Přejít na obsah

bubelaj

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 207
  • Rok výroby
    2011

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Lipany
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

bubelaj's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. bubelaj

    klesajuca teplota motora...

    Ten problém mám aj ja a už ho neriešim. podstatné je že auto kúri ako má. Ráno naštartujem a dám ohrev čelného skla, po pár metroch jazdy sa začína vzduch otepľovať, a to je dôležité. to znamená že kúrenie je v poriadku. na klimatizácii mám nastavenu teplotu na čísle 21 a tak to mám po celý rok.Vo firme máme vozidla ktoré už nemajú budíky s teplotou vody. Je tam len kontrolka ktorá po zohriati vody zhasne a vodič už nič nerieši. Záhadou je že pri teplejšom počasí teplota sa dvihne na 90, to znamená že termostat je v poriadku a preto ho netreba meniť. Zbytočná výmena a zbytočné náklady. Čo som spozoroval je že intenzita kúrenia pri zapnutej klíme je riadená teplotou na teplomery vonkajšej teploty a nie zbudíka zohriatej vody. Na to majú asi Francúzi svoje vysvetlenie.
  2. bubelaj

    Jaký olej

    do mojej 1,4 dávam TOTAL Quartz ineo ECS 5W-30, interval menenia po 20 000km,
  3. bubelaj

    zvolávačka

    Dnes mi to čidlo v servise vymenili, auto vyrobene 8.7.2011, čidlá montovane v tomto období vraj vykazovali poruchovosť tak to vraj menia za nové. To uvidíme časom, či tomu bude tak.
  4. bubelaj

    zvolávačka

    je to 1,4 vti
  5. bubelaj

    zvolávačka

    ďakujem Pe.Tr, do servisu pôjdem len som nepočul aby zvolávali pre teplotné čidlo.
  6. Zdravím, potreboval by som informáciu. Dnes mi volali z Peugeotu že na moje vozidlo je zvolávačka na bezplatnú výmenu teplotného čidla. Vozidlo vyrobene v 2011 roku a doteraz som problém nemal až na silne mrazy minulej zimy keď to ráno nechcelo natočiť. Má stým niekto skúsenosť, alebo volali aj niekomu z Vás. Ďakujem za info,
  7. bubelaj

    Dochne motor

    Tak auto som dal do servisu. diagnostika v poriadku a až na skúšobnej jazde technikom mi dali za pravdu. niečo z riadiacou jednotkou. Výmena jednotky a prehraný soft. Zároveň som im oznámil že idem autom na dovolenku tak urobili aj kontrolu brzd, svetiel. klími apod. a to všetko grátis. od servisu som urobil 1950km, cesta Chorvatsko a späť zo spotrebou 5,7l tam a 6,1l pri návrate domov štyria dospelý a batožina. zatial spokojnosť.
  8. bubelaj

    Dochne motor

    to isté robí aj mne, auto mám kupované nové. V týchto dňoch má jubileum 1 rok nabehané 10 000Km. moje sklamanie sa sa nedá ani vyjadriť. Tak lenivý motor v nízkych otáčkach som ešte nemal. stále ho dusí, čo je nepochopitelné. v križovatke, v kopci musím podradiť niekedy až na 1 rýchlostný stupoeň. Štart je v poriiadku a aj voľnobeh, ale čo príde potom. .... VTí už nikdy. moja predošlá Fábia 1,2 HTP bol vysávač ale aj z jedným valcom by dal kopec rýchlejšie ako toto čudo. Auto sa mi páči (207sw) preto som si ho kúpil, dám mu ešte rok a potom..... pa,pa,
×
×
  • Vytvořit...