Přejít na obsah

bobulin2

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

bobulin2's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. bobulin2

    Airbag Fault - vyriešené.

    Ahoj Solim1 Dokazal by jsi prosim rici, zda-li muj problem s packamy je take opravitelny dle prilozenych fotek: - blinkr (hlave levy chod) blika jen chvilku (po vypadku se ho staci dotknout a blika dale) - vypadava podsviceni pristojove desky (opet po tuknuti na packu blinkru naskoci zpet) - klakson funguje jen obcas - obcas vyskoci hlaska Anomalie Airbag - vypadavaji obcas dalkova svetla. Obcas je slyset klepavy tichy zvuk v oblasti za volantem. Dekuji predem moc za \"diagnostiku\" S pozdravem Pavel Peugeot 307 SW 79kW
  2. To Majsner-Václav. ... na daný vilič nemusím vůbec ani šahat. Při výpadku se stačí dotknout pouze dané páčky a blinkr spolu s podsvícením se aktivuje. Akorát vůbec nechápu, že pokud by se jednalo o mechanickou závadu, tak proč nejde vyvolat danou závadu manuálně. Tzn. pokud \"kvrdlám\" páčkou v poloze nastavené na levý blinkr (tam to nejvíc) vypadává, tak se mi nikdy nepodaří danou závadu vyvolat. Jak by jste prosím provedl případnou opravu svépomocí? Děkuji za další příspěvky.
  3. Dobry den. Mam prosim nekdo nejakou zkusenost s tim, ze po dane aktivaci nastanou nasledujici problemy: prestava blikat blinkr a vypne se podsviceni pristrojovky, vypadavaji dalkove svetla, obcas nefunguje klakson. (nejedna se o mechanicke vypadavani pacek) Nekde jsem zaslechl, ze mel nekdo podobny problem po dane aktivaci, kdyz byl prehran software. Prosim o pripadne rady a info. Dekuji moc. Peugeot 307 SW 2.0 r.v. 2003
  4. Dobry den, ma prosim nekdo s tim zkusenost? Jak se to vlastne provadi? Od doby aktivace mam problemy s tim, ze obcas vypadavaji blinkry s podsvicenim pristrojovky, dalkove svetla a obcas nefunguje klakson. Zaslechl jsem, ze by to mohlo byt prave prehranim SW k dane aktivaci. Vi nekdo prosim o tom? Dekuji. Peugeot 307 SW 2.0 r.v.2003
  5. bobulin2

    Cena komplet rozvodů

    A abych asi tak prosim vedel. V kolika km by se rozvody meli menit? Dekuji. Peugeot 307 SW 2,0;)
  6. bobulin2

    Chcípá motor

    Tak uz jsem do Alianz volal a rekli mi, ze mam narok na max. 3 tis za odtah. Kdybych mel smlouvu uzavrenou po 1.6.06, tak bych mel narok na 5 tis. Kc a kdyby mi nejaky chytrak poradil pri uzavirani smlouvy, ze za rocni priplatek cca 250,- Kc dostanu tzv. velkou asistenci, tak bych ted mel narok na 10 tis. To sem se bohuzel dozvedel az dnes.:(
  7. bobulin2

    Chcípá motor

    diky za radu. Me vubec nenapadlo, ze by v ramci povinneho ruceni (u me Alianz) by jsi mel nejaky narok na odtah. Urcite se na to zkusim podivat. Ja mam na auto i havarijni pojisteni (UNIQA) a tam mi rekli, ze narok na odtah mam, ale ze zaplati jen do vyse 75 EURO. Jinak auto jiz v zaruce neni, takze to neresim.
  8. bobulin2

    Spatna ridici jednotka motoru

    Diky za radu. S tim samozrejmne muj automechanik v CR pocita tj. ze kdyby nesla ridici jednotka opravit, tak by se sehnala nekde na vrakaci a pak si do ni nahral spravny software. Spise by me zajimalo, jak to s temi opravamy popr. kolik stoji dane jednotky na vrakaci. Diky.
  9. bobulin2

