Přejít na obsah

Mischak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

O uživateli Mischak

  • Datum narození 24.12.1981

Mischak's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Mischak

    V horku dlouho startuje

    [upravil dne 15.4.09 Mischak]
  2. Mischak

    NEJRYCHLEJSI SKODOVKA

    Jak tě znám tak chtěl!
  3. Mischak

    Koupit 406 1.8 nebo 2.0

    správná řeč chtěl jsem to napsat,ale byl bych asi za cvoka:D,ale je mi už přes 40 tak toho závodění jsem nechal mladším.Nerad bych daroval své orgány někomu,mám se rád a stačí mi že jsem pochoval svého syna před 7mi roky:( Tady přece vůbec nejde o závodění , ale jde o to, že když chci třeba konečně někoho předjet a šlápnu na to, tak aby to trochu jelo a nemusela mít strach, jestli stihnu předjížděcí manévr nebo ne.. Ale ona i ta 406 v 1,8 16V jede pokud se ji šlápne do střev a to mam Break. A jde o to jestli budu někoho předjíždět ve 120 km/h a nebo v 60 km/h. Ve 120 hold tu potřebu předjíždět nemám a v 60 je živý dostatečně. Nalej tam N98 a budes i ve 120 predjizdet
  4. Mischak

    Palubní počítač

    dekuju. Podivam se az mi vrati servismani car
  5. Mischak

    Palubní počítač

    Sem z toho jelen:roll mam 406 1,8 16V 1996,ale v zakladu zadnej displei nemam tak co bych mel udelat abych mel pal. pc.Musim nakej zvlast dokoupit.Ja sem v tomhle absolutne mimo.Kolikrat jenom ziram:o co vsechno si dokazete udelat.
  6. Mischak

    výškové repro 406

    Mam ten samej typ.Pripravu sem tam mel.A kupoval sem komponenty od spectronu a to presne 120W.
  7. Mischak

    výškové repro 406

    Ferry ma pravdu.Vyskove repro se davalo jen do vyssi vybavy.Ja je tam taky nemel nedavno sem je tam daval a je to kurna znat.
  8. Jo souhlas.Ja si taky myslim ze to byl nakej Fero nebo Laco.Mame jich tam pozehnane.Ale i kdybych vedel kterej to byl tak bych mu stejne nemohl ukazat silu svych pazi.Pak bych mel na krku celou mafii tehle divne mluvicich blackmenu!!
  9. Buď se to nezjistí nebo se zjistí ale nemají důkazy proti pachateli. Jednou nám vykradli 306, došel od policajtů seznam asi 15ti aut co v tu dobu byly vykradený, celková škoda kolem 300tis. (rádia, poškozený skla a další části) ale proti 17ti letýmu cigi-rygy neměli důkazy. Jenom sem nepochopil, že v tom dopise byly všechny jeho údaje jako bydliště, rok narození atd., takže pokud se někdo fakt nas*al, mohl mu dát pěkně po hubě (nebyl bych teda proti).
  10. Tak takhle sem nasel i ja svyho mazlika,ale ja tam alarm nemam takze radio pa pa.Byl sem u fiku ty to hezky nafotily a za 2 mesice mi prisel dopis (neco v tom smyslu) ze se nepodarilo zjistit pachatele a proto nema smysl dal patrat!
×
×
  • Vytvořit...