Přejít na obsah

frenk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    holešov
  • Stát
    Česká republika

frenk's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. no v době,kdy jsem skládal moji 406,tak za stahovačku chtěli na vraku 1500peněz,koupil jsem z vadným motorkem za 500 a přehodil,ovšem ta drbačka nestojí za to
  2. frenk

    displej

    jo je to tak,je tam jedna,dvakrát jsem ji proměříl-dobrá,ale po nasazení jsem ji vždy pootočil na opačnou stranu,už je bez problému,dík.
  3. frenk

    displej

    Při sepnutí druhé polohy klíčku se rozsvítí na plno a při rozsvícení světel intenzita osvětlení klesne cca na polovinu.. jo takhle to fungovalo,ale nyní jen se světly,přes den není na displeji nic vydět,takže ta žárovka musí svítit i bez světel,pouze se světly pohasne?
  4. frenk

    displej

    na P406 st.model po zapnutí klíčku se nerosvítí displej tachometru,žárovečka co tam je zezadu má svítit až po zapnutí světel,to pak jsou čísla zřetelná,ale bez světel ne,je vadný displej?
  5. frenk

    zimní nebo celoroční gumy ??

    Výrobci pneumatik tvrdí,že celoroční neexistují
  6. frenk

    vymena rozvodov 406 Hdi 80kw

    montovala se napr. i u meho motoru, coz jsem dneska zjistitl, neb se mi rozjebla...coz jsem zjistil zahy, kdyz mi nesel altik a tocil jsem volantem tu 1.5tunovou karu jak starou v3s. Takze asi takhle Uz to stoji v servisu... Ona ta řemenice se údajně montovala kvůli kompresoru na klimě,aby se tlumily rázy při sepnutí.Ve snaze ušetřit se dokonce někdo pokoušel ji svařit napevno.U značk.servisu stávala 7litrů. Co se týče rozvodů,tak si myslím,že interval výměny se doporučuje.Auta v městském provozu,např.taxi,se mají držet spodní hranice výměny.Vozy s dálničním provozem by mohli interval mírně překročit.
  7. frenk

    vymena rozvodov 406 Hdi 80kw

    Na kolik vyjde cena odpružené řemenice?Začali ji montovat,až do Hdi?
  8. frenk

    P 405 Sri

    Při vytočení motoru přes 4500ot.dojde jakoby k odpojení,nereaguje,je hluchý.Při ubrání pod tuto hranici jede normálně.Měl někdo něco podobného?
  9. frenk

    Co to je za koncovku?

    není to od snímače pro otáčkoměr?
  10. frenk

    Vymena skla

    už jsem to zkoušel,marně.Likvidace škody se provádí z vozidla,které táhne vozík.Také nechápu smysl pojistit vozík,jedině,když ho tlačím a někoho trefím
  11. frenk

    SENZOR DEŠTĚ

    Za cenu 16litrů musí být i se senzorem,plus vypulírovaný interier.Pojišťovny jdou značkovým servisům vstříc a neváhají zaplatit i takovou částku.U neznačkových,nebo nesmluvních opravnách je to horší.Blbě se dokazuje,že senzor fungoval před výměnou,pak se vymlouvají,že je poškozený senzor od nárazu.V ceně výměny by měl být i senzor.Otázka je, zda ho jen neůčtují pojišťovně.Sklo se dá vyměnit bez senzoru i za polovinu.
  12. Tak jsem si myslel,že tuto poruchu mam sám-asi 1,5roku.Na vrakovišti zakoupené postupně 2 stahovačky a okno spolujezdce je stále lenivé.Dokonce jsem měřil silu okna,jestli nejsou repliky silnější,ale marně.
  13. frenk

    SENZOR DEŠTĚ

    dik za rady.Ještě mě napadlo,že by ten gel mohl být podobný gelu,co se používá při ultrazvuku v nemocnici
  14. PO VÝMĚNĚ ČELNÍHO SKLA ,NEFUNGUJE SENZOR DEŠTĚ,PRÝ SE DÁVÁ MEZI OKNO A SENZOR NĚJAKÝ GEL.MÁ NĚKDO S TÍMTO ZKUŠENOST?
×
×
  • Vytvořit...