Přejít na obsah

Lionek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    42
  • Registrace

1 Sledující

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 5008
  • Rok výroby
    2011

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Ivančice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Lionek's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Lionek

    Sahara klimatizace

    Nemá Mercedes pohon ventilátoru pomocí řemene a elektromagnetické spojky? Tak to mělo otcovo W202 (C classe).
  2. Lionek

    Zadní nárazník Phedra

    To určitě ano, zaměnitelné jsou. Spíš jsem doplnil příspěvek od marko306, že se vzhledově liší nejen světla, ale i ty dveře.
  3. Lionek

    Zadní nárazník Phedra

    Také 5. dveře mají jiné, Phedra je má hezčí
  4. Lionek

    Přestalo mi hrát RD3

    marko306:Ano, manuálně jsem nastavil frekvence nejsilnějších stanic a nic. Je slyšet slabé šumění, nic víc. Někde na netu jsem viděl firmu, která prodává součásti z rádií RT3 a měli i modul rádia. Uvažuji, že to zkusím objednat.
  5. Lionek

    Přestalo mi hrát RD3

    Já bych měl jiný dotaz - hledal jsem a nenašel odpověď na můj problém. Funguje mi všechno (cd+mp3, navigace, telefon) ale rádio mi nenaladí žádnou stanici. ladí, ladí, nenaladí... . Jako by nebyla připojená anténa. Ale do rádia je zapojená. Netuší někdo, kde by mohl být problém? Zkoušel jsem i přímo zapojit jinou anténu do rádia, stejně nic nenaladilo.
  6. Lionek

    Jaký klon vlastníte?

    Ja jsem zatim vsechno, co jsem kdy potreboval, koupil v servisu Fiat. Maji i katalogy Lancia (e-per) a cokoliv z nej objednaji. Vždyť je to jeden koncern.
  7. My to mame jednodussi,je to TA Lancia, TA Phedra. Zadna nevyjasnena sexualni orientace jako u Peugeot 807:D
  8. Abych viděl na taková napřístupná místa, osvědčil se mi notebook s připojenou externí webkamerou na delším USB kabelu
  9. Lancia Phedra 2.2 JTD (HDI ) rok výroby 2003 94 kW FAP OFF prům. spotřeba 7,8 l/100 km prům. rychlost 47 km/h (hodně město)
  10. Lionek

    vysoka spotreba 2,2 hdi

    Sice je to tady dost off topic, ale napíšu to sem. Ve druhém vlákně jsem slíbil natočit video, jak (ne)kouří moje auto po fapoff. Ještě jsem se k tomu nedostal, na emise mám taky čas. Ale měl jsem možnost pozorovat moje auto za jízdy z jiného auta a musím sebekriticky přiznat, že to občas trochu zakouří Nevím, jestli za to může vykuchaný fap, nebo je na autě něco v nepořádku (diagnostika OK, dlouhodobá spotřeba 7,8l), ale už nebudu tak vehementně tvrdit, že FAP je k ničemu. Navíc, jak už jsem psal, když jsem auto koupil, byl už FAP zborcený (možná proražený) a neměl jsem dost financí na nový + eolys + vadný snímač hrdla nádrže. Toto mi zjistili v servisu, když jsem tam přijel doplnit eolys. Ale časem se snad k FAPu vrátím.
  11. Já jsem nad ním nejdřív uvažoval, ale po špatných zkušenostech s firemními Renaulty jsem rád, že jsem se rozhodl, jak jsem se rozhodl...
  12. Já jsem dával asi před měsícem Ferodo na předek i zadek. Zatím spokojenost. Zadní pístky jsou potřeba současně stlačovat a šroubovat. Já jsem při výměně měnil i prachovky.
  13. Lionek

    zimní pneu

    Marcel00: Souhlasím s názorem, já jsem měl zimní Matadory na předchozím autě (Fiat Idea) a byly to velice kvalitní pneumatiky, které v zimě bez sebemenších problémů projely zasněžené Alpy. Nevím přesně, jaký typ to byl, ale tehdy mi je doporučil kamarád, který má pneuservis. Proto jsem šel znovu bez obav do Matadorů. Už jsou doma, příští týden jdu na geometrii a přezutí. A jen mezi námi, více důvěřuji pneumatikám Slovenským nebo Českým, než Slovinským
  14. Lionek

    zimní pneu

    Jaké jsou recenze na tuto gumu? Je cenově srovnatelná s Polaris 3..... Taky mi napsali, že barum jsou pryč... Co jsem četl, tak většina lidí je spokojená, prý dobře zabírají na sněhu. Někdo psal, že co nevyjel s Barum Polaris 2, vyjede s Matadorama bez problému. Taky mě zaujalo, že často zmiňují, že na nich najeli hodně km, že pomalu ubývají. Někdo psal i 40 000 km.
  15. Lionek

    BAZOŠ- NÁKUP -PRODEJ

    Nebo ty na kole odšroubuj, ty čtyři na poklici to v poho udrží...
×
×
  • Vytvořit...