Přejít na obsah

Kubíček106

Uživatel
  • Počet příspěvků

    64
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Kubíček106's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Kubíček106

    zadní náprava

    No nevím, máme doma swifta rok výroby 2009 7 měsíc, máme najeto 30300km a mohu říci, že mám už vyměněné obě ložiska na zadních kolech, vyměněný díl na spojce, vrzalo to neuvěřitelně! Auto jsem kupoval samozdřejmě nové. Takže ted vím, že ani nové věci nejsou bez much :-) A co teprve čekat od aut co jsou 10-15 let stará :-) . Jo dělám v automobilovém průmyslu a vím, jak se dnešní auta vyrábějí, hlavně ať to vydrží 3-5 let, pak se to může vyhodit.
  2. Kubíček106

    zadni naprava

    Tak tou rezervou získáš dost místa :-) Sundej nárazník a můžeš mít z auta malý offroad :D
  3. Kubíček106

    zadní náprava

    Tak to bych musel vyměnit za jiný typ motoru. 1.0 33KW nemá ani cenu měnit to bych tam musel dát něco silnější (ale ono je vlastně všechno silnější než to co mám )
  4. Kubíček106

    zadní náprava

    Tak to mám zasebou, bylo pěkně podfouklé , ale ted po roce stále OK. Plné zuby taky, proto bych chtěl změnu :-) a jiné auto na opravy :D:D
  5. Kubíček106

    zadní náprava

    Tak to jsem lama, ty návody jsou super. Uvidíme příští týden, bude den volna, tak se na to kouknu.
  6. Kubíček106

    zadní náprava

    Když jsem vylisoval to ložisko, tak na venkovní řadě kuliček byla vymletá skoro 2mm drážka, fakt mazec.
  7. Kubíček106

    zadní náprava

    Tak jsem koukal po fóru, ale nic jsem nenašel. Všichni si dávaj autíčka do servisu Před týdnem jsem vyměnil ložisku na předním kole - hučelo tak, že se při 70km za hodinu zdále, že vzlítnu (připadal jsem si jak v letadle ) Ted jsem musel vyměnit lanovody, totálně zrezlé. Nešlo už ani zatáhnout No a jak jsem je měnil, tak jsem zjistil tu vůli a kašlal bych nato, ale nelíbí se mi, jak vyklouzává tlumič. Autu nechci dávat někde do servisu, protože se chci auta za rok zbavit. Když si vezmu, že někde v servisu si řeknou za opravu minimálně 2000kč, tak se opět zvedá cena vozu o 30% Proto bych si rád zakoupil ložisko (1000kč) a vyměnil doma.
  8. Kubíček106

    zadní náprava

    Tak dnes jsem musel znova sundat kola, abych nandal krytky středové matky. Zkusil jsem vzít za kolo a ty ložiska jsou už dost špatné - výkyv na kole cca 0,5cm! Jen tak zběžné jsem koukal jak to rozebrat, ale je to takové divné. Není tu někde návod? či nedělal jste to někdo? Prosím o rady.
  9. Ahoj, dnes jsem měnil staré lanovody k ručce, vyčistil bubny... Ale co jsem nezjistil, jak je upevněný tluč, tak je nějak vyhlí z toho silembloku. Stačí koupit nový tlumiče, nebo už asi budou i v háji ložiska na těch ramenech? Proč by to jinak vyjelo? Díky za info K
  10. Vyblikávací metody jsem zkoušel, ale nikdy jsem neuspěl. zásuvku mám v autě na straně řidiče nad levou nohou :-(
  11. Ahoj nejste někdo z okolí JBC s možností diagnostiky? (106 r.v.96-97 1.0 33KW) nějak divně mi chytá autíčko :-( Né zrovna stabilní otáčky, a na emisích vím že neprojdu :-) Mám podezření na lambdu, ale rád bych si to potvrdil, než bych jí měnil. Díky za každé info.
  12. Toto musí pochopit fakticky každý
  13. Tento týden už nebude čas, ale příští to rozseknu (musím vyměnit) Pak dám vědědt jak jsem dopadl
  14. To se dá koupit? zkusím se optat v servsu.
  15. Taky mi to za studena nechce chytnout!!!! Ted chci vyměnit filtr (palivový), svíčky OK, Vzdzchový filtr dobrý, potencometr neošoupaný, doufám že to bude tím palivovým filtrem. Zítra uvidím.
×
×
  • Vytvořit...