Přejít na obsah

vladik967

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    1991

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Velka Ida
  • Stát
    Slovenská republika

vladik967's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. vladik967

    Aktualizace navigace

    Tiež som kúpil P 308 rv2012 a chcel by som aktualizovať mapy. Môže niekto poradiť na niejaké odkazy na mapy?
  2. Mne sa stala obdobná vec a keď som zistil že problém je v dotiahnuti šruby stierača následkom čoho prasklo, tak bolo potrebné kúpiť ramienko stierača. Stierač som zmontoval na vzor kúpy no akosi som sa aj pozabudol a jazdil bez neho rok a pol až raz po daždi ma to nazlostilo a kúpil som nové ramienko. Po namontovaní stierač nešiel a samozrejme ani ostriekovač. Po kontrole kamarátom vyučeným autoelektrikárom zistil, že nie je prívod elektriky k zadnému motorčeku stierača. Po preverení elektrickej schémy k P407SW a fyzickej kabeláže od stierača našiel pod zadným blatníkom z vnútra tri konektory. Vodiče boli funkčné a že chýba mi tam riadiaca jednotka. Konektory boli dané dokopy obalené igelitom používaným so vzduchovými bublinkami a dookola oblepene izolačnou páskou. Určite takto nemohla byť predservisná príprava hoci ku cuvacim snimačom z továrne a a prívod elektriky od poistiek po konektory bol no nepokračoval do konektora stierača a vodič bol bez problemov odskúšaný. Ani nie pred minutou som to preberal s jedným z fora a myslí si, že sú prelomené káble v ohybe piatich dverí. Asi o tej riadiacej jednotke málokto vie. Ja som sa na takúto riadiacu jednotku bolo opýtať na autošrotovisku v Prahe Šterboholách a chlapík mi ukázal, že v mojom aute nemôže byť taká riadiaca jednotka ako som mu ukazoval na fotke ale iná. Ukázal mi aj práve rozoberané vozidlo P407SW a tiež po otvorení kontajnera so súčiastkami mal takýchto riadiacých jednotiek na Peugeot jeden plný regál a ak zistím, aký typ som tam pôvodne mal, tak mi to nájde a predá. Cenu nevedel uviesť kvoli typu. Môj problém teraz je ako zistiť čo bolo odtiaľ vymontované počas roka a pol, keď som nepoužival stierač, mal som ho zmontovaný a tak evidentne by som po návšteve ani v jednom z podomových alebo značkových autoservisoch neodsúšal, či mi ide alebo neide stierač alebo odstrekovač. ani by ma to nenapadlo. Možno to môže byť aj Tvoja elektronicka chyba, ak to nie je iná mechanická. Tým by som sa chcel širokej verejnosti na tomto fóre opýtať či mi nikto nevie zistiť aký typ som tam mal. (VIN: VF36ERHRH21705585) .
  3. Prosim Vas, neviete mi niekto overit VIN vozidla Peugeot 308 SW 1.6HDi "VF34E9HR8AS328654" ? Pred dvoma rokmi som kúpil toto auto. Ak sa Vám to podarí, zaujíma ma najmä historia vozidla, ale aj za výbavu budem vďačný. Zaujíma ma v akom rozsahu bolo auto búrane (pri kúpe zatajili výmenú predného blatníka) a či niekedy bol vymenený rozvodový remeň, vďaka ktorému som mal pokazenú dovolenku spred troch dní. Ešte dobre, že sa to stalo na Slovensku len 300 kilometrov od miesta bydliska a nie niekde v Rakúsku, Slovinsku a nedajbože v Taliansku. Auto by malo byť dovezené z Nemecka niekym, čo ho predával cez nemenovaný nitriansky autobazár. Za info resp. spravu vopred dakujem.
  4. Prosim vas nevite nekdo, kde bych si overil WIN vozidla Peugeot 307 SP 2.0HDi "VF33CRHRH83506898" ? Neví to nekdo proverit a zaslat jako spravu? Zajima mne history of car no take vybava. . Dekuji
  5. Môže prosím Vás niekto zistiť výbavu tohto auta? VF36ERHRH21705585, Vopred ďakujem.
  6. Môže prosím Vás niekto pozrieť na historiu tohto auta a poslať cez SZ alebo email? VF36ERHRH21705585, Dík.
×
×
  • Vytvořit...