Přejít na obsah

servius

Uživatel
  • Počet příspěvků

    41
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 106

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    bratislava
  • Stát
    Slovenská republika

servius's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. Zvuk ide z remenice drazkoveho remena. A to aj v pripade, ked je remen zhodeny. Rozvody kontroloval mechanik, vraj OK. Maju ale nabehane cca 120 tisic a 9 rokov - su zrele na vymenu? Dvojhmota bola menena pred rokom. Moze to robit samotna remenica?
  2. Ked pridam plyn, tak to uz nepocujem. Rozvody kontroloval mechanik, vraj OK.
  3. Rozvody sa na tom aute robili v r. 2011, odvtedy ma nabehane asi 120 000 km. Mam dat spravit rozvody uz teraz, alebo pockam do 160 000 km? Motor 2.0 HDI, RHZ, r.v. 2004.
  4. P406, motor 2.0 HDI, 80 kW. Riesim problem vrzgania motora. Najprv som myslel, ze je to drazkovany remen, ale ked som ho zhodil, zvuk tam je stale. Zda sa mi, ze vychadza od remenice. Ta ale nie je zatazena remenom - teda by nemala vrzgat. Co to moze byt? Lozisko klukoveho hriadela?
  5. servius

    Uni kat 406 2.0hdi

    Kombikom s rovnakym motorom jazdim mix mesto / okresky dlhodobo za 6,5 - 6,8. Za 5,5 jazdi o 200 kg lahsia Octavia s uspornejsim TDI.
  6. servius

    406 hdi teplota motora 66 kW

    P406, 80kW, pri dialnicnej jazde v Chorvatsku teplota oleja az medzi 120 - 130 stupnov. Vonkajsia teplota vzducho 35. Teplota vody ako priklincovana na 90.
  7. servius

    Cap riadenia

    Este raz dakujem za rady. Jeden cap isiel povolit po poklepani kladivom, druhy sa asi zlakol a povolil som ho rukou.
  8. servius

    Cap riadenia

    Mozem pouzit propan butanovy horak namiesto autogenu?
  9. servius

    Cap riadenia

    Este jedna otazka. Cap sa mi podarilo vyrazit z tehlice, ale nedari sa mi odskrutkovat vonkajsi cap od tycky riadenia. Poistnu maticu som povolil, samotny cap sa ale ani nehne. Je na to nejaky trik? Alebo pomoze len vacsia sila? Mam strach aby som neposkodil vnutorny cap...
  10. Po vymene capov riadenia problem odstraneny.
  11. servius

    Cap riadenia

    Vyzera to tak, ze capy su KO. Dik za odpovede.
  12. Zdravim, P406, capy riadenia. Mam otazku na diagnostiku vadnych capov riadenia. Rukou ich mozem otacat v osi tyce riadenia, ide to vcelku lahko. Posuvat smerom k/od motora nejde. Su capy vhodne na vymenu? Skusim este prilozit kratke video, dufam ze sa to podari.
  13. Zdravim. Pri prejazde obrubnika - napriklad pri parkovani - citim trhnutie do volantu. Je to vada podvozku? V com moze byt problem?
  14. servius

    HDI 2,0 podfukování vstřiků

    Ako sa prejavuje podfukovanie vstrekovaca?
  15. servius

    stale svietia svetla spiatocky

    Tak dik za pomoc, spinac vymeneny, mali ho dokonca na sklade. Akurat som musel kupit este predlzeny orech 22, pristup je k tomu spinacu dost zly. Spiatocka uz svieti vtedy, kedy ma.
×
×
  • Vytvořit...