Přejít na obsah

sannyray

Uživatel
  • Počet příspěvků

    252
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2014

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Most pri Brtaislave
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

sannyray's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

1

Popularita

  1. sannyray

    Gearbox faul 508 1.6 ehdi

    Len zo zvedavosti aka by bola cena aj s nacitanim RJ na peugeot 508
  2. sannyray

    Gearbox faul 508 1.6 ehdi

    Aj tak sa da. Jednalo sa o postup kontrol. Nejaky šrób, potom motorcek co ovlada, kontrola oleja, kabelaz a podobne veci aby sa eliminovali mozne zavady. Ja nevravim ze mi ponukas hlupost straki007 a viem ze citroen a peugeot obzvlast C5 a 508 je pomerne to iste ale mam na to 2 roky zaruku a mam pokoj. Ale samozrejme ti dakujem viem ze si sikovny , nakolko si uz u mna bol a pomohol si mi. Softver, mi on prehrat nevedel na to nema prostriedky to som tu uz pisal a ked som sa snazil na to prist kde to robia zlyhal som na bode neochoty. Preto som sa rozhodol riesit to cez toho znameho servisaka. Ked som pisal prispevok vsetci mlcali ako hrob no a zrazu je ti plno idiotskych prispevkov typu celda1970.. Ja sa uz len tesim na auto, som na nom zavisli od jazdenia koli praci takze potrebujem promtne riesenie.
  3. sannyray

    Gearbox faul 508 1.6 ehdi

    nevedel mi to nakonfigurovat nemal na to prostriedky. Viem ze sa to robi ale bola tam mala sanca ze je to sposobene RJ nakolko kroky oprav ukazali na vadny akcny clen.
  4. sannyray

    Gearbox faul 508 1.6 ehdi

    Aspom to budem mat nove a mam pokoj. Len pre zaujimavost zavada p0948 ma 5krokov na zistenie zavady. Cize vzdy je tam sanca ze nieje zavada v celom zariadeni. Co sa dielu tyka , druhovyroba sa nevyraba iba origos , dalej sa neodporuca ani jazdenka nakolko samotny diel ma riadiacu vlastnu jednotku( prevodovky )a teda sa konfiguruje pri nakupe podla vin cisla pre dane auto. Takze dakujem za ponuku ze mas ten diel. Aj ked je to uplne to iste bolo, by treba prehrat softver v RJ na moje auto ,co netusim ci by si vedel.
  5. sannyray

    Gearbox faul 508 1.6 ehdi

    Takze. Na aute sa uz pracuje v servise od prispevka az teraz, nakolko nebol cas a neponahlalo mi to z dovodu zistenej zavady. Jedna sa o akcny clen prevodovky ktory je vedeny pod nazvom ovladac prevodovky. Cena dielu 1124€ plus robota. Pred vianocami velice prijemna zalezitost. Ale ved preco chodime do prace , aby sme si mohli opravovat auta :)).
  6. Zdravím všetkých, mam otázku na ľudí ktorý sa možno už s tým stretli ale nepodelili sa s ostatnými. Jedna sa mi o pretrvávajúcu závadu ktorá sa mi objavila asi 3dni na zad kedy mi na malom displeji medzi budíkmi zobrazila hláška GEARBOX FAUL REPAIR. Dnes som bol na predbežnej základnej dia u kamaráda a kód závady je P0948 čo znamená : Hydraulic pump relay -circuit high Našiel som možné pričiny ako elektroinštalácia , skrat , hydraulické čerpadlo relé. prosím o radu tých ktorý z tým majú skúsenosť. Do servisu idem až budúci týždeň no dúfal som že ak mi niekto dá radu ako to odstrániť sebestačne budem rád. Ďakujem. Jedná sa o peugeot 508sw 1.6 e-Hdi 2014 170t km
  7. sannyray

    WIP Nav Plus

    Len sa pyatm lebo tam pise ze pre smeg a smeg+ a rt6 tak ze tak. Asi idem aj ja dotoho
  8. sannyray

    WIP Nav Plus

    Martin_ : si to uz odskusal hej? A vsetko ok? Otazka este ty mas RNEG2 alebo SMEG.
  9. sannyray

    WIP Nav Plus

    Na tom foru to celkom riesia ze to fici. Kazdy pise pozitivne ohlasi.
  10. sannyray

    WIP Nav Plus

    No pre ten rt6 smeg, smeg + uz prave je na stranke ktoru som objavil je tam aj link na stiahnutie.
  11. sannyray

    WIP Nav Plus

    prepac za hlupu otazku a viem ze sem nepatri link ale nevies ma nasmerovat kde? nepoznam tie zname zdroje. vdaka edit: nasiel som ale iba RT6 SMEG SMEG+, a ja mam RNEG2
  12. sannyray

    WIP Nav Plus

    Kludne by som sa podelil ak je to mozne. Viaceri sa poskladat a kupit.
  13. sannyray

    WIP Nav Plus

    Este aby som ta potesil. Niesom novacik som tu uz par rokov iba menim auta a preto menim vlakna a opet ti cittujem aby si si uvedomil kto je asi novaick ked si neprecitas problem ktory sa riesi a hned frajersky nahras obrazok skrabajuc sa na hlave ze hladam zle. Tak asi tolko. Predovsetkym toto forum je na to aby sme si navzajom pomahali a nie sa hadali a dohadovali. Ja som kludas a ak niekto bude potrebovat pomoct rad mu pomozem a bez sprostych pripomienok. Vsetko by som to ukoncil s vyriesenym problemom a vsetkym ktory mi ozaj pomohli velmi pekne dakujem a zelam pekny den.
  14. sannyray

    WIP Nav Plus

    Takze pred rokmi super kde som to len bol. Na stredu mam dohodnuteho uz servisaka. Tak uvididm.
  15. sannyray

    WIP Nav Plus

    No dakujem za reakciu ale ak si precitas co tu riesime zistis ze obrazok ktory si sem dal sa tyka maleho displeja medzi budikmi a mi riesime temu velkeho medzi ventilatormi. V menu set up nemam nikde polozku language to je ten problem. Takze ani nedokazem navolit jazyk. Jedine co ma napada ze by som prekopiroval obsach CZ do EN ale neviem ci to bude fungovat. Obrázky se necitují.
×
×
  • Vytvořit...