Přejít na obsah

Toshi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

Toshi's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Toshi

    Nový Peugeot 308

    Nemohu si pomoct, ale ta údajná 308ka připomíná mírně faceliftovanou 207. Tvar zadku je z profilu jednoznačně 207 a předek kombinací 407 (sklon kapoty) a 207 (spojený nárazník v přední masce).
  2. Proti dílenskému zpracování origo nosičů bych výhrady neměl. Trochu mě překvapilo, že mezi jejich patkou a střechou zůstává nevzhledná mezera. To se následně projevuje při jízdě zvýšeným aerodynamickým hlukem. Od cca 50km/h se objeví hvízdání, které se do maximální rychlosti ještě drobně zvýší. Inženýři u Peugeotu si s tím mohli dát práci a přidat k nosičům nějaké gumové patky, které by pružně dosedly na plechy.
  3. Toshi

    Kvalita po faceliftu

    Koupil jsem provedení Break a zatím žádné problémy, které bych mohl připsat na vrub vozu. Trošku mě překvapilo, že otáčky lze dostat až na 7 tisíc, ale naštěstí elektronika znatelně zapracuje a člověka to donutí sundat nohu s plynu.
  4. Toshi

    Automatické zamykaní dveří

    Tak to je mi opravdu líto. Možná to opravdu souvisí s tím, že mám úplně poslední model a u těch starších to ani do nového firmware Peugeot nedal, což by od Peugeotu nebylo moc hezké.
  5. Toshi

    Automatické zamykaní dveří

    A není problém v tom, že vám to sice do SW nahráli, ale vy jste si tu fci neaktivovali? Stačí k tomu na několik vteřin držet stiknuté tlačítko pro zamknutí. Na displayi se zobrazí příslušné hlášení, že fce byla aktivována/deaktivována.
  6. Toshi

    Kupujem 307 1.4

    Gratuluji . Ja koupil uz 1.4.2006 take 1.4 16V 90k. Prechazel jsem z Ford Orion 1.8i 16V. To byl trhac asfaltu. Pezutkovi dochazi driv dech, ale ze by ten 1.4 motor byl nepouzitelny, tak to urcite ne. Cetl jsem totiz recenzi na Citroen C4 s tim samym motorem, kde tu 1.4 poplivali hroznym zpusobem. Chapu, ze kdyz nekdo bezne jezdi s 2 litrovym motorem o vykonu 180k, tak se mu tenhle motor moc zamlouvat nebude, ale je to o zvyk. Spis jsem si myslel, ze bude uspornejsi.
  7. Toshi

    Automatické zamykaní dveří

    Moj 307ka to dělá standardně. V manuálu je, že dveře se mohou za jízdy automaticky zamknout při překročení rychlosti 10 km/h. Tuto fci lze aktivovat/deaktivovat dlouhým stisknutím tlačítka pro uzamčení dveří na přístrojové desce a její stav je hlášen na displayi. Mě to funguje ke vší spokojenosti. Hlavně, že si moje děti za jízdy nemohou otevřít dveře.
×
×
  • Vytvořit...