Přejít na obsah

Arrakis

Uživatel
  • Počet příspěvků

    35
  • Registrace

1 Sledující

O uživateli Arrakis

  • Datum narození 31.5.1977

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2006

Profilové informace

  • Město
    Hliník nad Hronom
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Arrakis's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Hlasim Ja+1 Ak sa nič ne... dorazíme.
  2. Arrakis

    Jakou máte zbraň

    ...že by spoľahlivosť? ...vhodná veľkosť a že je to plast, tak je ľahšia.
  3. Arrakis

    Jakou máte zbraň

    G19 mám už skoro dva roky. Super zbraň. Veľkosťou dobrá i na nosenie.
  4. Arrakis

    ako ziskat mapy rt3

    Že by si to robil až tak často? Predpokladam že sa častejšie zastavíš na WC cestou ako meniš CD (a to nepredpokladám že máš problém s prostatou). Tiež sa pridám keď sa bude skladať na nové mapy.
  5. Jooooose-1 dúfam že naozaj prídeš zajtra...
  6. Arrakis

    kde dáme putovný zraz?

    Tiez nosim jeden par v aute \"Ak nahodou...\"
  7. Arrakis

    kde dáme putovný zraz?

    Mam Ti na zraz doniest drzkovu v termoske? DERT123: Ake zimne?
  8. Arrakis

    Jakou máte zbraň

    Tu sa ZP deli na skupiny A: nosenie B: držanie C: služobný účel D: poľovný účel E: športove F: zberateľské Ohľadne 58-čiek. Prve čo sa predávali boli iba upravené normálne 58-čky kde sa odstránilo jedno váhadlo niečo odbrúsilo a dal sa kolík aby sa nedalo prepnúť na dávku. Prvé verzie 858 boli staré skladové zásoby 58-čiek kde ale už boli črevá viac vykuchané, bol tam vovarený hranol a nedali sa už vymeniť črevá a prerobiť na plný automat. Viem o verzií CZ 858 Tactical2 tiež sa jej hovorí Kanaďanka, lebo je určená na vývoz do Kanady. Je to v podstate vykuchaná 58-čka, ale má dlhšiu hlaveň o 10cm, ale už nie je hlaveň tvrdochrom. Hlaveň je dlhšia kvôli ich zakonom o nejakej minimálnej dĺžke hlavne. Ale stále je to všetko zbraň odvodená od automatickej zbrane kategórie A. V podstate je to iba upravená útočná puška, kde je odstavená streľba dávkou. Ja mam 858 Tactical. [upravil dne 12/3/12 22:53 od Arrakis]
  9. Arrakis

    Jakou máte zbraň

    Demo: Máte to tam zaujímave, čo viem, u nás dajú SA 58 iba na \"E\" alebo \"D\", keď samozrejme neberiem do úvahy zberateľov. A SA 58 je v podstate samonabíjacia guľovnica, nie je tam veľmi čo ine napísať, keď je zablokované strieľanie dávkou. Inak v čom je iný SA 858 Tactical 4V, myslím čo je tam tá \"4\"?
  10. Arrakis

    Jakou máte zbraň

    (7) Praktická časť skúšky sa skladá zo zisťovania pripravenosti, zručnosti a schopnosti prakticky a bezpečne používať zbraň. Aby mala táto časť zákona ozaj praktický význam, by na skúškach bolo nutné preskúšať žiadateľa zo všetkých typov zbraní, čo je dosť nereálne. Ale zase nech niekto na začiatku má aspoň akú takú predstavu čo robiť zo zbraňou je to dobré. [upravil dne 25/1/12 09:48 od Arrakis]
  11. Arrakis

    Jakou máte zbraň

    Neviem kolko chces prebijat, ale prebijanie (kvalitne) tiez stoji peniaze a nie malo. Musis prebit ozaj dost nabojov aby si sa dostal na povodnu cenu a az potom sa ti to zacne oplacat. Rotorhead v CZ sa robia pri skuskach aj prakticke skusky? hmm... na SK sa nic take nerobi, teda aspon ja som nic take nerobil.
  12. Arrakis

    Jakou máte zbraň

    Môj ďalší nákup je skôr niečo dlhé... Sako TRG22, alebo SAVAGE 10/110 BA.
  13. Arrakis

    ako ziskat mapy rt3

    Brandy20: ok, tak sme dvaja. Bolo by fajn ak by sa ešte niekto našiel, nech sa rozráta platba do zahraničia na čo najviac ľudí. Ak je ešte niekto z SK, nech sa mi ozve.
×
×
  • Vytvořit...