Přejít na obsah

PACHO

Uživatel
  • Počet příspěvků

    462
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    2013

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Lipt. Mikuláš
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

PACHO's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

40

Popularita

  1. PACHO

    Peugeot 308SW 1.2 130k Style

    ja len poznámočku k baterkám. Bývala 207 (ostala v rodine), menená baterka 1x po 10 tich rokoch. Manželkin citroen c3 13,5r, ešte originál baterka. 308, 6,5r, zatial sa nechystá do večných lovíšť.
  2. PACHO

    moja 308 alurka.

    Trocha to oživím v januári mi skončila záruka prekročil som 120000km, lizing skončený. Uvažoval som tiež o novom aute, (3008 /C5aircros). ale zatial mio je ľúto sa vzdať bezproblémoveho pohodového autíčka s fajn spotrebou. V súčasnosti ho využívam sám občas +1. takže bohate stačí
  3. PACHO

    308

    v.pdf možno to nazývajú senzor, ale podstatné je , že je to na meranie vzdialenosti pred tebou idúceho vozidla, a podľa toho potom reaguje núdzové brzdenie, resp slúži na udržiavanie odstupu pred tebou idúceho vozidla, pokiaľ používaš tampomat ACC. Ak ti zahádže parkovacie senzory, tak to v tedy nepríjemne píska ako pri parkovaní, preto je tam možnosť ich deaktivovať.
  4. PACHO

    308

    Zrejme už neaktuálne, mne to robí, keď mi zahádže snehom radar deaktivuje, a preto prestáva systém fungovať. Ten je umiestnený v ľavej spodnej časti, pod čiernym krytom. Stačí odhádzať sneh/ľad, alebo časom sám spadne.
  5. PACHO

    308 GTi by Peugeot Sport by MilanF1

    tak toto nemá chybu .
  6. PACHO

    Peugeot 308 GT HDi

    keď dobre rátam tak jedna sada 45 t km?.
  7. PACHO

    Peugeot 308 GT HDi

    ahoj, nemám to presne odsledované, ale kolesa som kupoval aj s pneu, jazdené, pri kupe som mal viac ako 6mm. teraz mám 2-2,4mm a spravil som dve sezóny cize cez 20t km. Zrejme som od Michelin. cakal viac, na 207-čke som spravil vyše 60tk, a ešte boli použitelné, doslova som ich nevedel dojazdiť.
  8. PACHO

    Peugeot 308 GT HDi

    a aké máš na tom gumy. Ja som mal na 17" Michelin pilot sport, veľmi fajn, dobre brzdili, držali ako na štreke a veľmi dobré proti aquplaningu, ale sa mi zdá že sa rýchle zodrali, spotreba cca 0,3l vyššia ako zimné 16". . Teraz som kúpil dunlopky, tak uvidím, nemáš s nimi náhodou skúsenosti?
  9. PACHO

    moja 308 alurka.

    a ešte som zabudol pribudol další "miláčik" samozrejem Francúz.
  10. PACHO

    moja 308 alurka.

    Trocha to oživím. Mám už 85-tkm. čo sa týka auta, slúži bez problémov, spotreba fajn, ale sa mi lepí smola na päty. Sused mi oškrel nárazník, tri dni v servise, 480€ oprava, samozrejme z jeho PZP. Dokonca náhradne vozidlo mi preplatili full. Absolvoval som školu šmyku, a na záver roka rozbité sklo pri ceste do Prahy
  11. PACHO

    Peugeot 308SW 1.2 130k Style

    tá biela je veľmi pekná, a pasuje 308-čke.
  12. PACHO

    Peugeot 308 GT HDi

    perfiš kára, super. Jedno čo by ma zaujímalo, ako sa chovajú tie 18" na našich/vašich cestách?. Na leto dávam 17", a sa mi zdajú vhodné fakt len na dobré cesty. Ináč oproti 16", je dosť výrazny rozdiel čo sa týka brzdnej dráhy, a sedenia na ceste, ale je to vykúpené vyššou spotrebou.
  13. trocha to oživím. Chystám sa do Bulharska 1x autom. Aká je súčasna situácie cestovať cez Srbsko/Rumunsko? Vyrážať budem zrejme "ze" žiliny. Ešte otázočka , cet Srbsko je potrebný pas, alebo sa dá na OP?: vďaka za odpovede.
  14. PACHO

    Jaky motor do nove 308sw?

    Ja mám 1,6/85kW, ale v krátkej. V podstate som s ňou spokojný, ale skôr, je otázka aké, trasy plánuješ, a aká obsadenosť autA?. Ja chodím väčšinou vyťažený na pol, čiže 2-3 dospeláci miniumum batožiny, na to v pohode stačí, aj na dialnici oklo 160, bez problémov. ALe, keĎ to naložím, + batožina, tak to už cítiť, a dosť výrazne. KeĎ budeš jazdiť plný, a dlhé trasy, tak jednoznačne 2,0. Ak ho nezaťažuješ len občas, tak odporúčam 1,6 . smozrejme vravím o nafte.
  15. PACHO

    moja 308 alurka.

    Ďalší mini tuning, ala čína.
×
×
  • Vytvořit...