Přejít na obsah

Mishurin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    53
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Lehota
  • Stát
    Slovenská republika

Mishurin's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Zial, musim sa odhlasit z tohto zrazu nebudem to stihat. Myslel som ze to budem stihat ale zial mam toho vela cez vikend.
  2. Konečne som sa dostal aj na fórum. Tak ani ja nie som v zozname zatiaľ... Nálepku som kúpil minulý teraz cez víkend. TAK SA HLÁSIM 1+1. Snáď sa mi to podarí a znovu sa uvidíme.
  3. Tak ja som mal pred sebou chuja co bol aj na dlhodobo zapnute dialkove imunny. :bacha Tak ked to bolo mozne tak som sa musel vzdialit.
  4. Foto bude urcite na pastorkovej stanke. Aj ja som nieco fotil tak musim pozriet ci to nieje rozmazane a poslem to tiez.
  5. Takze uz sme dorazili aj mi domov. Pekne husta hlma tam bola. Dakujem za super MINI zraz ako vzdy super. Tak sa vidime na dalsom. Skoda ze tak skoro som musel ist. Pocasie a cas su neuprosne. PS: Ale tak zistil som ze musim nieco spravit s tymi hmlovkami kedze nedokazem zapnut len zadnu bez toho aby som predtym zapol predne. A ked som ich zapol uz som vobec nic nevidel...
  6. Takze mne sa cca pred 45minutami konecne podarilo prist domov. A tak som zistoval co nove. A uz sa mozem myslienkami sustredit na zajtrajsi zraz. Konecne mam vikned. Robozv: tak zajtra ako sme dohodnuty, pripadne keby nieco tak mobil.
  7. Takze vidim ze sa tu diskusia rozbehla za ten tyzden co som bol mimo SR. A ked som pri tom tak stretol som jedneho pezotaka za rakusko nemeckymi hranicami. Peknu 406tku mal a tak sme na rychlo hodili rec kedze sme sa obaja ponahlali na SR. Ze to uz treti peugeot co ma tak som mu povedal o fore a ze aj zrazy byvaju a ze teraz sa jeden super zraz aj chysta a to som nevedel ze az taka ucast \"minizrazu\". A este aj uzavierka prihlasovania. Robozv: Na buduci tyzden sa ozvem a dohodneme nase stretnutie. Mozno miesto posunieme o par km dalej.
  8. Judes ok. Tak snáď s robozv sa dohodnem ak sa bude dať(pôjdeme obaja). On má diaľničnú nálepku sa mi zdá. Ja mám ročnú, ale teraz mi je tiež na dve veci keď nám zrušili pripájací pruh. Ale tak nie je problém ísť aj po starej ceste.
  9. Takže keďže som premeškal Vlčkovce pre mňa zo zatiaľ nezistených príčin(pravdepodobne skleróza). Tak sa predbežne hlásim 1+1. Snáď to stihnem síce to bude rozlietaný víkend, ale rád vás zase uvidím. A lákavé je aj to, že miesto zrazu je prekvapením. Judes: Mohli by sme sa tentokrát už aj stretnúť v NR ten deň by som nemal ísť odnikiaľ len z domu. Takže to sa prípadne ešte ozvem tvoje číslo mám. A ja mám nové tak ma snáď zdvihneš(zavolám v ten víkend o upresnení, možno víkend skôr). PS: Ak pôjde s nami aj robozv bude fajn. [upravil dne 18/11/11 19:24 od Mishurin]
  10. Ako som len mohol toto premeškať. Tých povinností sa nejako veľa hromadí. Tak snáď nabudúce už prídem, ak sa zase nič nečakané neobjaví
  11. No ked som sa videl na fotke som nedokazal udrzat smiech som strasne fotogenicky typ. A neviem preco boli rovnake reakcie aj ostatnych doma.
  12. Qcko: No skoro sa tak aj stalo mal som obrovsku chut na pivo ale tak nejako som to prezil aj s radlerom. :D:D
  13. Dakujem aj ja za super zraz organizatorom a vsetky za pekne nedelne popoludnie... to: Existujuci konecne sme si pokecali nazivo.
  14. Ja som ho videl tusim len v Tovarnikoch ked som stal na krajnici a cakal na spanilku...
  15. Moja co zle parkovala? Tak co uz ja som tu travu tam nenasadil...
×
×
  • Vytvořit...