Přejít na obsah

misze

Uživatel
  • Počet příspěvků

    42
  • Registrace

O uživateli misze

  • Datum narození 29.6.1981

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2001

Profilové informace

  • Město
    Jevišovka
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

misze's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. misze

    Zablokovana spinaci skrinka

    Měl jsem stejný problém před cca měsícem. Nejdřív jsem se ptal, kolik by stál nový kabel RM servisu v Brně, a tam mi pán sdělil že 6350,- s celou novou spínačkou, samotné se to neprodává. Nakonec jsem zavolal na vrakáč do Holubic, kde jich mají plno a za 500 jsem jí koupil a ještě tentýž den vyměnil. Hledej vrakáče v okolí, ale je fakt, že většinou jsou vyprodané, protože u těchto aut to hoří jako na běžícím páse
  2. misze

    elektrika

    Díky za rychlou odpověď, jdu na to mrknout [upravil dne 14/7/13 12:14 od misze]
  3. misze

    elektrika

    Včera když jsem po ujetí asi 300 km zastavil, vypnul motor a zamkl auto, tak mi zůstaly svítit diodové světla pro denní svícení (normálně se zhasínají). Potom jsem si všiml, že mi také neustále běží palivové čerpadlo, i po vytažení klíčku v zamknutém autě. Takže jsem odpojil baterku, abych ho neoddělal. Prostě se nějak zbláznila elektrika. Nebo to může být tím více funkčním relé? A kdo ho najdu?
  4. Ahoj, potřeboval bych poradit, jak otevřít zadní dveře. Pravděpodobně se mi vysypalo ovládání táhel na otevírání pravých zadních dveří a klikou nejdou otevřít zvenčí ani zevnitř. Půjde nějak vytáhnout tapec? Myslím si, že je přichycený šrouby ze zpod ke kterým se nedostanu Má s tím někdo zkušenost? Děkuji za pomoc
  5. misze

    spojka 406

    Chip nemám. Motor i převodovka jsou čistý, takže od oleje asi nebude.
  6. misze

    spojka 406

    Ahoj, mám 406 2.0 HDi 80kW. Před rokem mi dělali novou spojku, komplet s ložiskem i přítlačákem. Ovšem nyní mi zase začala prokluzovat. Tak jsem to reklamoval a bylo mi řečeno, že je vadný spojkový válec na hydraulickém ovládání spojky. Nechal jsem ho vyměnit, ale problém se tím neodstranil. Nemáte nějaké zkušenosti kde by ještě mohl být problém? V servise mi bylo řečeno, že problém by mohl být v převodovce. Nerad bych vyměnil polovinu věcí zbytečně. Spojka prokluzuje jenom při vysoké akceleraci, při plném sešlápnutí plynu. Divné je, že při rozjezdu, je vše v pohodě i když se snažím podhrábnout, tak to jde. Děkuji za všechny rady.
  7. Je řešením zaslepení EGR ventilu?
  8. misze

    Ukazatel rychlosti

    Mám 406 a taky se mě to párkrát stalo. Někdy to trvalo i 20 minut než zpět naskočila. Vždy se mi tato závada vyskytla když byla venku velká vlhkost ( déšť ) nebo po umytí vozidla.
  9. misze

    Výfuk

    Já jsem si myslel, že 406 2,0 HDi 80 kW se dodávala jen do nového modelu. Nebo je ještě nějaký mezimodel? Dokáže mi někdo poradit, jaký typ z těchto dvou výfuku je na moje vozidlo? Mám 406 HDi 80 kW r.v. 2000 typ 8BRHZF. Nerad bych objednal špatnej.
  10. misze

    Výfuk

    Asi jsem se špatně vyjádřil. Jeden typ je na model do roku výroby 04/2000 a ten truhý od 05/2000 a u obou je možné zvolit přední nebo zadní díl, ale nevím jaký je mezi nimi rozdíl.
  11. misze

    Výfuk

    Má někdo z Vás zkušenosti s nákupem na těchto stránkách ? http://obchod.prodejvyfuku.cz/default.php A jaký je rozdíl mezi těmito dvěma výfuky. http://obchod.prodejvyfuku.cz/product_info.php?cPath=54_343_345_346&products_id=2395 a http://obchod.prodejvyfuku.cz/product_info.php?cPath=54_343_345_346&products_id=1756
  12. misze

    Datum výroby vozidla

    No stejně ti děkuju za informace. Aspoň vím na čem jsem. Hlavní je, že auto jezdí a že jsem s ním za ty dva roky spokojenej. Sice mě to nějaké investice stálo a ještě mě čeká výměna výfuku, ale pak už zase bude jako nový.
  13. misze

    Datum výroby vozidla

    Díky za info, aspoň vím na čem sem. Docela mě překvapuje ten stav km. Já myslel že budu mít najeto tak 200 000 ale teď koukám že se asi blížím ke 400 000 km. No hold aspoň teď víme kterýmu servisu se vyhnout. Příště si raději přplatím a koupím nový.
  14. misze

    Datum výroby vozidla

    Tak už je mi jasný, proč se mě vysypaly sinchrony ve 110 000 km. Tím víc mě to překvapuje, protože jsem ho koupil od mechanika v peugeotu ( RM Servis Brno ). No reklamu si dělá každý sám. A dá se o něm ještě něco zjistit ?
  15. misze

    Datum výroby vozidla

    No já s tím počítal že bude stočený. Tak kolik ?
×
×
  • Vytvořit...