Přejít na obsah

Mitja

Uživatel
  • Počet příspěvků

    356
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 205
  • Rok výroby
    1991

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Ostrava
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • ICQ
    62562350

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Mitja's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. Tak mám ještě jeden dotaz k tématu. S příchodem letních teplot jsem zjistil, že mi nefunguje klimatizace. Chtěl bych se jen zeptat, jestli je možné že by to nějak souviselo s vložením jednotky NAC do auta? Nastavování teploty i vetilátoru přes displej funguje a tlačítko klimy na displeji se po stisknutí správně modře podbarví, tak zde je asi vše v pořádku, ale radši se ptám než začnu řešit na straně klimy kompresor, tlaky, chladič, apod. Taky jsem doinstaloval druhé USB, ověřil se, že Android Auto funguje pouze na prvním USB portu, ale druhý jde krásně použít třeba na flashku a vyzkoušel jsem, že instalace nových map funguje i se dvěma současně připojenými flashkami. Podařilo se s AA-wireless rozchodit i bezdrátový Android Auto na 5 Ghz, připojuje se automaticky a nepadá.
  2. To by taky šlo, jaké je prosím číslo dílu samotné kamery a číslo celého kitu? Je tam někde blízko konektor kam ji zapojit nebo kam se tahá kabeláž?
  3. Mitja

    Bezdrátové Android Auto

    AA Wireless by mi mělo brzy přijít. Budu jej připojovat k infotainmentu Peugeot 5008, jednotce NAC HIGH. Četl jsem na několika fórech, že jim trvalo zařízení správně nastavit. Můžete mi prosím dát nějaké rady do začátku co a jak nastavit ať mi to šlape na první dobrou?
  4. Tak jsem to dořešil. Z Polska jsem sehnal infotainment jednotku Continental NAC HIGH wave 2 již překofigurovanou na můj VIN a vyměnil jsem ji v autě za stávající Bosch RCC A1, plus doinstaloval GPS anténu. Funguje mi origo TomTom navigace v češtině včetně hlasu, Android Auto taky šlape, doinstaloval jsem kabelem i druhé USB a mám VIN původního auta, takže se povedlo v rádiu oficiálně aktualizovat mapy i firmware. Jediné co by chtělo ještě doladit je vypnutí zobrazování zadní parkovací kamery kterou fyzicky nemám a menu nastavení auta. Jelikož byla jednotka z 5008 s vyšší výbavou tak mám v menu tři položky co nejdou zapnout a naopak mi tam chybí položka na zapnutí "upozornění při opuštění jízdního pruhu". Nevíte jestli to jde nějak upravit jednoduše nastavením pár parametrů přes oficiální diagnostiku?
  5. Díky . V tom případě to nemá cenu řešit.
  6. Máte někdo zkušenosti jak provést SW aktivaci Mirror Linku (Android Auto) v Peugeot 5008 s autorádiem WLC4 (tj. "PEUGEOT Radio: Rádio MP3 (6x repro, bi-tuner), barevný kapacitní dotykový 8” displej + Hands-free Bluetooth + USB + ovládání na volantu")? Ideálně oficiálně přes Peugeot jako dokoupení funkce, ale budiž i nějak bokem. Autorádio v tomto konkrétním voze nemělo Mirror Link zakoupený z výroby, je z roku 2017 a byla to v té době příplatková výbava pod názvem WL3C (tj. "PEUGEOT Connect Radio: Rádio MP3 (6x repro, bi-tuner), barevný kapacitní dotykový 8” displej + Hands-free Bluetooth + USB + ovládání na volantu + Mirror Screen (MirrorLink / Apple Car Play / Android Auto)". Díky za rady, Mitja
  7. Dejte alespon tipy, co jeste dal zkusit
  8. Kluci, mám poslední nedořešený problém na 306ce. Je to 1,6i 65kw Bosch Motronic 5.1 . Závada: Pokud je vekovní teplota více než 15 stupňů Celsia, tak v 50% případů ihned po prvním nastartování se studeným motorem začnou otáčky kolísat od 900 do 2000 ot./min., což dělá asi prvních 30 sekund. Pak se vše uklidní a už není ani náznak nečeho takového. Občas při tomto i chípne motor a pokud chcípne, po druhém, nejpozději sem tam po třetím nastartování je obvykle vše ok. Ještě jedna indikace: pokud v prvních 5 minutách od startu najedete na vyloženě kamenitou drkotavou cestu, tak se ve 20% případů začne sám přidávat plyn a auto zrychluje. Pokud je venku teplota pod 15 stupňů Celsia (třeba i -20 stupňů C), není na autě ani náznak takovéhoto chování. Vyměnil jsem: zapalovací cívku, zapalovací kabely (po těch se to znatelně zlepšilo, původní byly na kontaktech zrezivělé), svíčky, čidlo teploty vody, čidlo podtlaku v sání, volnoběžný obtokový ventil vzduchu. Proměřil jsem a je OK: čidlo teploty nasávaného vzduchu, potenciometr škrticí klapky, čidlo otáček. Vyblikáno z diagnostiky: lambda sonda, bohatost směsi. Lambda sondu jsem také proměřil a sice jde napětí i do záporu, ale poměrně rychle přechází z jednoho stavu do druhého. Každopádně auto zlobí pouze ihned po startu, a poté už je naprostý klid, takže lambdou by to být nemělo. Zkuste mi někdo poradit, kde může být problém... já už mám snad jediný tip, ale ten si teď nechám pro sebe.
  9. Mitja

    Zvýšení podvozku P205

    Jo ten prispevek vyse byl jen o zadni naprave. Tady mas neco aktualniho pro tu tvou predni : http://forum.peugeot205club.org/viewtopic.php?f=53&t=14060&sid=8ad4a8d53bd95eaea1e5ecf33fbd8745
  10. Mitja

    Zvýšení podvozku P205

    http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=46&t=4265&hilit=p%C5%99esazen%C3%AD+zadn%C3%AD+n%C3%A1pravy
  11. Mitja

    manžety poloos na 205

    Ja si myslim, ze u tehhle motoru je vzdycky manzeta u prevodovky s plechovou krytkou.
  12. U 306 maloobsahu je primo pod baterkou.
  13. Mitja

    Těsnění střešního okna

    Jinak neco o zatekani zde: http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=48&t=1883&p=29540&hilit=zat%C3%A9k%C3%A1n%C3%AD#p29540 A mame tam jeste obsahlejsi temata o zatekani, jen je ted nemuzu najit. [upravil dne 13.10.12 08:30 od Mitja]
  14. Mitja

    Těsnění střešního okna

    Asi mas ColorLine edici, co? Tak tam je jine stresni okno nez u jinych 205tek. Vyndat ho z auta bez zniceni je temer nemozne. O vymene tesneni trochu pochybuju, ze by to bylo realizovatelne. Nejlepsi bude kdyz to tesneni ocistis a natres olejem, snad to pomuze. Jinak by bylo dobre vedet, v kterych mistech (resp proc) se ti tam ta voda dostava, treba je to vnejsim tesnenim okna. Ju a kaluz na podlaze byva nejcasteji zpusobena tesnenim zadnich okynek u 3 dverove verze. Jinak sem tam sakne taky pres antenu.
×
×
  • Vytvořit...