Přejít na obsah

xsimik00

Uživatel
  • Počet příspěvků

    45
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

xsimik00's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. xsimik00

    Palivovy filter

    no ja ho mam v prostoru motoru ale to bude asi tim ze mam 2.2HDI. jinak jsem ho menil nedavno a stal 200kc neoriginal.
  2. xsimik00

    Venkovní teplotní čidlo

    tak dobra vec se podarila, nasel jsem to. Oznaceni K164NK002.2, je to termistor NTC 2k2 a v GESu ho maji za 12,50Kc original stoji 750Kc a to je trosku rozdil. a vse o tomto cidle je zde . Jen je to na 605 ale myslim si ze je to jedno [upravil dne 18.4.06 xsimik00] [upravil dne 18.4.06 xsimik00]
  3. xsimik00

    Venkovní teplotní čidlo

    no jiz se to tu probiralo nekolikrat treba hlavne ho nekupuj v peugeotu, stoji nekolik set a napriklad v GM-electronic neco kolem 20kc. Bohuzel nemuzu najit nikde ten typ termistoru ktery to byl. Zkus hledani, treba budes mit vic stesti.
  4. xsimik00

    NESCHOPNI UREDNICI

    coze?? prihlasoval jsem zatim 2x, vzdy ve zline (na vachove u intersparu) a dycky naprosto v pohode a na pockani. nechapu ale ja prihlasoval dovezeny auto, ktere jeste nebylo prihlaseno v CR. Jinak auto ktere uz bylo prihlaseno v CR tam delaji na pockani.
  5. xsimik00

    NESCHOPNI UREDNICI

    nerozciluj se, ja jsem na to samy cekal ve Zline tyden, takze do druheho dne je to jeste dobry.
  6. dobry clanek o tom jak dovezt ojetinu ze zahranici, http://auto.idnes.cz/zajedte-si-pro-auto-do-ciziny-usetrite-dhy-/auto_ojetiny.asp?c=A060411_194333_auto_ojetiny_fdv je tam i odkaz na celoevropsky autobazar a jeho stranky jsou v i v cestine.
  7. xsimik00

    Radio 406

    Mam ten samy problem ale u clarionu ale nedela to pravidelne a nejde pak vypnout ani manualne. Taky to nejak neresim, kdyz zustane hrat pri mem odchodu z auta tak ho akorat ztlumim a kdyz se vratim tak uz nehraje. Jinak samo se mi nezapina.
  8. xsimik00

    čidlo ruční brzdy

    no tak uz jsem ho nasel, je zespodu pod pakou rucni brzdy a jeho katalogove cislo je 6339 18. cenik nemam
  9. Bohuzel nemam pripojistene celni sklo a od kaminku mi prasklo. Premyslel jsem jak ho co nejlevneji vymenit a napadla me varianta ze si sezenu nekoho kdo to bude ochoten napsat na privesny vozik. Rozdil s bonusem a bez bonusu je cca 100kc tak kdyz mu dam 1000kc tak ma na deset let stejnou cenu. Mate stim nekdo skusenosti jestli to jde napsat na privesny vozik? Nebo to lze napsat jen na motorove vozidlo?
  10. xsimik00

    čidlo ruční brzdy

    mam takovy dojem ze je to primo u rucni brzdy. melo by stacit oddelat ten plast.
  11. xsimik00

    oprava alu

    jde o to kde? Ja vim o jednom ve zlinskem kraji u Holesova
  12. xsimik00

    Navigace GPS - CD

    no jestli to neni 406 koupena v CR tak CD pro CR neexistuje, resilo se to uz nekolirat. To byl jeste nejaky stary system navigace a tim byla zmapovana jen zapadni evropa. Ale kdyby se ti podarilo nahodou ho sehnat tak bych mel taky zajem (jen vim ze je tam hodne ochran a je to docela problem prepalit)
  13. xsimik00

    CD měnič

    http://www.pneuexpert.cz/vyprodeje#p1133009 neni starsi, ale cena celkem slusna. Jen nevim jestli tam bude pasovat ale podle toho co jsem zjistoval tak by mel.
  14. ja mam tento motor v sedanu a jsem stim hodne spokojen i kdyz mam od koupe najeto teprve 15000km. Velice dobre tahne uz od nizkych otacek, spotreba je trosicku vyssi ale pokud se stim slusne jezdi tak kombinovana spotreba je kolem 6.0-6.5l. Jinak ty kombiky se delaly taky sedmimistne coz se muze nekdy hodit (pokud je to tento pripad).
  15. xsimik00

    Filtr Fap

    kde jsi koupil tu napln a kolik stal litr?
×
×
  • Vytvořit...