Přejít na obsah

Harosh

Uživatel
  • Počet příspěvků

    46
  • Registrace

Harosh's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Harosh

    Automatické zrcátko???

    Schéma nemám, ale akorát stačí najít drát na kterým se po startu objeví 12 a minus si chytneš někde na kastlu pod světýlkem. Těch dvanáct bude určitě na červeným drátu, kterej mě tam v tom svazku vede. Ale nevím jak u toho staršího senzoru, budeš muset hledat, čau.
  2. Harosh

    Blikají airbagy

    jo jo, dělají to konektory pod předníma sedadlama, zahejbej s nima, popř upravit aby drželi líp v sobě
  3. Zdar odborníci a experti, chci se zeptat, jestli náhodou nevíte někdo o jiným software na pažouty než je Peugeot Laser? Byl jsem v servisu a měli tam krásnej, přehlednej a rychlej a v češtině a kompletní a nádhernej soft na vyhledávání všech dílů aut včetně obrázků a nestihl jsem se podívat jak se jmenuje. Je to obdobný jak Laser, ale chovalo se to uživatelsky přítulně. Nemáte náhodou někdo potuchy jak se jmenuje a popřípadě torrent na stažení? Mockrát díky za odpovědi a rady.
  4. Harosh

    Automatické zrcátko???

    Čeněk: Sundává se uplně stejně jak u novýho modelu. Trochu ho posuneš tahem dolů po skle a pak spadne, chce to trochu zabrat, neboj. U starších modelů s tím obdélnikovým senzorem deště bude asi problém, viděl jsem už tři s tím senzorem a elektrika k zrcátku tam nebyla. Ale je to v podstatě jednoduchý, vedou k němu tři dráty, jeden je plus 12, druhej minus 12 a třetí je od zpátečky, jen nevím jestli přímo od spínače zpátečky nebo z BSI. Když ho ale nezapojíš (ten třetí drát), tak bude stejně fungovat, akorát ti při zařazení zpátečky to zrcátko nezesvětlá (když bude zrovna ztmavený), bude prostě jen reagovat na světlo at máš zpátečku nebo ne. Hodně úspěchů.
  5. Harosh

    Pískání od brzdových destiček

    když jsi měnil kotouče a sundal třmeny, namazal jsi třecí plochy třmenů a destiček měděnou pastou? Možná se ti desky úplně nevrací a zůstavaj přibržděný. Zkus to namazat, práce na 20 minut a máš klid.
  6. Harosh

    Nové stierače

    zdar, mám Valeo X-treme (lištové) stírají perfektně a hlavně je nevidím před sklem. Jsou dražší- v auto Kelly 740 za jeden, ale vyplatí se. Rozměry jsou 600 a 550 mm.
  7. já mám 80 kW a asi bych taky neměnil, oproti 66-tce je to o poznání živější, ale oba motory jsou držáky s nádhernou spotřebou a dojezdem.
  8. Harosh

    Výměna žárovky

    Kurt: Ještě napiš jak odrbat ty kredity, bez toho tě to tam nepustí. A 10 euro za hodinu je celkem dost. Díky
  9. nedrnčí vám někomu něco v předních dveřích když zesílíte rádio s výce basama? Nevím jak se toho zbavit, několikrát jsem oddělal tapec, co šlo jsem utěsnil a fakt nevím co to ještě drnčí. Možná ta lišta ze \"dřeva\", ne?
  10. Harosh

    Automatické zrcátko???

    Zdar ogaři, tak už jsem to zrcátko konečně sehnal, je na cestě poštou, cena z vrakáče 800,- Jen pro zajímavost, nový stojí 4200,- . PS:Ten mobil od kadaver nefunguje. Ale díky a zdar.
  11. Harosh

    čidlo hladiny oleje

    a taky vám to tak na hovno měří? Podle rysky tam mám přesné množství a když stojím na rovině, tak display ukáže třeba jen tři dílky.
  12. Harosh

    Vibrace v pedálu???

    jo jo, zabrní to na spojce a mám najeto 105 000, ale spojku nepodezřívám, to by dělalo při každým rozjezdu, mě to dělá jen při prvním po nastartování.
  13. Harosh

    Vibrace v pedálu???

    je to pocit, jako kdyby se třeba natlakovával nějakej posilovač, nebo tak něco. Trvá to asi 1 sec., ale jen po nastratování a rozjezdu.
  14. Harosh

    Vibrace v pedálu???

    sorry, 406 Break HDi 80 kW 2002 FAP
  15. Zdar borci, nedělá Vám někomu váš pažout toto: Když nastartuju a pomalu se začnu rozjíždět, tak ve spojkovým pedálu to tak nepatrně zabrní. Dělá to jen při rozjezdu po nastartování, jinde ne e. Co to asi bude? Dělá vám to taky anebo mám něco v řiti? Dělá to už rok co ho mám a nemění to intenzitu s časem, tak to tak možná má být. Nevím. Díky
×
×
  • Vytvořit...