Přejít na obsah

vost

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    2002

Profilové informace

  • Město
    Karviná Hranice
  • Stát
    Česká republika

vost's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Daný problém jsem zde na foru řešil, ale stále to není dobré. Při nastartování motoru Peugeot 206 rok 02, 1,4i benzín otáčky 2000 a kolísají směrem dolů a nahoru. Při jízdě se to časem po zahřátí motoru dá zpět do normálu, ale jakmile se vypne motor a opětovně nastartuje, je vše jak na začátku. Auto bylo na diagnostice, vše v pořádku. Na palubce nesvítí žádná výstražná kontrolka. Na vozidle provedena v létě v service prohlídka po 60.000 km. Už nevím co dál, postpně u známého jsme vyměnili cívku, krokový motorek, alůe stále se nedaří. Problém se projevil po výměně alternátoru, který odešel, ale nemusí to mít souvislost. Za jakoukoliv radu předem děkuji.
  2. vost

    Startování a otáčky

    Řeším stejný problém, ale už jsem z toho vedle. Ty otáčky mi dělají když motor vychladne částečně. Za studena to nedělá. byl jsem i na diagnostice, ale nic nenašli, žádná chyba. Postupně jsem vyměňoval regulátor otáček, cívku, začalo mi to dělat po výměně alternátoru, nevím jestli to může mít spojitost. Jako užiivateli auta mi to připadá, že je tam někde studený spoj, který se prostě po zahřátí odpojí, nebo není správně zapojen. Když se auto zahřeje, jede jako oheň, žádný problém. Pokud to vyřešíš, byl bych vděčný, kdyby se ozval zde. Předem děkuji.
  3. vost

    otáčky 206 POMOC !!!!

    Někdy dochází k tomu, že ty otáčky kolísají mezi 1000 až 2000. Ten snímač teploty to může nějak ovlivnit:myslim
  4. Mám 206 1,4 benzin rok 02. Za studena motor startuje vpořádku. Pokud ale je částečně vychladnutý teplota kolem 40-60 při nastartování otáčky kolem 2.000. S autem se dá normálně jezdit, ale otáčky stále neklesají a to až do doby, kdy se motor zahřeje na provozní teplotu. Už si nevím rady, auto bylo na diagnostice, ale žádná porucha. Prosím poraďte.
  5. Po vypnutí motoru a částečném vychladnutí opět nastartuji a cca. 20 sekund mám otáčky motoru kolem 4000, někdy kleasí a vrací se zpět na 4000. Pak to spadne do normálu a je vče vpořádku. Když je motor studený nebo nestačí vychladnout je vše v normálu. Už si s tím nevím rady. Začalo to dělat po výměně alternátoru, ale nemusí to být příčina. uto bylo opakovaně na diagnostice v servisu, ale vše vpořádku žádná chyba. Poraďte co dál, kdwe hledat chybu.
  6. vost

    prodám origo radio na CD

    Kolik za rádio chceš, jsem z Karviné
  7. Zlomila se mi anténa od rádia, upadl celý díl na střeše. Poraďte jak anténu vyměnit, zda-li musím sundat střechovici, nebo to lze přes osvětlení interiéru
  8. Samozřejmě došlo k chybě, není to rok 92 ale 2002:mad:
  9. Docela tě chápu s tím CD měničem. ám stejný problém. Originál rádio v 206, ale na kazety. vládání pod volantem s autem jezdí pouze manželka a ta si uvedené ovládání chválí a odmítá se sním rozloučit při koupi nového rádia na CD. Také uvažuji o koupi CD měniče, ale spíše bych šel do nějakého staršího. ena nového je dost vysoká. jak jsem se informoval, opravdu musí být CD měnič ke konkrétnímu rádiu, nelze vzít jakýkoliv a napojit. Pokud někdo prodává CD měnič ať se zde ozve. Předem děkuji. Mám P 206 rok 92:papa
  10. vost

    rádio v 206

    Tak jsem problém vyřešil, v autě bylo rádio, které zde nebylo původně, musela se přepsat diagnostika a již všechno pracuje jako má.
  11. vost

    rádio v 206

    Auto mám asi týden, kupoval jsem je s tím, že to rádio má uvedený problém. Pouze mi bylo sděleno, že se měnila baterka na autě. Návod nemám. Hodiny jso nastaveny včetně datumu. Taky si myslím, že je někde problém v nastavení, jako by to upozorňovalo na nějakou chybu v jednotce týkající se rádia, ale je to pouze moje doměnka. Budu vděčný za jakoukoliv radu.
  12. vost

    Manuál 206

    manuál jsem stáhl z eMULE je to i v češtině, v eMULE je to pod názvem Repair Peugeot 206-406.ISO ma to 441MB
  13. Mám Peugeot 206 rok výroby 2002. je zde orig. rádio na kazety s ovládáním pod volantem. Rádio normálně hraje, ale každých cca. 5 sekund hlasitě pípne a to i při přehrávání kazety. Poradí někdo jak tuto věc odstranit.
×
×
  • Vytvořit...