Přejít na obsah

saroskaluksa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    56
  • Registrace

Kontakty

  • ICQ
    266740026

Profilové informace

  • Město
    velké
  • Stát
    Česká republika

saroskaluksa's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. saroskaluksa

    Mapy 2009

    ahoj, mohu poprosit o odkaz na poslední mapy. Díky
  2. Já mám 407 SW 3 měsíce a je mi 19.. Od 18let 406 break, ale toho mi asi nepřáli, pak Octavia a to bylo děsný, tak jsem se svezl táty a za týden si vezl domu svou.
  3. Ahoj, chlapi shánim 406 coupe nejlépe 2,2 HDi, klidně bouranou, cokoliv jak koliv. Když budete o nějáké vědět napište. Dík Lukáš
  4. kryt motoru mám a louže rozhodně neberu naschvál ale díky
  5. tak zas sem vymet kaluž a zapoměl na to, že to zas půl hod nepojede a bylo vymalováno. Nenapadá někoho něco?
  6. nikdo nemá žádnej nápad ani tušení?
  7. Ahoj, mám problém. Po průjezdu velkou kaluží mi přestane moje 406 HDi za 2min jít do otáček. Prostě nejde víc než 2000 otáček za 30min už ale 2600 zas po další době 3200 a po čase zas najednou bum a jede to normálně. Nechápu, nevim a ani v peugeotu nikdo nic. Nemáte někdo nějáký nápad. Vzducháč sem hned sundal mokrej nebyl. Nikde znatelně jako víc voda u motoru nebyla, prostě nic extra. Děkuju
  8. no Odolka a zvířecí havět to je normál. A nedělá to nějáký relátko. Na přítelkyni corse seplo relé tak cca v 50c a auto samo chcíplo. Bylo slyšet cvakání, relé sem vyměnil a byl klid. Dodnes to nemůžu pochopit. Relé sahary. To ti asi ale stejně moc nepomůže.
  9. a když použiješ před startem pumpičku? že by padala nafta nebo tak něco.
  10. saroskaluksa

    Velka spotreba

    ahoj, já jen vim, že sem měl něco s ovládáním podtlaku a rozpojenej kabel k tomu ovládání a motor svítila diagnostika, řval, hučel, nejel, točil do 2000max a spotřeba šla hodně nahoru. pak se chvíli chtil a zas to pak začlo. no diagnostika a nová svorkovnice a měl sem klid, ale to ti asi moc nepomůžu.
  11. taky těch 800 ale neklepe a neklesá ad děláš cokoli. to je divný, kor jestli to dělá jako by často, nebo jenom jednorázově.
  12. saroskaluksa

    softwar k navigaci rt3

    musíš mít furt nastartovanej motor a neměl by si jet, vložíš tam to cd a čekáš. Pak by mělo samo vyjet a necháš ho a znova zajede. Celé to trvá asi 15-20min. Možná že takhle ne a budeš muset klepnout třeba na změnu jazyka a udělat to tak. Už si to moc nepamatuju. když tak napiš.
  13. no jenom chci přispět tim že mi občas de otáčkoměr a občas ne. mám tam budíky volant vnitřek z gti v 1,8D. Takhle si jednou měnim olej všechny filtry a taková malá kontrola všeho a to to pak asi tak 200km jede supr pak už zas ne. no a přiběh mlačí bráška a pusu na křivo. spad na kole a zlomil si sanici. tak že po teplický bulovka lehce kolem 200 je pravda že z kopce a bál sem se o nás oba že tam ani v celku nedojedem, ale dojeli. Jinak jestli někdo neví proč většinou ráno po studenějším startu jde chvíli otáčkoměr a pak už zas po chvíli ne. díky
  14. asi měsíc, na diagnostice nic ani mechanický poškození nikde.
×
×
  • Vytvořit...