Přejít na obsah

Kadimir

Uživatel
  • Počet příspěvků

    33
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Jiné...
  • Rok výroby
    2004

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Újezd u Brna
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Kadimir's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Doma neopravitelné. Opraveno v STB servisu.
  2. To už jsem dělal jako první a nepomohlo to
  3. Tak zase změna. Už se to jen snaží spusit, naskočí úvodní obrazovka s nápisem citroen, v rožku proběhne loading a ready a zůstane to tak. Občas to má snahu restartu,ale se stajným výsledkem. V jedné slabé chvilce se mi podařilo rádiu podstrčit cd se SW 5.5D. Sice si ho to vzalo, ale nic se nestalo. Začalo to žvejkat cd a vyplo to a znova restart. A nechce mi ho ani vrátit.
  4. Kadimir

    jak vám svítí xenony?

    myslim že se pohybovala jedna parabola okolo 400,- kč
  5. mě to dělá taky a mám stejný složení manu
  6. Kadimir

    jak vám svítí xenony?

    Já jsem to řešil sice na sharanovi ale může to být stajnej problém. Mám jedno světlo nový a xenon svítí jak vzteklej a druhej slabota. tak jsem světlo sundal, oddělal sklo a sundal čočku. Byla zaprášená z obou stran jak prase. Po vyčištění jsem ještě mrknul na parabolu a myslel jsem že mě klepne. Zrcadlovej efekt nikde, totálně vyapálený. Takže i když byla nová výbojka, tak to svítilo mizerně, ale když už jsem to měl rozdělaný a měl jsem jet na dovolenou, tak jsem provedl garážovej tuning. Nebyl čas parabolu dát někam na pokovení (není to na počkání) tak jsem vzal hliníkovou pásku s tepelnou odolností 140 stupňů a parabolu s ní vylepil, světlo složil, večer rožnul a světe div se o 100% lepší světlo. Pokovení by bylo samozřejmě lepší ale jsem zatím spokojenej. mám to tam 3 týdny a zatím dobrý, ale konečné řešení to není.
  7. ale mě se to tak chová i když vedro není
  8. tak založnim zdrojem to není vyndáno, změřeno v pořádku, vráceno a problém přetrvává
  9. Jo, v radiu jsou asi 3 nabíjecí monočlánky zkusím je vyměnit a uvidim
  10. Mám stejný problém. Zapnu rádio větrák se pomalu rozjede radio naskočí a pak se větrák rozjede na plný točky naskočí hláška a je tma a ticho. Rádio jsem rozebral, vyčistil i vše okolo včetně větráku a prubnul jsem to za raního chladu a výsledek stejnej.Takže o přehřátí rádia nemůže být žádná řeč, bylo regulerně studený a stejně se vyplo.A to mi rádio fungovalo dobrých 8 let co auto vlastním i za katastrofálních veder a teď se vypne i za studena. Není někde tepelný čidlo, který to má na svědomí a je pravděpodobně v řiti?
  11. Kadimir

    ako ziskat mapy rt3

    Zdarec, mohl bych taky poprosit o novou mapu ČR pro rt3? Díky
  12. Kadimir

    Řízení nebo spojovačky

    Mě to boucha do chvile než nastartuju a natlakuje se ojej a je klid.
  13. Zdarec chlapi, nevim jestli vam to pomuže. Znamej si koupil uklysse 2.0 16V a motor jel ukázkově. Jadnou chtěl nastartovat a jelo to jak trabant na principu nahodnych výbuchu a kdyz to nechal na volnoběh, tak se všechno rožlo jak vánočni stromek a zdachlo to. Tak vypnout klicek, znova zapnout, nastartovat chvilku v poho a zase to zdechlo tak vyměnil snímač tlaku sacího potrubí a je klid.
  14. Kadimir

    nefunkční ABS

    Vyřešeno výměnou řj.ABS
  15. Kadimir

    výměna spojky

    tak se to da i bez sundání nápravnice, ale je tam přítup jak k penězům
×
×
  • Vytvořit...