Přejít na obsah

tercik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

tercik's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. tercik

    Vela oleja v motore

    Vdaka vsetkym za rady. Ale moj nazor sa priklana k Ráďovi, ktory presne popisal, co sa s motorom stalo. Tiez si myslim, ze cez turbo sa tam ten olej dostane skor ako okolo piestu do valca a potom do turba. A dost mozne, ze ten stary olej poriadne nevypustili.
  2. tercik

    Vela oleja v motore

    Vzdy je tu vsak otazka. Ak nikto nedolieval olej do motora a v servise naliali presne mnozstvo (Usudzujem, ze nie su ludomili a nerizdavaju zadarmo litre oleja zakaznikom ako akciu) odkial sa tam nabralo zvysene mnozstvo? Voda to nie je. Ostava mi len nafta, ale aby natiekla nafta a nespozoroval som to na behu motora sa mi nezda...
  3. Pekny den. Mam Partner 2.0 HDi. Motor sa zacal divne spravat. Zanechaval za sebou biely dym, sem tam si na volnobehu potrucoval ako na tri valce az nakoniec hodil otacky na maximum a skoncil. V servise zistili, ze je v nom vela oleja (az o liter a pol). Pritom olej tam pri servisnej prehliadke menili oni. Ja som tam nedolial ani kvapku. Podla nich olej prenikol cez valec az do turba a to sposobilo poruchu. Ak oni naliali predpisane mnozstvo ( okolo 4,5 litra) ja som tam nedolial ani kvapku, tak kde sa tam nabralo to zvysne mnozstvo? Rozmyslal som aj nad unikom nafty cez kruzky do oleja ale to by nemohol valec spravne pracovat. Za pripadne rady dakujem Pouzivam autorizovany servis Peugeot v ktorom bol automobil zakupeny.
×
×
  • Vytvořit...