Přejít na obsah

tatran

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

O uživateli tatran

  • Datum narození 25.1.1979

tatran's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. tatran

    Ofuky

    Ahojte, Dnes som si ofuky na 307 kupil aj ja. Chcel som len na predne dvere, ale mali len kompletku 4 ks hatchback. Zadne mi pochopitelne na Breaka nesedia. Ak je tu niekto s kratkou 307mickou a chcete ofuky HEKO na okna zadnych dveri, ozvite sa. Nemam to srdce z nich rezat :-)
  2. tatran

    Kľuče k autu

    Auto Alba na Ivanskej ceste. Kluc bez dialkoveho 800, s dialkovym tusim nejakych 1800 spominal.
  3. tatran

    Kľuče k autu

    Ja som k jazdenej 307 Break dostal kluc len jeden :-( V Peugeote som si podla VIN-ka vyziadal od vyrobcu novy (800) spolu s kodom na vstup do riadiacej jednotky. Ten stal tusim nejakych 500 korun. Problem je ale v tom, ze riadiacia jednotka tento kod neakceptuje. Podla vsetkeho ho niekto zmenil a myslim, ze je uz nemozne zistit na aky. V Peugeot servise mi povedali, ze jedine vychodisko je: objednat novu riadiacu jednotku (13500) ktora sa po osadeni nahra a nakoduje fabrickym kodom. A potom uz nebude problem nakodovat aj oba kluce. Pls, nemate niekto hint, ako by sa eventuelne dala vymena BSI obist a dostat sa do sucasnej riadiacej jednotky ? Dikes
  4. tatran

    manuál 307

    42 MB - ak chces, dam Ti ho na ftp
  5. tatran

    manuál 307

    Tak to je ina rec. Za nahradne diely a Reparacne metody, ako to nazyvaju, si uz nechaju zaplatit.
  6. tatran

    manuál 307

    Tak to skusme spolu, porovname cim sa pristup lisi. Ja sa prihlasim a v lavom menu mam pristupne polozky : Prirucka uzivatela a Katalog imidz vyrobkov.
  7. tatran

    manuál 307

    No jo, ale nestačí jen registrace........ Nuz neviem, mne postacovala. Nepredplacal som si ziaden pausal .
  8. tatran

    manuál 307

    Ja som manual vyriesil registraciou na http://public.infotec.peugeot.com/ kde mas pristup k manualom na vsetky modely Peugeotov rozdelene aj podla roku vyroby. Dostupny slovensky aj cesky preklad. Enjoy!
  9. tatran

    konzultace pořízení 307 SW

    Ahojte. Nazaciatok sa musim priznat, ze v aute plnim len funkciu navigatora Hadam ma ctene osadenstvo nezacne odsudzovat ako menejcenneho. Zial ja som sa k tomuto foru dopracoval az po tom, ako sme si vyhliadli a kupili 3 rocny jazdeny Peugeot 307 Break XT, benzinovy 1.6 80 kW/110 konikov. Hladali sme rodinny voz a podla toho co tu bolo uz viackrat spomenute, tak ta volba bola asi dobra. Momentalne ho uzivame druhy mesiac, ale zatial som s nim velmi spokojny a soferka a manzelka v jednej osobe tiez . Casom (ked ho trosku vylestime) sa podelim aj ja s nejakymi fotkami.
×
×
  • Vytvořit...