Přejít na obsah

X3M-miso

Uživatel
  • Počet příspěvků

    124
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2001

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Trenčín
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

X3M-miso's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

4

Popularita

  1. Ahojte môžem poprosiť o výbavu. Ďakujem VF34C9HR8CS164280
  2. Ahojte , prosím vás nemáte niekto obrázok aj s danými špárami na 406 facelift ďakujem
  3. X3M-miso

    Peugeot 406 2.0hdi

    Ahojte podobné sa mi tiež stalo na tatkovom peugeot prišiel som zaparkoval a zrazu nič už nešiel naštartovať. Čerpalo v nadrží síce vrčalo hučalo ale nedodávalo alebo minimálne už sú to roky tak si to moc nepamätám ale viem že bol problém bol s ním. Po výmene už naskočil.
  4. Ahojte mám taký to problém pri točení volantom a nasledným prudčím miknutím ako keby bola vôla vyzerá to takto video je požičané síce tam nemám až takú vôlu ale je to veĺmi nepríjemne. v ramenách silentbloky vymenené,tlmiče nové,tyčky nové,uloženie tlmičov nové,čapy nové už to to niekto niekedy riešil? ako sa to mení?
  5. X3M-miso

    Zatékání do stropu

    Ahoj mám dve 406 a na oboch to tieklo cez anténu. Jedna je s pevnou strechou a druhú mám zo šíberom. Najskor som myslel že skrz šíber mi dobre neodteká ale bola to anténa. Musel som na oboch úplne demontovať očistiť a dal som obyč priesvitný silikón a od vtedy ani jedna kvapka ma už neobliala.
  6. X3M-miso

    406 2.2 hdi

    to že nemá byť s krátkou skrutkou som zistil až po namontovaní na auto a vyteceni oleja a ofrkani všetkého na krátkej skrutke nedokáže dotlačíť hadicu až na doraz ostane tam vôla. skúšal som pozerať aj túto možnosť
  7. X3M-miso

    406 2.2 hdi

    maly update neviete náhodou kto by repasuje servo čerpadlá? za rozumný peniaz objednával som 3x nové ale vždy mi prišlo s menšou závitovou skrutkou objednávané aj podľa VIN čísla a aj tak nepasovalo.
  8. X3M-miso

    Zadna pruzina

    Ano ja som to nepozeral priamo podla VIN ale podla auta 360mm presne pasovala
  9. X3M-miso

    Com2000

    Tiež som najskôr kúpil s pásikovým káblom a potom som zistil že mám na starom aute s káblikom. Medzi tým som kúpil druhé auto a rok mi trvalo kým sa do toho pustil. Len potom opatrne aby si nič nerozlámal je to taký boj pri rozoberaní. Hej za 15euro bude tiež čína ale dá sa to používať síce sa na to moc nedá pozerať ale funkčné to je. A hádam si objednal správny typ lebo ak máš nastavené cez diag. automatické zapíanie svetiel tak mal by si mať s tým nápisom AUTO. Tuším sú až 3typy.
  10. X3M-miso

    Zadna pruzina

    ďakujem, podľa auta v service boxe sú tam 2kódy. Tak som si neni moc istý. Posledný nákup pri servo čerpadle ma zneistil lebo som tiež objednával podľa VIN a tiež nesedí. Tak skúsím tie 360mm.
  11. Ahojte nikde sa neviem docitat aku pruzinu by som mal dat na 406 2.2hdi neviem ci spravne pocitam pocet zavitov na pruzine ktore mam momentalne na aute mne to vychadza na 7,5 zavitu a priemer pruziny mi vychadzal okolo 14mm. Neviem ci sa dokaze pruzina tak roztiahnut na priemeri ak je zatazena. Ak by mi niekto vedel poradit ale ma opravit aku by som mal pouzit budem vdacny. VIN je: VF38B4HXF81460588 chcem zachovat povodnu vysku Dĺžka [mm] 360 Hmotnosť [kg] 2,400 Vonkajší priemer [mm] 117,0 Vnútorný priemer 1 [mm] 60,0 Vnútorný priemer 2 [mm] 91,0 Počet vinutí 6,50 Dĺžka balenia [cm] 41,5 Šírka balenia [cm] 15,1 Výška balenia [cm] 15,2 Priemer drôtu [mm] 13,0 alebo druha co je Dĺžka [mm] 350 Hmotnosť [kg] 3,000 Vnútorný priemer 1 [mm] 61,5 Vnútorný priemer 2 [mm] 117,0 Počet vinutí 7,50 Dĺžka balenia [cm] 40,6 Šírka balenia [cm] 16,7 Výška balenia [cm] 16,8 Priemer drôtu [mm] 14,0
  12. X3M-miso

    Com2000

    Kupoval som z aliexpressu dajú sa kúpiť aj na bazoši, sú 2 druhy páčky sú s klasickým káblom alebo len takým pásikovým káblom. Vymieňal som v jednom aute aj druhom. Pri prvej verzii treba dať pozor tam sú plieškove kontakty pod nasadení mi stále svietili diaľkové, stačilo prihnúť a funguje ako má. U druhej verzii treba zas dať pozor ako je vsunutý ten páskový vodič lebo keď otočíš naopak tak nebude fungovať. Veľký pozor treba dať pri rozoberaní v strede u staršieho modelu je pružinka ktorú stačí vytiahnuť a dalo sa to potom jednoducho rozobrať. Pri novšom to bolo komplikovanejšie. Hlavne neutrhnúť airbagovy krúžok nedá sa zohnať a aby sa nepootočil. Áno podarilo sa mi ho urthnúť zaletoval som ho ale po čase sa to utrhlo a musel som celý mux vymeniť. páskový vodič klasický káblik
  13. X3M-miso

    Com2000

    Vyzera ze vymena packy pomohla
  14. X3M-miso

    Com2000

    to som nechcel pocut ale dakujem uz sa mi to nechce rozoberat ale musim no hadam nic neznicim.
  15. Ahojte vymenil som na svojej 406 2.2hdi com2000 dovod bol utrhnunty airbagovy kabel ktory je natoceny a bol nefunkcny prepinac pre palubny pc. Ale po vymene mi blbnu svetla po zhasnuti motora ostavaju svietit v parkovackach a na budikoch preblikava to zelene svetielko.(neviem to lepsie nazvat) zda sa mi ze ked ich zapnem rucne tak chvilu svietia a potom casom zhasnu a zacne to blikat. prikladam video je pozicane Treba nahrat do BSI novy com? Alebo co by som mal spravit? Viem ze niekde som aj zapinal cez diag. aby sa automaticky zapinali svetla ale uz si nepamatam kde som to nasiel v diag. Niake napady? Dakujem
×
×
  • Vytvořit...