Přejít na obsah

j@m

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2001

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Ratiboř
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

j@m's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Ahoj Jardo, díky za balík s díly. Vše dorazilo v pořádku dokonce i olej. Nákup proběhl hladce a rychle. Vřele všem doporučuji
  2. Ahoj, sháním spodní kryt motoru na p406break 2.0HDI rv.2001. Je k dispozici? Dík j.
  3. Díky za bleskovou dodávku dílů. Výborná komunikace a cena. Jen tak dál
  4. Ahoj, prosím o cenu předních a zadních brzdových desek, předních a zadních kotoučů. Vše na Peugeot 406 break 2.0HDI/80, rv.2001. Případně doporučení do čeho jít Díky jarda.
  5. Závada zdá se odhalena. Relé vedle řídící jednotky bylo plné nějaké mastné tekutiny (nafta, olej, kontaktol ???). Po rozříznutí a vyčistění vše funguje perfektně. Relé sice navenek cvakalo a jakoby fungovalo, ale kontakty se asi spínaly/rozspínaly jak se zrovna podařilo. Kdyby někdo měl toto relé, koupím [Edited on 14/7/11 07:58 j@m]
  6. Relé cvaká, ale čerpadlo se nespustí. Připadá mi to opravdu jako závada v nějakém tlakovém spínači. Nevíte někdo jak je to tam udělané? Hodilo by se schéma palivové soustavy. Také se mi nevypíná čerpadlo po jízdě. Což by také napovídalo na nějaký tlakový spínač. Dík za každou radu.
  7. Přesně jak radil ozzy56 - kontakty vyčistit a prostříknout u relé u řídící jednotky (ve stejném kastlíku). Vždy když dojde k nesepnutí čerpadla, naskočí po nastartování (tedy po 10,20,30 pokusech zap-vyp klíčku) chyba antipollution fault. Jakoby ŘJ věděla, že ten problém nastal
  8. chlapi, tak to vubec nepomohlo. dnes jsem se zase tak rozohnil . vzdy to nejde kdyz specham. cerpadlo to neni, kontakty na rele to nejsou. jeste njky napad jak prijit na chybu? kde merit, co odzkouset? dik za rady.
  9. Už delší dobu ale pozoruji opačný problém. A to, že se čerpadlo nevypíná po zhasnutí motoru, ale třeba až po 15min (možná až na safe mode). Už začínám být poněkud rozmrzelý. Nafta nikde neuniká. Alespoň co jsem vypozoroval očima. nemáte někdo schéma palivové soustavy?
  10. j@m

    Kde koupit předehřev nafty?

    Lepení dle očekávání nepomohlo. Tlak je dost velký aby to něco udrželo. Koupit jde pouze origo. Prý nyní do p307. Cena origo dílu 664Kč ve Zlíně.
  11. Pročistil jsem kontakty relé vedle řídící jednotky (ve stejné krabici na levé straně motoru světle červený obal). Uvidíme jestli se to projeví. [Edited on 4/7/11 09:57 j@m]
  12. Po delší době přiblížení závady. Na čerpadlo jsem dal kus kabelu s LEDkou abych viděl zda je na čerpadle napětí. Dnes zjištěno, že tam žádné napětí není. Závada tedy musí být někde v relé nebo v nějakém tlakovém spínači. Poradíte kde zkusit hledat, případně co rovnou vyměnit?
  13. j@m

    Při vyšší rychlosti naskočí ABS fault

    Přes víkend jsem vlezl po auto a omrknul předek. Kroužky jsou oba ve výborném stavu. Nikde žádná prasklina. Čidla jsou taky OK. Nikde žádná nečistota. Pokud vím tak před nedávnem měnili obložení vzadu. Tím to asi taky nebude. Můžu to ale zkusit prověřit.
  14. j@m

    Při vyšší rychlosti naskočí ABS fault

    OK dík. Asi to nebude takový problém nasimulovat. Chyba naskakuje téměř 100%. Kolik může stát taková diagnostika? Nemáte někdo diagnostiku v okolí Vsetína?
  15. j@m

    Kde koupit předehřev nafty?

    No už 3 dny čekám na vyjádření aut.prodejce peugeot a stále nic. Známý co prodává díly prošel 4 dodavatele a taky nic. Asi se to pokusím řádně odmastit a zakápnout lepidlem. Uvidíme jak to dopadne. [Edited on 24/6/11 07:28 j@m]
×
×
  • Vytvořit...