Přejít na obsah

jozefsv

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4 133
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

jozefsv's Achievements

Inventář Peugeot-clubu

Inventář Peugeot-clubu (6/6)

0

Popularita

  1. ked chces mat ciastocny klud a citit sa ako v lese tak jednoznacne vinianske jazero.kamos tam ma chatku,velmi slusnu. je tam obyvacka s kuchynou,detska izba kde je poschodova postel pre deti a spalna s manzelskou postelou.na poschodi ma otvorenejsiu izbu na prespatie. cena 50 ecok noc tusim. parkovanie pri chate.k vode asi 50 metrov,zanim les.
  2. jozefsv

    kontakt spateckovych svetiel 406

    bol to len kontakt, vyzeralo to trochu povytiahnute asi od otrasov. na moj vkus to ide dost lahko hore dole
  3. jozefsv

    kontakt spateckovych svetiel 406

    je to presne ten co som videl vdaka zatial [upravil dne 31.12.13 16:06 od jozefsv]
  4. jozefsv

    kontakt spateckovych svetiel 406

    nacvakavai 2 pinovy som videl. Je pod nim nejake cidlo alebo ako to funguje. pri V6 je tam dost zly pristup. VF38CXFXF81048534 [upravil dne 31.12.13 15:29 od jozefsv]
  5. jozefsv

    kontakt spateckovych svetiel 406

    pozrel som na to ale zhora z pod kapoty vidim asi len snimac rychlosti, to bude asi take hrubsie a potom je tam zhora jeden konektor z ktoreho vedu 2 kabliky. Je to ono alebo je to este nieco ine? Nema niekto nakres kde to presne je a ako to ma vyzerat?
  6. Kde sa nachadza nejaky kontakt spateckovych svetiel, ktory ma zopnut svetla na 406 coupe? Po zaradeni spiatocky mi nesvietia svetla, ziarovky su ok. Po premerani a zaradenej spiatocke nedava prud, takze to nespina. Otazka je ci je niekde nejake cidlo na prevodovke alebo pri riadiacej pake.
  7. to by som nekupil nikdy uz len preto ze napr. htc som dal za 1,5 roka 3 krat reklamovat. cinu tak mozes hodit do kosa
  8. jozefsv

    kdo ten motor přidřel ?

    chyba je ze si mu vobec v niecom pomahal, pripravil si sa o peniaze ktore ti vysi. to su teda ksefty predavat auto a nedostat vsetko.
  9. jozefsv

    Boj proti silničním pirátům

    1,9 turbo v benzine som este nevidel
  10. obcas sa takto vie prejavovat cerpadlo v nadrzi pred koncom svojej zivotnosti. kolega mal podobny problem na passate. tiez tvrdil ze len pri skoro prazdnej nadrzi mu to robi. s odstupom casu mu zdochynalo auto uz aj pri plnej. moze byt ze ked ma malo paliva tak je nedostatocne chladene a nastane problem.
  11. jozefsv

    Boj proti silničním pirátům

    ked pocujem slovne spojenie cestny pirat tak by som najradsej niekoho kto to pouziva zavesil do prievanu. to spojenie sa pouziva uz aj na prekrocenie rychlosti medzimesto o 20km/h. to sme tu pirati vsetci. velmi dobre sa natom prizivuje ze?
  12. je to jedno, co myslis ze policajt vie aka znacka to je?
  13. su servisy ktore maju moznost predavat od schvalenych vyrobcov alternativne kolesa. tak som to robil oficialne ja. nemusis si unho kolesa kupovat, povedia ti konkretne pre tvoje auto aky max rozmer ti mozu napisat a na ten ti vydaju papier za nejaky poplatok a s tym pojdes na urad dopravy a dopisu kolesa.
  14. zaujimalo by ma ake mam moznosti v mojom pripade. Reklamoval som prvy krat HTC a vymenili dosku. display reagoval zle az to doslo do takej situacie ze sa nedalo ani dvihnut castokrat a tlacitka nereagovali tak mi ho zreklamovali a vymenili snad vsetko okrem zadneho krytu. zobral som vcera telefon po oprave a o hodinu som im ho priniesol na 3 reklamaciu s tym ze ma na druhej strane nik nepocuje. takze ake mam moznosti? v tomto sa nevyznam
  15. auto pre baby. miesto vo vnutri ziadne. kebyze tak 6 - tkovu radu tak to je ine kafe.
×
×
  • Vytvořit...