Přejít na obsah

Jiri74

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    1999

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Holešov
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Jiri74's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Jiri74

    predne svetla

    Mám taky neoriginalní nějaké Autostyle "andělské oči". Svítí docela dobře a to je mám už od r. 2011, ale přes den používám denní svícení (zvlášť). Musel jsem je přetěsnit z vrchu silikonem, protože tam zatíkalo. Bylo dost obtížné je seřídit aby svítily jak mají, ale povedlo se. Časem až se oloupal ochranný lak na světlech, tak taky časem "zašly", zmatněly a tak jsem je zaleštil tempem a zase jako nové. Pokud je na těch starých jen zašlé průhledné plastové "sklo", tak se to dá lehce rozleštit brusnou pastou (třeba tempo) a pak buď přelakovat, nebo přetřít kvalitním voskem.
  2. Jiri74

    splašený motor

    Měl jsem podobný problém. Enormně zvýšené otáčky při sundání nohy z plynu. Nakonec to bylo netěsností hadičky, co odsává výpary z nádrže a klikovky (za klapkou, blíže k motoru).
  3. Jiri74

    Těsnění pod hlavou

    Taky jsem měl prasklé těsnění pod hlavou. Výměna těsnění, přebroušení hlavy, propláchnutí motoru, doplnění kapalin mě stálo zhruba 7800. Rozvody+ pumpu jsem nedělal, měl jsem nové.
  4. U mě to bylo podobné. Nastartoval jsem a motor jel jako by na 3 válce, pak to kolikrát zdechlo. Tankoval jsem taky na benzině a i jinde "obyčejný" benzin s přídavkem lihu. Efekta má podle mě ještě větší obsah lihu než u jiných benzinů. Pak jsem na zkoušku natankoval u Shellu (i u OMV) 100 oktanový (ten je bez biosložek) a už to přestalo, chod byl krásně kultivivaný. Asi po roce jsem začal tankovat prémiové benziny 95, taky Shell a OMV a taky bez problému. Starším autům prý vadí líh v benzinu kvůli tomu často odcházejí vstřiky a čerpadlo. Co tankuju prémiové, tak mám klid. Mám 1.4 r. 1999.
  5. Šlo o to, že když jsem zapl ventilátor topení, tak se místo ventilátoru topení roztočil ventilátor chladiče, ale jen někdy a i při studeném motoru. Prostříkal jsem pojistky kontoxem a zdá se, že už to funguje normálně, ale taky jsem zároveň "pohýbal" drátama u spínací skříňky, takže uvidím časem, jestli to bylo tím.
  6. Zdravím vás, mám problém s ventilátorem topení. Při zapnutém klíčku do druhé polohy zapnu ventilátor a někdy běží a někdy ne (na jakoukoliv rychlost), když běží motor, tak to samé, ale když zapnu ventilátor topení a nejde, tak se současně se zapnutím roztočí ventilátor chladiče nezávisle na teplotě motoru, vypnu topení (i když nefouká) a vypne se i ventilátor chladiče, myslím si, že nefunguje i klima, i když není tak velká zima. Prosím vás nevíte kde by mohl být problém? Děkuji. Peugeot 206 r.v. 1999 1.4
  7. Zkoušel jsem snad vše i profil auta a jediné co nejde je připojení k ECU, jinak se spáruje bez problému, ale ta ikonka malého auta pořád bliká. Chtěl jsem to hlavně kvůli čidlům (jestli není špatné) a chybám, auto přestalo táhnout. Přemýšlím, že bych koupil někdy pp 2000 na ebay ji mají za 1500.
  8. Mám spárovaný OBD II bluetooth a nejde nic, nejde připojit k ECU, jinak jsou všude fajifky (v torque) zelené.
  9. Tak jsem si ji koupil a nefunguje mi. Nepřipojí se k ECU, takže nejde nic, škoda. Nevíte čím to může být? mám peugeot 206 1.4 r.v. 1999. Používám torque v mobilu.
  10. Měl jsem stejný problém a byl to vadný zámek levých zadních dveří. Koupil jsem druhý na vrakáči a funguje v pohodě už rok.
  11. Ahoj, mě taky začalo blbnout chlazení, ujedu cca 5 km a zapne se ventilátor na max. otáčky (teplota lehce nad 90 st.) jde slyšet i za jízdy jak hučí. Přijel jsem domů, vypnu a zamknu. Po asi 20 minutách jsem si všiml, že se mi zapl ventilátor a chladil asi 5 min. už na menší otáčky a přitom teplota vody byla dost pod 70 st. Ten větrák se může zapnout i při vytáhlém klíčku? Za 6 let se mi toto ještě nestalo. Přemýšlím, jestli koupit: Teplotní spínač, větrák chladiče, nebo Snímač teploty vody. Mohli by jste mi prosím poradit, čím by to mohlo být? Děkuji.
  12. Ahojte, přemýšlím nad koupí této diagnostiky http://www.motordiag.cz/produkt/elm327-usb a chtěl bych se vás zeptat, jestli bude pasovat i na mého pežotka. Poslední dobou mi cosi málo táhne a chtěl bych se podívat, jestli není někde nějaká porucha. Co se dá popř. přes diagnostiku zjistit? Mám 206 1.4i r.v. 1999. Díky.
  13. Jiri74

    Volnoběh

    Jednou jsem při nastartovaném motoru oddělal tu hadici na odsávání par a otáčky vyletěly nahoru, ucpal jsem to prstem a zase byly ok. Mám dva vstupy před klapkou a za klapkou, tak mám na mysli tu za klapkou.
  14. Jiri74

    centralne zamykanie

    Měl jsem stejný problém, nakonec to byl vadný zámek levých zadních dveří, musel jsem ho vyměnit za \"nový\"z vrakáče a vše je už OK. Přišel jsem na to tak, že jsem zabouchl dveře (i několikrát) a zamkl dalk. ovladačem a pokud se to hned zase odemklo, tak jsem zkusil druhé dveře atd. Na vrakáči mi prodejce říkal, žeprý u 206 často odchází hlavně u levých zadních dveří. Jak říká mxmen, mohl by to být ten mikrospínač v zámku. [upravil dne 11/1/13 00:29 od Jiri74]
  15. Jiri74

    historie podle VIN

    Ahoj, chtěl bych poprosit o historii pežotka VIN: VF32AKFXE40415454. Děkuju.
×
×
  • Vytvořit...