Přejít na obsah

OldasII

Uživatel
  • Počet příspěvků

    214
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 106
  • Rok výroby
    2010

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Praha 10
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

OldasII's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. Ahoj vsem, po nejakem case jsem vytahl auto z garaze s tim, ze vymenim olej. Když jsem to mel zvedly, tak jsem si vsiml, ze spodni kryt motoru je dost zamasten olejem. Zaroven i na motoru toho bylo dost. Při blizsim ohledani jsem zjistil, ze to asi tece z turba. Dal jsem to na diagnostiku v oficialnim servisu (viz příloha). Vypada to, ze turbo je fakt na odpis. Nove tam davat nechci. Nemate prosim nekto tip/kontakt na servis, který tam dava splehlive repase? Když budete cist ten nalez na diagnostice, tak tam ještě pisou porucha vysokotlakého cerpadla. Nicmene na jiné diagnostice se to nepotvrdilo. Turbo se bohužel potvrdilo na obou diagnostikách. diky predem Olda Diagnostika.pdf
  2. OldasII

    5008 - zkušenosti

    no je to mozne, ale nez jsem auto kupoval, tak jsem to overoval u autorizovaneho prodejce v L. potvrdil jak pravidelny servis tak km, stav KM na tachometru odpovidal i zaznamum v oficialni databazi Peugeotu,ale je pravda ze 50.000 km na autu pozna malokdo. 150 - 200.000 bych poznal.
  3. OldasII

    5008 - zkušenosti

    tak jsem nechal v servisu vymenit 4 tlumice, predni kotouce a desticky. cena 28.000,-, pak jsem mel zaneseny FAP filtr, za novy plus praci chteli 27.000,-, tak jsem to nechal proplachnout za 7.000,- i s montazi. najeto 130.000, naftu beru v 98% u Tank ONO.
  4. OldasII

    5008 - zkušenosti

    Me originalni baterka vydrzela 7 let. 2x za rok jsem ji daval nabijet. Odesla behem tydne. Nebylo to tak ze bych najednou nenastartoval. Proste jsem slysel, ze motor "ztezka" naskakuje, takze jsem dopredu vedel co me ceka. Vymenu jsem zvladnul sam na zaklade videa z ytb.
  5. blbost je kupovat 6lt oleje kdyz tam nalejes max 5lt.
  6. Olej si menim pravidelne sam. I vsechny filtry. Vyjde me to tak na 1.300,-
  7. OldasII

    Praskla merka oleje

    Asi máš pravdu. Ale Já měl 3 dny před dovolenou a nechtěl jsem to pokouset.
  8. OldasII

    Praskla merka oleje

    Njn. Ale všichni se tvářili jako ze to musí ven.
  9. Tak mi pri kontrole hladiny oleje při vyndavani praskla spodní umělohmotna část merky. Spadla do vany. Takže sundat vanu, přetesnit a koupit novou měrku. Oprava proběhla ve Fiatu za 3.500. Peugeot Kopecky chtel 5.500,-
  10. Mám tuhle hlášku. Motor bez ztráty výkonu. Hláška se objevila par km po natankovani nafty chorvatsku. Co s Tim?
  11. OldasII

    Nákup 5008

    Koukni na www.autovasicek.cz tam jednu 5008 máj. Já od nich mám tu svoji a jsem spokojen.
  12. OldasII

    5008 - zkušenosti

    1.6 je pro tohle auto slabej motor. Mel sis to vyzkouset na predvadecce. Me stacil 1 km s timhle motorem a vedel jsem o co jde. Ted Mám 2 hdi a nemůžu si stezovat. Akcelerace i pri 130 nadherna. BTW nezvyknes si a porad Te to bude trapit.
  13. OldasII

    5008 - zkušenosti

    Zkus se podivat jestli nemáš prodrenou hadičku u haugny. Ona je tam tak blbe chycena ze při každém zvednuti haugny se zvedne a časem se to prodre. Já to tak měl. Je blbý ze pri oprave resp pri výměně se musí sundat kolo a asi i podbeh. Takže je lepsi kdyz kus vyriznes a nastavis to nejakou normální hadickou. Kdyz stojíš před autem tak je to nalevo. Mel jsem to presne jako ty. Kdyz jsem poustel ostrik tak to vytekalo dole u blatniku.
  14. OldasII

    5008 - zkušenosti

    na retarderech zadek skace vzdy. jestli Ti to skace i v zatackach mas prefoukle gumy. Takze jim trochu uber. taky mi to delavalo. A zacalo to delat oresne ve chvili kdyz jsem se s kamosema chystal na Ukrajinu. Takze jsem to pekne nafouknul v ocekavani tezkeho nakladu. no a kdyz jsem vlitnul do prvni zatacky tak jsem se nestacil divit.
  15. OldasII

    5008 - zkušenosti

    vam se odrazi jen vyduchy? Me pulka palubky. Pockejte na leto to teprve uvidite ten mazec.
×
×
  • Vytvořit...