Přejít na obsah

maro

Uživatel
  • Počet příspěvků

    99
  • Registrace

maro's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. maro

    306 hdi Rozmer pneu

    chlapci dik za rady, pozeral som stitok na dverach, a je tam to co potrebujem 185 / 65 R14 86T dik maro
  2. maro

    306 hdi Rozmer pneu

    nepotrebujem znacku pneu, ale od niekoho kto ma v TP napisany cely rozmer, aby to sem hodil. cely rozmer vyzera napriklad takto: 185 /65 R14 82T potrebujem vediet ci je na konci T alebo H maro
  3. Cavte. Viete mi niekto povedat, aky ma mat podla vyrobcu ( ako je uvedene v technickom preukaze) rychlostny index pneu pre peugeot 306 2.0HDi, combi,? ja mam v TP uvedene len 185/ 65 R14, nic viac. tak neviem ci kupit T alebo H. dik. maro
  4. maro

    repro u 306 break

    V predu su 165mm , treba trosku upravit tapacir - vyrezat umelu hmotu za reproduktorom. hlbka mi vosla 63mm bez problemov.V zadu v 5.tich dverach su ovaly.Treba vyrobit redukciu - podlozku z mdf alebo z necoho podobneho,hrubka 8mm,odrezat kusok z plechu a potom vojdu tiez 165mm.Origos je tam maly oval, ale ten by som tam nedaval.v sortimente 165mm repro je ovela vacsi vyber ako pri malych ovaloch.a vyhoda je,ze ked das komponentne repro,mozes dat vyskac hore,takze ho nazakryva plato.samozrejme dopredu tiez komponentne repro.Rozdiel pri reprakoch za 3000-4000sk oproti originalu je dost tragicky.povodne sa mi zdalo ze original nehra az tak zle,ale ked som vymenil v jednych dverach za Ground zerro a nasledne porovnal zvuk z povodnym repro v druhych dverach, bola to tragedia.
  5. maro

    Ovály v platu u kombíka

    Neni jednoduchsie dat ten subik do 20litr uzavřenky a tu polozit do kufra?
  6. maro

    Ovály v platu u kombíka

    Ako to tak pozeram,najlepsia krivka vychadza pri 550l ozvucnici.alebo ne?
  7. maro

    Ovály v platu u kombíka

    Nekedy je zabavne sledovat,co vselico dokazu vymysliet nektory ludia.nekto spekuluje zo starymy teslackymi repro (ARN 5604,6604 apod), nekto sa nechce vzdat papierovych \"sirokopasmovych\" origos repro, a pridava k nim zufalo vyskace,dalsi chce subik napajat priamo z radia a podobne.Pritom existuje v podstate najjednoduchsie a prakticky najlacnejsie jedno riesenie : dopredu kompa 16cm za cca 3-4000, dozadu najlepsie nic,eventualne neco podobne,moze byt aj lacnejsie - 2000 az 4000sk, toto napajane z radia za 3 - 4000, a k tomu subwofer- kocka z 30cm reprom a samotny koncak.Nehovorim ze vysledok je totalna spica, k tej ma daleko, ale je to najlepsi pomer medzi vynalozenou investiciou, a vyslednym zvukom.
  8. maro

    Ovály v platu u kombíka

    Myslis ze ten kto navrhoval ovaly pocital s tim ze budu v ozvucnici mensieho objemu ako kufor?
  9. maro

    Ovály v platu u kombíka

    To je spatne,ked ti nekto rozkazuje v tvojom aute.
  10. maro

    Ovály v platu u kombíka

    No podla mojich skusenosti, ovaly hraju perfektne v sedane = tam sa da skutocne urobyt ozvucnica taka ako ma byt,dokonale utesnena.Ovaly su skutocne vyrabane bna pouzitie v batozinovom priestore = pocitaju z velkym objemom = radove 250 az 500 litrov. v ostatnych autach je ovela lepsie pouzit komponenty do dveri = vzadu mozu byt aj len 13cm a k tomu subik. mam tes kombik, je v nom dost placu, a ked treba cely kufor,jednoducho odpojim konektor,a cely wofer aj z zosikom vyhodim von.Urcite do kombika najlepsie riesenie.urcite lepsie ako davat pevne plato.Ono totizto ked treba vela priestoru,povecine staci vyhodit plato,a nalozit veci do vacsej vysky. a kombinacia wofer + ovaly je uplne spatna. tot moje skusenosti.
  11. maro

    Ovály v platu u kombíka

    myslim ze vyrobca pocital u ovalov ze budu montovane do plata, ratal teda z objemom kufra, a urcite nepocital z tim, ze nekoho napadne taka blbost, ako robit pre ne ozvucnicu. tak myslienka na ozvucnicu pre oval bude asi zcestna... ked uz chces obetovat cast kufra, obetuj ju na ozvucnicu pre wofer, to je ovela prinosnejsie. ak chce nekto smerovat vysky u ovalov dopredu, mozno kupit ovaly komponentne - viz sinuslive, spominane 240-tky v pevedeni komponentnom.
  12. maro

    Zapojení Subwoofru

    kludne to zapoj cez ten High input, je to to iste ako by bolo cez adapter.daj si akurat pozor,aby bola spravne zapojena polarita.pripajas to paralelne k reprakom.o zhorsenie kvality sa vzhladom k pouzitim komponentom nemusis zaujimat.
  13. Cavte vsetci. Mam taky dotaz.Mate nekdo 306-tku ktora ma v operadle zadnych sedaciek otvor,ktorym sa daju prestrcit napriklad lyze z kufra dovnutra auta? Zaujimalo by ma ci sa takato verzia vobec vyrabala, konkretne v kombicku. Dik. Cavte. maro
  14. maro

    Zapinanie radia bez kluca

    Takmer vsetky radia su robene tak,ze maju dva privody napajania- 12 stalych pre pamet, a 12V spinanych pre zapnutie pri otoceny klucika do prvej polohy {jednoducha a prakticka moznost}. U niektorych radii ide napajanie koncovych stupnov {teda hlavny zrut elektriky} zo staleho napatia {napr. nektore pioneery}, takze odporucam oba privody natiahnut nanovo, kablom aspon 4 mm2. Nektore radia, napr Blaupunkt umoznuju zapnutie aj bez napatia 12 cez klucik.Vacsinou je doba zapnutia obmedzena na 0.5 az 1 hod koli vybitiu aku pri zabudnuti. Mal som aj radio ktore to umoznovalo, a teraz mam radio ktore sa da zapnut len pri otoceni klucika, ale nevidim v tom zadny problem.Nikdy som nepotreboval hrat bez klucika.
  15. maro

    Audio sestavička

    Sinus Live su na basoch velmi slusne. Za ich cenu tazko najdes lepsie basovo hrajuce repro.
×
×
  • Vytvořit...