Přejít na obsah

coura

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2002

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Tábor
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

coura's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. To byl právě původní dotaz, pokud bych koupil z vrakáče nebo inzerátu, co všechno musím koupit a z jakých modelů můžu vybírat? Myslel jsem, že pokud koupím takto celou sadu, nebude problém s párováním. Zámky jsou již jednou opravované, vydržely cca 2 týdny a opět se rozbily. Jediné řešení tedy bude úplně nový klíček + koupit zámky a nechat je upravit, někde jsem tu četl že to je možné. Nový klíč je za 1800 včetně spárování, líp se asi nikde nedostanu.
  2. Koupil jsem jiný plošný spoj co je v klíčku a nepodařil se napárovat na diagnostice. Stálo mě to 1000 a nevyřešilo se nic, tak už moc nemám chuť zkoušet znovu. Byl bych raději pokud bych koupil někde set i se zámky dveří a fungoval by jak dálkáč, tak dveře. V origo servisu mi ještě nabídli nový klíč, ten se prý pravděpodobně podaří spárovat, ale bude to za 1800 a bez zámků dvěří
  3. Zdravím, postupně se mi rozbily v autě všechny zámky dveří a dálkové ovládání, takže teď nemám jak zamykat/odemykat. Pokud bych chtěl vyměnit zámky i dálkové ovládání, co vše musím koupit? Stačí zámky a spínací skřínku s klíčkem? Liší se nějak tyhle součástky v různé motorizaci / roku výroby / karoserii ? Nevím totiž, jak si mám na vrakáči vybrat co potřebuji, nové se již nevyrábí. Díky za jakoukoliv radu PS: Mám 406 Break TD 1.9 66kW, rok výroby 2001/2002
  4. OK, diky moc za rady...
  5. No opravit sam to asi nezvladnu Jen se bojim, aby neodeslo jeste neco dalsiho, ale to se asi tezko rika ze. Tak s tim uz nebudu zbytecne otravovat. Zvuk se tezko popisuje... Je to hodne hlasity, takovy kovovy huceni Pripomnelo mi to zvuk v letadle, kdyz testuji motory. Na vsech kolech jsou kotouce.
  6. Praveze mi neprijde, ze by pribrzdovala. Rozjizdi se porad stejne, nechcipa to na maly plyn. A ten smrad byl tusim jen 2x. Pokud by byla zasekla, muze se tim jeste neco oddelat? Ty zvuky jsou fakt hodne odstrasujici a nemam ted cas to hazet do servisu, potrebuju jezdit.
  7. Zdravim, pri malych rychlostech cca do 40km/h dela auto neskutecny ramus, prirovnal bych to ke startu dopravniho letadla Cim mensi rychlost tim intenzivnejsi hluk (a zevnitr auta je vic slyset nez zvenku). Rekl bych ze to bude rucni brzdou, protoze pokud ji necham nezatazenou pri parkovani, tak je to po par jizdach v pohode. Pokud ji zatahnu a pak zas povolim, tak uz mi ten ovladac neklade vubec zadnej odpor, jakoby zustala zatahla (a prytelkyni se parkrat stalo pri dojezdu, ze z auta neco smrdelo). Tusite co by to mohlo zpusobovat?
  8. U studenyho motoru neni podtlak ani u vyvevy ani u posilovace (predtim jsem psal u hadicky, myslel jsem jako se zapojenou hadickou u vyvevy a vypojenou u posilovace) Daji se ty ventilky nejak opravit nebo nutna vymena vyvevy?
  9. Asi to nebylo cvaknuti, uz poradne nevim, ale nejakej pohyb tam byl, je taky mozny ze to byla jenom ta hadicka kdyz se v ni vytvoril podtlak, takze bych tomu moc vahu neprikladal. Zkousel jsem jak u vyvevy tak u hadicky (jakmile byl podtlak na hadicce uz jsem to u vyvevy nezkousel, to by bylo asi zbytecny).
  10. Hadicka bude v pohode, zkousel jsem ted na studenem motoru vytahnout hadicku u posilovace, prst mi to vubec neprisalo, zkusil jsem ji vypojit u vyvevy a sice nejaky podtlak byl, ale hodne malinky. Nechal jsem jeste chvili bezet motor a najednou cvak a hadicka se mi prisala na prst.
  11. Zdravím, při studeném motoru nefunguje posilovač brzd (občas i při studeném posilovač funguje, ale to se stane málokdy). Jakmile se motor zahřeje tak vše funguje jak má, na brzdě můžu stát 10 minut a není cítit tvrdnutí nebo pokles tlaku, takže myslím, že by to neměla být vývěva. A i po zastavení a vypnutí motoru je brzda po sešlápnutí měkká. V zimě posilovač nefungoval třeba 10 minut po nastartování, pedál byl pořád tvrdý a po těch 10 minutách cca se najednou posilovač umoudřil a auto brzdilo naprosto bez problémů. Teď při vyšších teplotách stačí ujet tak 500m a zas funguje. Nevíte co by to mohlo být? Nechce se mi to dávat zatím do servisu, aby zbytečně neměnili něco co není potřeba.
×
×
  • Vytvořit...