    Chcípá motor

    Nyni mi ze servisu Peugeot volali, ze je spatna ridici jednotka motoru a ze se musi vymenit. Cenove to vychazi na 25 tis. za jednotku + 5 tis. prace (podotykam, ze zde je normalni sazba na hodinu automechanika cca 2 tisice). Muj automechanik v CR mi rekl, ze ve vetsine pripadu jde dana jednotka opravit. Mate s tim nekdo zkusenosti? Vypada to, ze necham auto dotahnout do CR a tam to nechat spravit. Jen si nejsem uplne jisty, zda se to vyplati. Za transport pocitam cca 10 tis. Tak radte panove. Diky.
  10. Jak jsem jiz v jinem tematu psal nachazim se ve Svycarsku, kde me zradilo moje auticko (typ viz. nize). Nyni mi ze servisu Peugeot volali, ze je spatna ridici jednotka motoru a ze se musi vymenit. Cenove to vychazi na 25 tis. za jednotku + 5 tis. prace (podotykam, ze zde je normalni sazba na hodinu automechanika cca 2 tisice). Muj automechanik v CR mi rekl, ze ve vetsine pripadu jde dana jednotka opravit. Mate s tim nekdo zkusenosti? Vypada to, ze necham auto dotahnout do CR a tam to nechat spravit. Jen si nejsem uplne jisty, zda se to vyplati. Za transport pocitam cca 10 tis. Tak radte panove. Diky.
  11. Diky moc za rady. Danou praci necham radsi ale na servisu, protoze ja a elektrina to nejde absolutne dohromady. V kazdem pripade zkusim dle vasich zkusenosti si nechat nejaky ted odpurek pred zarovky namontovat.:)
  12. bobulin2

    Chcípá motor

    jo, tak na tu kontrolku STOP jsem zapomnel. Ta mi taky sviti. Takze dle tveho prispevku se zacinam bat. Dnes nebo zitra by mne meli zavolat jak to vypada - zda se jim podarilo najit zavadu a kolik by stala pripadna oprava. Tak dam pak vedet.:(:(
  13. bobulin2

    Příslušenství 307SW

    Nevim, zda dane teme je jeste porad aktualni, ale i tak neco pridam. 1) Tazne zarizeni na 307 pres 10 tisic - neuveritelne 2) U meho automechanika stoji tazne na 2 srouby 4.000,- + 1.000,- montaz a bajonetove stoji 6.000.,- + 1.000,- montaz Dnes jsem koukal na oficialni Peugeot stranky a v ramci akce letni vybavy prodavaji tazne za 3.000,-. Takze, kdo ho potrebuje, at nemeska.
  14. bobulin2

    Chcípá motor

    Doufam, ze budu mit take podobne stesti. Take po nastartovani motoru se cca po 3 sekundach sam vypne. Sviti porad kontrolka diagnostiky motoru. Jelikoz se nachazim v zahranici, tak je to jeste o neco veselejsi. V mistnim Peugeot servisu mi vcera rekli, ze se jedna o nejakou elektrickou zavadu, kterou tam jeste nemeli a tak ze museji zavolat do centraly Peugeotu a pak mi do konco tydne daji vedet co s tim je a kolik bude stat oprava. Jelikoz jsem ve Svycarsku, tak to bude asi palba. Pak dam vedet, co s tim presne bylo. Teda pokud na to prijdou. Jinak me ceka transport do CR a pak hledani ceskeho odbornika na Peugeoty :) Peugeot 307 SW HDI 2,0 (110k)
  15. Ja jsem prave take ten stastlivec, kteremu zarovky odchazeji take velmi rychle. Cca za posledni 3 mesice 4 ks. Je sice pravda, ze kupuji ty nejlevnejsi vetsinou na pumpe a tak to muze byt take tim. Mate nekdo osvedcenou nejakou znacku, typ - zarovek??? Nechaval si nekdo z vas davat pred zarovky dany predradny odpor? Diky za zkusenosti. S pozdravem Pavel Peugeot 307 SW HDI 2.0;)
×
×
  • Vytvořit...