Přejít na obsah

odee

Uživatel
  • Počet příspěvků

    2 531
  • Registrace

O uživateli odee

  • Datum narození 13. prosinec

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 106
  • Rok výroby
    1999

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Modřice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

odee's Achievements

Toto forum je můj domov

Toto forum je můj domov (5/6)

14

Popularita

  1. Zdravím klubáci, sháním někoho kdo by mi v Revúci mohl napíchnout starší Berlingo na diagnostiku, jedu příští týden ke tchánovi a kikslo mu auto a neví co s tím. Odměna jistá!!!
  2. odee

    406 2.0Hdi nestartuje, baterie je ok.

    Ferry a po něm krtek se trefili. Starter jsme vytáhli, rozdělali, uhlíky K.O. , kámoš v práci jen lehounce zbrousil rotor, v místě styku s uhlikama nebyl dokonalej povrch a pak se shánělo, potřeboval jsem to hned a bylo pozdní odpoledne, v kelly měli jeden podobnej drzak s uhlíkama, tak jsme ho vzali a samozřejmě nebylo možné ho vyměnit, tak jsme ho vykuchali a do původního dali jen nové uhlíky a hle, startér točí, jako nový:-) Začali sme po hokeji s Rusama a v jedenáct večer bylo hotovo...venku před domem a svícení mobilem:-D
  3. odee

    406 2.0Hdi nestartuje, baterie je ok.

    Takže výsledek zatím, auto jde roztlačit hned chytne, ale starter prostě ani necvakne. Co třeba nějaké relé?
  4. odee

    406 2.0Hdi nestartuje, baterie je ok.

    Jo, ten pastorek mě napadl až doma:-( a to sem přesně stejnej postup už kdysi praktikoval na Feldě:-D No nic, jedu tam s odtahem, tak to zkusím.
  5. Zdra chlapi, dnes mě nechala 406 ve štychu:-( Jezdil jsem normálně po Brně, ani náznak žádných komplikací, pak jsem zastavil u Lidlu, vypnul motor a po cca 5-10 minutách už jsem nenastartoval a to tak, že startér ani nehlesne, pouze po otočení klíčku něco cvakne a nic se neděje. ( když jsem chtěl nastartovat poprvé, tak to cvaknutí bylo hladitější, ale startér se ani nepootočil) Jinak vše v autě funguje, pojistka startéru je ok, na display voltmetru v autě mi ukazuje 12,3-12,4, brácha mi dovezl novou nabitou baterii a žádná změna. Co by možná mohlo mít vliv, že auto bylo teď v servise a kluci blbě přidělali spodní kryt motoru (ten zadní díl), kterej se uvolnil šroubky odleťeli a už nemám náhradní, tak ho mám v kufru a jezdil jsem dnes v dešti bez něj, takže možná voda, ale skrat by teoreticky odpálil pojustku, ne? Předem všem díky za rady. Odee
  6. odee

    Parkuju, Parkujes, Parkujeme ....

    Tenhle maník je extra třída, hodil to nejen přesně přes dvě místa, ale navíc jestě přes dva invalidy. A stál tam tak dlouho, že už měl za stěračem cedulky od ostrahy. Když jsem si vytahl mobil, že ho blejsknu, šel zrovna okolo mě nějaký další uvědomělý občan a hlásí: To je čů...rák, co?
  7. odee

    106 S16 na díly nebo do šrotu?

    To Myšut: Tvé výhrady chápu, taky kdybych kupoval motor, preferoval bych nabídky, kde je možnost ho alespoň nastartovat, když už ne se s tím autem projet. Každopádně kupovat cokoli značně opotřebeného je vždycky risk, ne?!
  8. odee

    106 S16 na díly nebo do šrotu?

    Dík moc, za radu, tomu se rovnou zkusím ozvat;-)
  9. Zdar klubáci, nějakou dobu sem se tu moc nevyskytoval, tak je na čase zase trochu otravovat s prosbou o radu. Moje malá černá krabička dospěla do stádia, kdy se její provozování stalo neudržitelným, od doby, co mám 406 jsem přenechal 106 bratrovi, kterej toho najezdil minimum, takže se zpravovalo jen to nejnutnější a kastle zatím pomalu shnila natolik, že je auto již více méně neopravitelné, takže řeším, co s ním dál... Karoserie je jednoznačně KO, prahy po celé délce prolezlé, a v zadu natolik, že se v místech uchycení zadní nápravy vydulo dno kufru nahoru a auto sedlo tak o 5cm níž. Ani bych o prodeji na díly neuvažoval, ale zadní náprava je od repase ve slušném stavu, motor a převodovka taky a navíc jsou na autě od loňska nové brzdy, poloosy a komplet uložení motoru. Nemám momentálně čas ani prostory,abych řešil rozebírání, takže auto musí pryč v celku. Je podle Vás reálné prodat ho v celku a příadně za kolik? (Nemám ani tucha, kolik si říct:-/ ) Předem díky za každou radu a názor.
  10. Čau draci dneska se neukážu, chtěl sem dojet ale mám fofry v nové práci, takže sem málo doma a moje malá peugeoťačka vzkazuje, že dnes mě nikam nepustí:-D
  11. odee

    306, 1,6 65kw, nestartuje.

    To je taky možnost, jenže netuším, jak ověřit jestli je ko, měl jsem ho venku, důkladně sem ho očistil, prostrikl kontakty u konektoru, ale bohužel nemám možnost vyzkoušet jinej... dá se nějak vyzkoušet/změřit jestli funguje?
  12. Zdravím všechny, švagrovi nestartuje 306, baterka je Ok, startér točí, ale čerpadlo nejede a svíčky nedávají jiskru. Čerpadlo je ok, při napojení na přímo jede, svíčky a kabely jsou taky ok. Ten červenej vypínač motoru sme taky mačkali, pojistky v palubce i u motoru jsou ok. Když se auto zkouší startovat tak je pak chvilku slyšet sem tam cvakání někde okolo řj-nějaký relé? Co všechno může být příčina? Předem díky za postřehy.
  13. odee

    Co říkáte na skandál kolem TDi?

    Tipl bych, že vím, kdo ADAC pošťouchl k tomuhle testu a zaplatil pár novinářů napříč evropou, aby se trošku připravilo prostředí vhodné pro pomalé a pečlivé zametání celé kauzy pod kobereček...
  14. Nahore je fajn, teplo a slunicko. Bude tu nekdo driv, nebo mam jet jeste na otocku dom?
  15. odee

    Při záběru třepe celým autem (P 106)

    Mám ooobrovskou prosbu!!! Kdo by měl jakýkoli tip, kde sehnat jeté poloosy na mou S16, budu vděčný za echo, zatím se vrakáče ani inzeráty na webu nechytají (nepasují z žádné jiné motorizace) a chci zkusit všechny možnosti, než objednám nové. Předem moc díky všem za jakoukoli informaci.
×
×
  • Vytvořit...