Přejít na obsah

Leftfield

Uživatel
  • Počet příspěvků

    111
  • Registrace

Profilové informace

  • Město
    Bratislava
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Leftfield's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. Leftfield

    Wip Sound

    Dá sa nejako toto rádio resetovať do továrenských nastavení cez kombináciu tlačidiel? Alebo sa to dá spraviť len cez DIA?
  2. Leftfield

    Wip Sound

    Mal som tam usb klúč, no potom som ho vyberal a dával späť opakovane a vôbec ho nielenže nevidel, ale nedalo sa ani prepnúť na aux, obe tlačítka boli úplne mŕtve...
  3. Zdravím, včera mi zrazu nevedel spoznať zdroj zvuku iný ako rádio a nereagovali ani oba prepínače - pri volante ani sound tlačítko na rádiu. Taktiež sa mi zrušili všetky predvoľby rádia. Asi po treťom naštartovaní v priebehu hodiny sa všetko vrátilo do normálu (okrem predvolieb). Batéria je v poriadku. Bol som predtým na umývačke, ale toto sa mi stalo po prvý raz. Odvtedy sa to už neobjavilo... Spravilo Vám to niekomu?
  4. Stalo sa Vám niekedy, keď ste dlhšie stáli v garáži, že Vám potom začala trhať spojka? Mne sa to stalo po dvoch týždňoch státia v garáži, spojka trhala ako keby bol prítlačný kotúč potrhaný, no po cca 10 minutovej jazde v bežnej mestskej prevádzke trhanie zmizlo a zaberá plynule. Je to samoštel, nie? Mám to ísť reklamovať? Pozorovateľné to je už po dvoch dňoch státia...
  5. Leftfield

    Ľahký ťukes

    Díky, ale je to ten spodný, ktorý ide okolo alternátora, nie predný, mal by stáť okolo 190 euro? Pekná pálka za 40 centimetrov lisovaného hliníku! [Edited on 13/5/13 19:55 by Leftfield] [Edited on 13/5/13 19:56 by Leftfield]
  6. Zdravím, mal som taký \"ľahký\" ťukes a pravou prednou časťou (presne nosníkom nárazníku) som trafil do predného kolesa starého bavoráku. Práve som sa rozbiehal a bavorák ma štrajchol tak, že mi zrušil predný nárazník, hmlovku a svetlo. V servise som zistil, že hlinníkový nosič nárazníku je zohnutý, takže nový nárazník tam nesedel a Pat a Mat v servise usúdili, že to treba vyrovnať a samozrejme, že im praskol, takže ho zvarili. Moja otázka: môžem s takto zvareným nosníkom nárazníka jazdiť bez problémov, alebo ho mám dať radšej vymeniť? Riešiť to, alebo nechať tak? Díky.
  7. Leftfield

    poruchy 5008

    Do prvej výmeny (menil som po 10000 km) som dolieval asi dva deci, po výmene (teraz mám 19000 km) tiež. Kontrolka ani raz nesvietila.
  8. Leftfield

    5008 - zkušenosti

    Na šoférovej strane to mám aj ja, taký 10 cm pásik presne na hrane.
  9. Leftfield

    5008 - zkušenosti

    Neumývate Wapkou na plný výkon?
  10. Leftfield

    Kola

    Keď to je naozaj takto myslené, tak by potom každý mal kupovať iba tie Micheliny, lebo podľa nich je v TP uvedená priemerná spotreba a keď si kúpiš iné, tak Ti už ten údaj v TP nesedí a keďže je TP úradná listina, z ktorej sa vypočítavajú cestovné náhrady, tak sa dostávaš do mínusu, lebo Tvoja reálna spotreba je vyššia ak tá v TP, čo Ťa zase núti kupovať iba tie Micheliny čo v konečnom dôsledku považujem za úmyselný nátlak monopolu, ktorý Ťa, ako spotrebiteľa, núti iba ku kúpe jedného výrobku. Som zvedavý ako by sa k takémuto podnetu postavil Protimonopolný úrad alebo Urad na ochranu spotrebiteľa. To je jasné diskriminačné správanie. Ak by sa do toho niekto pustil, tak by to mohlo byť ešte zaujímavé.
  11. Leftfield

    MP3 z USB na WIP Bluetooth+

    Klasický príklad \"Ghost in the Machine\".
  12. Leftfield

    5008 - zkušenosti

    USB port by mal byť vo všetkých výbavách v kastlíku za radiacou pákou, no nie som si istý či aj pri Navi+... [Edited on 6/3/13 18:32 by Leftfield]
  13. Leftfield

    Kola

    Neviem ako ostatní, ale ja mám v TP, ako pri pneu tak aj pri ráfikoch, zapísané iba šestnástky.
  14. Leftfield

    Ostřikovače skla

    Tiež tam mohi dať výkonnejšie čerpadlo s vyšším tlakom, to predné sklo je obrovské!
  15. Leftfield

    Kola

    1,6 Hdi má v TP iba šestnástky. Sedemnástky Ti ani nezapíšu, bohužial, na tento motor nie sú schválené... Netuším ale prečo.
×
×
  • Vytvořit...