Přejít na obsah

P005

Uživatel
  • Počet příspěvků

    35
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 807
  • Rok výroby
    2005

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Brněnec
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • ICQ
    209773401
  • Webová stránka
    www.kava-caje.cz

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

P005's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

2

Popularita

  1. P005

    emise+STK2016 - Fapoff

    Ahoj, jen pro info - STK+emise, FAPoff + EGRoff + chip od Strakiho hooodně dávno a vše v pohodě prošlo.
  2. P005

    Hrdzavé trubky okolo bufiku

    Musel sem nedávno měnit trubky u bufiku a je tam teď směs asi jen do -10. Teď budu měnit i ty trubky k motoru (nakonec sem je sehnal na vrakáči za 500,-) a chci to pořešit komplet a pořádně. Takže kapalina se bude raději komplet měnit.
  3. P005

    Hrdzavé trubky okolo bufiku

    Jestli je to do hodiny tak je to paráda. Čím to doplňujete ostatní? Origo/naředit vlastní?
  4. P005

    Hrdzavé trubky okolo bufiku

    Ještě dotaz k výměně - kolik je tam místa? Jak dlouho to cca zabere vyměnit? Co používáte za chladící kapalinu? Mechanik chce ať tam dám naředěnou originál - prý kolem 500,-/5l a jedna stačit nebude :-( Díky za info
  5. Ahoj, tak 28.8. sem natankoval 88l... Je to vůbec možné? PP už mi nějakou dobu nic neukazoval, ale stejně se mi to zdá dost... 10%. Pavel
  6. P005

    Hrdzavé trubky okolo bufiku

    Ahoj, taky to zrovna řeším... Trubky k bufiku mám nové, ale od bufiku k motoru jsou zralé na výměnu. Máte někdo rozměr? :-) Díky
  7. Jasný, že je to zbytečnost :-) Senzor pod nárazníkem už by byl trošičku složitější - musíš nějak zařídit, aby to neotevřel každej jouda co projde okolo (např. něco na ověření při přiblížení - třeba NFC, RFID, BT?) ale to už se zase komplikuje a prodražuje. Další problém bych viděl hlavně v tom, že se otevírá hodně dozadu a nerad bych, aby mě to katapultovalo někam pár metrů za auto :-) Moje představa je cca následující: 1. koupit nějaký další DO, kterým po odemčení auta otevřu kufr (sepnu dálkově to co bych mačkal při ručním otevření) - ebay - asi pár USD. 2. mechanicky vyřešit to otevření - asi pružiny + něco čím odtlačím kufr do polohy, kde to už bude brát ta pružina a ty vzpěry. Celková představa do 1.000,- + čas. Pokud se podaří vyřešit výše zmíněné tak bych to zase tak nereálně neviděl.
  8. Však 807 má taky jen spínač - není to mechanický. - na klíči sice tlačítko nemám, ale nebyl by asi problém přidat další DO a tím to po otevření auta a sepnutí otevřít. Jdu se podívat kolik je tam místa na pružiny a ve které poloze to bere.
  9. Viděl sem někde na videu ještě takový \"odskoky\" - třeba by to pomohlo. Musím se zajít k autu podívat o kolik je potřeba s tím pohnout než začnou brát ty vzpěry.
  10. OK to je přesně ono :-) Mám špatný ty vzpěry - už jsou asi starý a chci je vyměnit. No a když to budu dělat tak mě tak napadlo to trochu vylepšit.
  11. Proč? Video bude určitě reálné... když mrknu na netu tak se to běžně dělá na Fábkách i Oktávkách. - tady bude spíš problém s hmotností těch dveří (ale i to myslím, že by mohlo být řešitelné). Pak to bude chtít asi další dálkáč - na současným už by to nebylo kam dát.
  12. Ahoj, neřešil někdo automatické otevření pátých dveří? Šlo by to do P807 dodělat? Viděl sem to na Oktávce a docela by se mi to líbilo :-) Díky za postřehy i za rady. Pavel
  13. P005

    BAZOŠ- NÁKUP -PRODEJ

    Asi neni problem poslat... PPL ke me jezdi kazdej den.....
  14. P005

    BAZOŠ- NÁKUP -PRODEJ

    Stále jsou k mání. Cena 2.500,-
  15. P005

    BAZOŠ- NÁKUP -PRODEJ

    Posilam SZ
×
×
  • Vytvořit...