Přejít na obsah

Pitrs

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

Pitrs's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Pitrs

    vzduchový filtr

    Tak jsem na to koukal a je to jasný. Ten co tam teď mám, tak je o celé dva centimetry delší... Vypadá to, že budu muset koupit ten správný... :-) Jinak ještě jednou díky za informace..
  2. Pitrs

    vzduchový filtr

    díky moc za odpověď. podle toho typu, co píšeš jsem si na internetu vyhledal, že má mít výšku 215mm. Tak ten co tam ted mám schválně přeměřim. podle mě bude o něco málo delší, tak jsem zjedavej... :
  3. Pitrs

    problém 2.1 TD

    No a nezměnil se nějak zvuk od motoru? Není to hlučnější.. Spíše bych tot totiž tipoval na netěstnost výfukového potrubí... Chtělo by to auto zvednout a celý výfuk zkontrolovat.. Někde to tam může profukovat. je jasný, že když to nehoníš, tak to není vidět, jen když to vytočíš, tak ten únik jde vidět právě tím kouřem... Asi je to to první, na co bych koukl - výfuk.
  4. Pitrs

    problém 2.1 TD

    Řekl bych, že je to naprosto normální. Při větší akceleraci (vytočení), dojde dle mého názoru k většímu obohacení směsi a za autem se objeví černý kouř... Horší by bylo, kdyby byl do modra nebo bílej... Takhle je to ale úplně v pořádku... Je to prostě diesel.
  5. Pitrs

    Zalockovaný radio .. ?

    A což takhle zkusit podržet na cca 3s tlačítko BND.....???
  6. Dobrý den, chtěl jsem se jen zeptat.. Jaký vzduchový filtr patří do P306 1.9XRDT rv.97 květen (nový model)? Jsou dva druhy válcových filtrů, jeden delší, druhý kratší. Původně tam byl ten delší, tak jsem koupil ten samý, ale řekl bych, že tam moc dobře nepasuje - to krycí víko úplně nelícuje-nejde prostě zavřít až na doraz. Ten krátší se mi zase zdá moc krátký a bojím se, že v tom krytu bude "lítat" a nedostatečně tak plnit funkci. Poradíte někdo. Díky.
×
×
  • Vytvořit...