Přejít na obsah

PANASONIX

Uživatel
  • Počet příspěvků

    36
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    1995

Profilové informace

  • Město
    Neslovice
  • Stát
    Česká republika

PANASONIX's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. stává se mi že po nastartování jedu i několik kilometrů a rafička od rychlosti se ani nehne a palubní počítač neukazuje momentální spotřebu,až po delší jízdě najednou naskočí na aktuální rychlost kterou jedu i spotřeba.Co s tím?
  2. PANASONIX

    kontrolka převodovka

    ne já už nemám 1,8 16 v,al 2,0 HDI,takže diagnostika jo,sakra teda
  3. zkoumal sem různě co by mohlo být,rozsvítila se kontrolka a pokaždé když natsratuju se ukáže antipollution faul asi na 3 fteřiny a zmizne to,ale kontrolka svítí,stalo se to asi 15 min po tom co sem natankoval místo klasickýho dieslu na schelu schell v-pawer diesl,může to být tím?
  4. PANASONIX

    převodovka???

    jak říkám svítí převodovka a píše to antipollution fault ale pak to zmizí a auto jede pořád stejně nepoznal sem žádnou změnu
  5. mám 406tku 2001 kombi 2,0 HDI,po cestě dom se mi ted rozsvítila kontrolka převodovky,zastavil sem a vypl motor,znovu sem nastartoval a na palubce mi to napsalo ANTIPOLLUTION FAULT.Víte někdo co by s tím mohlo být?
  6. nevím jak se to stalo,nejde mi zavřít kryt popelníku,nezacvakne se.Co s tím,nevím jak to funguje jak to opravit
  7. PANASONIX

    vyhazuje CD

    no nevím esi si troufnu to rozebírat,je někde návod??
  8. PANASONIX

    vyhazuje CD

    takže asi vyhodit a koupit nový?Dá se koupit nějaký aby fungovalo ovládání pod volantem a displej?
  9. Vyzkoušel sem asi 10 orginálních Cd ale ani jedno mi Radio nepřehrálo a po zasunutí mi ho vžyd asi za 10 vteřin vysune zpět.koupil sem čistící CD,ale i po zasunutí mi ho radio vysunulo zpět asi po 10 vteřinách.Podle vinu mi to řeklo že je to radio RD2 Clarion.Nevíte někdo cop s tím?
  10. vsunu Cd do radia a po asi 15 vteřinách mi autoradio vysune cd zpět a něpřehraje ho.co s tím?
  11. tož včera sem přikúpil nový auti,po havárce v září kdy jeden debil s Alfou romeo mi zničil moji první 406 sem pořídil novou v kombíku rok 2001 2.0 HDI,mooc pěkný.Problem je že autoradio s CD mi po vložení cd cd po chvíli vysune zpět a nepřehraje ho,víte někdo kde by mohl bý problém?
  12. PANASONIX

    katalizátor

    dík za rady kluci,asi pudu do toho neorginálu,protož sem se na ten Kat mrkl líp ja v haji celej.A esi tam někdo doporučuje lešenářskou trubku místo Katu .dal bych mu konec výfuku do huby at se nadýchne.dík všem
  13. PANASONIX

    katalizátor

    jenže já sem od Brna,tu cestu by to nepřežilo
  14. PANASONIX

    katalizátor

    kde je Jablunkov
  15. Začalo mi auto zespodu vydávat čím dál větší hluk,jako by někde netěsnil spoj.Koukl sem pod auto a zjistil sem že mám skoro uhnilou spojovací trubku katalizátoru s tlumičem výfuku,skoro celá dokal je tam prasklina asi 2mm.Těžko to pude asi zavařit,tak ted nevím,novej katalizátor orginál prej koštuje tak 30 000kč.Nedělají se i nějaký levnější repliky?Poradtě mi co s tím ať můžu zase Pažouta prohánět po naších úžasných silnnicích.Díky
×
×
  • Vytvořit...