Přejít na obsah

kukikuk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 011
  • Registrace

1 Sledující

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2001

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Hradec Králové
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • ICQ
    267777368

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

kukikuk's Achievements

Toto forum je můj domov

Toto forum je můj domov (5/6)

5

Popularita

  1. kukikuk

    Chyba ESP/ASR 407 2.0 HDI

    Bala prehorela cesta od brzdového snimace v bsi jednotce na plosnaku. Elektrikar to opravil a po ujeti cca 10 km se chyba znova objevila. Pojistka prej praskla nebyla a nevi odkud muze pramenit problém toho zkratu.
  2. kukikuk

    Chyba ESP/ASR 407 2.0 HDI

    Nikdo se s touto zavadou nesetkal?
  3. kukikuk

    Chyba ESP/ASR 407 2.0 HDI

    V motoru je chyba snimace spojkového pedalu. Cidlo jsem vyndal promeril a normalne spina. Aby nebyla chyba nekde po ceste. Dokazete poradit?
  4. Za jizdy se rozsvítila chyba ESP/ASR nejde ani tempomat.Diagnostika vypisuje nasledne chyby. Cele packy jsem uz zkousel vymenit a bohužel všechny chyby zustaly. Mel jsem za to, ze bude spatny snimac natoceni volantu, tak jsem COM vymenil a bohužel zavada zustala. Dokazete někdo poradit kde by mohl byt problém?
  5. Me to dela uplne to same. Davam tomu za pricinu natankovani nekvalitni nafty! Coz u nas v cr je velky problém. Za me je to jen a jen naftou. Také nemam zadne chyby v rj, zadne kolisani tlaku, zadny nouzak, jen nepravidelny chod při studene nafte.
  6. Byla to vodici kladka na venkovni remen. Uplne suche lozisko. Ani se me tomu nehtelo verit, ze to vydavalo zvuk jak nejaka turbinka nebo fen ;o). Vodici kladka jedine original 910kc po sleve. Ale je to z motoru 2.7 hdi ty mas 2.0hdi. Zkontroluj volnoběžku altiku ty odchazeji také a pak ostatní ložiska.
  7. Tohle není zvuk ložiska, je to opravdu proud vzduchu nejspis jak se nekde lame opravdu jak fen ;o). Rozvody sem nedelal menil jsem volnoběžku na altiku a kladky jsem kontroloval.
  8. Fakt je to takovej divnej zvuk jako fenu třeba a de to od sani nebo male turbinky. Turbo je slyset také, ale to je jiny zvuk.
  9. No jo, ale me to zacalo delat az ted v zime. Predtim sem to nikdy neslysel. Tak ze rikša vse ok nemusim to resit?
  10. Ted v zime me zacalo divne nasávat auto, zni to jako nejaky ventilator nebo turbinka mate s tim někdo zkušenost. Pokusim se upnout video. Nemuze to byt nejaky obtok vzduchu když je studenej aby to nemuselo nejdriv do IC? O tom motoru téměř nic nevim zatím sem na nem nepotreboval nic delat od te doby co ho mam az ted me toto vydesilo trochu. 2.7 HDI.MOV
  11. kukikuk

    307 nestartuje na jeden klicek

    Je to rok 2004 a diagboxem se tam nemuzu dostat:-(. Ale v diagboxu by mel byt i pp2000 ne?
  12. kukikuk

    307 nestartuje na jeden klicek

    A kde v diagnostice najdu to parovani? Rok kouknu a napisu.
  13. Kamosova 307 nekdy nejde nastartovat na originalni klicek ve kterem je i dalkove ovladani. Vetsinou nejde nastartovat když je zima ale s nahradnim klickem auto jde nastartovat. Další věc je, ze tim klickem co nejde nastartovat jde auto na dalku jen odemknout nikoli zamknout. Vypada to na imobilizer. Da se imobilizer zkoumat pomoci diagnostiky? Popripade kdyby byl spatnej klicek, musí se koupit novej? Nebo se da nakodovat i z nejakeho jiného auta?
×
×
  • Vytvořit...