Přejít na obsah

Karlosi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    47
  • Registrace

1 Sledující

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2005

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    České Budějovice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Karlosi's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Jo je to držák destiček a třmenu, jsou to dva šrouby torx50. Zkusím koupit ten hořák, ale nevím jestli to pořádně prohřeje abych to povolil. Uvidím, zatim diky
  2. Je to třmen co drží destičky. Jak špatné nářadí? Gola, trhák kus trubky jako nástavec, sadu torxů, torx50,paličku, wdčko, sekáč, momenťák, stahovák, jediný co mi chybí je autogen a asi síla protože se ty pos...ný šrouby ani nehnou, to bych strhul ten torx.
  3. Pustil jsem se do výměny zadních kotoučů a pohořel jsem na povolení šroubů na kalibru. Řezal jsem do nich paličkou a tříkal WDčko a ani ťuk. Nemáte ňákej návod jak to povolit, nemám dílnu dělám to na parkovišti. Díky
  4. Karlosi

    Zadní levý blinkr

    Závada odstraněna, byla to špatná kostra v konektoru.
  5. Karlosi

    Zadní levý blinkr

    Zejtra prostříknu, žárovky sem zkoušel tři
  6. Zdravím, nefunguje mi zadní levý blinkr, závada už se projevuje asi dva dny, chvíli funguje a pak zase ne, a dneska přestal úplně. Zkoušel sem vyměnit žarovku a nic, přiohnul sem kontakt v objímce a pořád nejde. V páčce to asi nebude, s tou sem všelijak hejbal a nic, když zapnu varovky tak taky nejde, už si nevím rady. Díky za každou pomoc. Jezdím každý den do práce a připadám si jako blbec co nezapíná blinkry.
  7. Karlosi

    Diagnostika lexia

    Díky, ale tento víkend se mi to moc nehodí
  8. Karlosi

    Diagnostika lexia

    Zdravím, potřeboval bych někoho, kdo by měl čas a chuť z okolí Č. Budějovic s diagnostikou odblokovat cd měnič a proklepnout auto. Zaplatím. Děkuji.
  9. Karlosi

    Diagnostika lexia

    Díky moc vyzkouším, když tak napíšu
  10. Karlosi

    Diagnostika lexia

    To znamená znova smazat celej noťas a nainstalovat ošetřenou verzi Diagboxu, ale kde jí stáhnout?
  11. Karlosi

    Diagnostika lexia

    Diagbox 7.02 se nainstaluje v pořádku. Spustim, vyberu auto, chce to vin, napíšu a tim sem skončil, vyskočí nějaká tabulka na ověření a klíč. Když to odkliknu napíše to, že nejsem připojenej k netu, zapnu wifinu a to je taky špatně, potom mi napíše diag že se nepřipojil k pc auta. Kabel mám vyzkoušenej. Měl sem před tím win xp a tam mi fungoval pp 2000, ale tam jsou starý auta a špatně se mi odblokoval cd měnič, neukazuje mi na displeji cd a písničky a jdou mi jenom dvě cd z šesti. Chtěl sem win7 32bit protože xp už nemá podporu, nejdou videa atd. Dva systémy mi noťas neutáhne, už je asi 10 let starej.
  12. Karlosi

    Diagnostika lexia

    Zdravím, potřeboval bych nainstalovat nějaký funkční diagbox na můj noťas s win7, nevím si s tím rady. Už sem mazal noťas asi 3x, a pořád to nejde. Někdo z okolí Č. Budějovic, kdo to zvládne, klidně i za úplatu. Diagnostiku mám, vydražil sem jí na Aukru za 2,5 litru a je mi k ničemu, dostal sem k ní dvě dvd a nefunguje ani jedno. Baterie v noťasu je už nefunkční, tak musím být připojenej na proud. Už se mi nechce tahat prodlužovák z třetího patra zbytečně na parkoviště, bydlím v paneláku. Kupoval sem jí hlavně kvůli odblokování cd měniče v rádiu. Moc děkuji.
  13. Karlosi

    brzdy na 307

    Super, díky moc
  14. Karlosi

    brzdy na 307

    Zdravím, budu dělat brzdy ale vůbec s v tom nevyznám, je tolik typů. Potřeboval bych katalog.čísla na desky a kotouče. Můj vin vf33h9hxc84483222. Děkuji
  15. Karlosi

    brzdy na 307

    Díky moc
×
×
  • Vytvořit...