Přejít na obsah

maus

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    2016

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Benešov
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

maus's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. maus

    Zápach výf. zplodin a regenerace FAP

    Najezdím měsíčně 5.000 km a uvedené případy by se asi projevovaly častěji. Poslední dva výskyty byly určitě při regeneraci (vyšší spotřeba, horké zpětné zrcátka a zadní sklo) a zápach byl v kabině při zavřených oknech.
  2. Zdravím, snažil jsem se najít obdobné téma, ale neúspěšně. Občas, už asi po čtvrté (najeto 20.000) se objeví v kabině při zastavení (konec jízdy, křižovatka ap) silný zápach výfukových zplodin. Při prvním výskytu jsem auto dokonce nechal odtáhnout do autor. servisu - jak se dalo ale očekávat, vše OK a úplně mě dostali dovětkem, možná by nebylo na závadu pořídit si hasící přístroj. Časem jsem vypozoroval (pouze na základě vyšší aktuální spotřeby), že se to asi děje když zastavím při běžící regeneraci FAP. Máte někdo podobnou zkušenost, nebo to bude něco jiného?
  3. maus

    Jak na tempomat – Fotodokumentace

    To Leo To beru. Propojím to a manželce auto nesvěřím.
  4. maus

    Jak na tempomat – Fotodokumentace

    To Ferry rozebranej jsem ho měl už dvakrát - poprvé urvanej ten malej tišťák letování byla paráda. Ale už zase zlobí. Já taky nemám důvod ho vypínat a proto myšlenka to jednoduše na patici propojit. Ale pořád dumám proč tam vůbec je. Možná jsem velkej šťoura.
  5. maus

    Jak na tempomat – Fotodokumentace

    Za 1150 pořídím spoustu jiných potřebných věcí. Na mojí 406 HDI 2000 zapnutý tempomat nic neukazoval. Pouze v tom spínačí svítí kontrolka. Proto bych dal přednost možnosti to jednoduše přemostit a ušetřit. Ale pořád přemýšlím proč tam vůbec je.
  6. maus

    Jak na tempomat – Fotodokumentace

    To chápu. Ale proč vůbec vypínat. Vadí něčemu když bude trvale zapnutý? Místo nefunkčního vypínače trvale propojené vodiče. Pavel
  7. maus

    Jak na tempomat – Fotodokumentace

    Omlouvám se, pokud jsem to někde nenašel. Ví někdo proč u origino tempomatu je vůbec ten spínač (tlačítko) na přístrojovce? Důvod dotazu. Můj špatně funguje nesepne (nedrží kontakt). Uvažuji proto to propojit na tvrdo. Bude to něčemu vadit? Stále mně vrtá hlavou proč tam vůbec je. Pavel
  8. maus

    Blikani kontrolky stop

    Skutečná teplota motoru s tím asi nemá nic společného. Bude to spíš o nějakém \"vaklu\". Mně to dělá právě u studeného motoru, po zahřátí na provozku vůbec. Zase na druhou stranu při současných mrazech vůbec nic. Spíš při ranním startu a teplotách kolem nuly. Dál se domnívám, že je to nejčastější když za studena couvám ze zahrady. Rozhodně jsem ale po spoustě pokusů tu hlášku odečetl. Motor totálně studený a hláška \"vysoká teplota kapaliny\". Proto to neřeším a zatím žádný problém.
  9. maus

    Blikani kontrolky stop

    Přesně to samé se stává sporadicky i mně. Někdy i desetkrát za sebou. Soustředil jsem se na display a někdy lze na zlomek sekundy postřehnout hlášení \"vysoká teplota chladící kapaliny\". Podle kamaráda z autorizovaného Pažouta se jedná o chybu teplotního čidla kapaliny - nesouvisí s ukazatelem teploty. Má identickou 406ku a tak mu věřím a zatím to neřeším.
  10. maus

    sklo do pravého zrcátka

    Odlepení nového skla od plastového držáku byl porod. Použité lepidlo téměř na teplo nereagovalo (horkovzdušná pistole). Podařilo se až když jsem plastový držák postupně teplem zničil - pozor na sklo. U původního skla šlo odlepení velmi dobře - nutná opatrnost - je třeba zachovat originální držák. Nové sklo i s topnou folií jsem do originálního držáku nalepil tavným lepidlem. Zatím výborně přežilo všechny letošní kalamity. Nové sklíčko bylo o zlomky milimetrů větší než originální rámeček (rámeček má \"rantl\") a musel jsem velmi opatrně nahřívat tento rantl abych sklo dostal dovnitř.
  11. maus

    sklo do pravého zrcátka

    Pozor, většina 406 má plastový držák v provedení jak výše popsané, t.j. upevněné drátovým perem zacvaknutým dole v drážkách. Všechny nabízené skla od druhovýrobců mají jiné uchycení.
  12. maus

    vyhřívání zrcátek

    v té souvislosti, v dřívějších tématech je o tom řeč. Dá se někde sehnat vyhřivané sklo zrcátek s upevněním pomocí toho pružného drátku (menší průměr držáku)? Již dvakrát jsem dostal bez drátu a s větším průměrem držáku.
×
×
  • Vytvořit...