Přejít na obsah

rodito

Uživatel
  • Počet příspěvků

    264
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 508
  • Rok výroby
    2016

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Kostice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

rodito's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

8

Popularita

  1. Prodám Peugeot 508 RXH Motor 2,0L Blue HDi, 133 kW / 180 koní, automatická převodovka, EURO 6 Datum registrace 12/2016, najeto 90 tis km, STK 12/2024, koupeno v ČR, 1. majitel, pravidelný servis v autorizovaném servisu, servisní kniha + faktury ABS, ESP, hlídání mrtvého úhlu, protiprokluzový systém kol (ASR), asistent rozjezdu do kopce, zadní parkovací kamera, tempomat a omezovač rychlosti, parkovací senzory přední a zadní dálkové centrální zamykání, bezklíčkové odemykání a startování vozu, elektrické ovládání všech oken, elektrické ovládání zrcátek, elektricky ovládaný kufr, multifunkční volant, posilovač řízení, senzor stěračů, autorádio, bluetooth, palubní počítač, satelitní navigace, USB elekricky seřiditelná přední sedadla, isofix, vyhřívaná přední sedadla, 4-zónová klimatizace LED denní svícení, LED světlomety panoramatická střecha, střešní nosič, originál odnímatelné tažné zařízení, letní i zimní pneu na originálních discích, 3. SPZ Cena: 380.000,- Kč Tel: 777 818 363
  2. u SW jsou ledky ne žárovky a kryt sundáš zatažením dolů.
  3. rodito

    Vysoká spotřeba

    Možná horší stav fap filtru a častější regenerace. Předtím jsem měl 407 SW 2.0 103kW/133 k manual 17 kola a zhruba ta stejna spotřeba.Teď automat 18 kola a spotřeba cca stejná. Na nádrž bajedu vzdy zhruba stejně km. Pokud se nájezd rapidně sníží pak hledám problem.
  4. rodito

    Vysoká spotřeba

    2.0 BlueHDi 133kW / 180k start/stop system
  5. rodito

    Vysoká spotřeba

    • Spotřeba ve městě je získána testováním vozidla na 4 km dlouhé trase vedoucí centrem města. • Mimoměstské spotřeby bylo dosaženo v testu na 7 km dlouhé trati mimo městskou aglomeraci. • Kombinovaná spotřeba odpovídá kombinaci spotřeby ve městě a mimo město, tedy na kombinované 11 km dlouhé trati. Výše zmíněné hodnoty jsou získány za přísných zkušebních podmínek (konstantní teplota, hmotnost i vlastnosti zkušební stanice, atd.) a proil testovacího řidiče odpovídá klidné jízdě. Zhoršené povětrnostní podmínky, náklad a zatížení vozidla, tlak v pneumatikách, přítomnost střešního nosiče (i nenaloženého), používání klimatizace, vytápění nebo technický stav vozidla, to vše může vést k rozdílné spotřebě oproti uvedeným hodnotám. tohle píšou v brožuře já jezdím za 7-8 l a nějak to neřeším nemúžu chtít po autě co má téměř 2 tuny aby jezdilo za 4-5 l.
  6. rodito

    MY PEUGEOT APP

    měl jsem ten samý problém, ale dnes se to samo obnovilo. Jízdy z doby kdy to nefungovalo ale chybí.
  7. rodito

    Tažné zařízení

    Určitě, já mám tažné namontováno na 508RXH.
  8. rodito

    Bílá barva

  9. rodito

    Bílá barva

    Barva je otázka dohody
  10. rodito

    Bílá barva

    já mám sockabílou a jsem taky spokojenej
  11. Také děkuji za kartičku, dnes dorazila
  12. rodito

    vypínání S&S

    u 508RXH od -4°C se S&S automaticky deaktivuje. Při snaze aktivovat se vypíše hláška "nevhodná teplota", kontrolka na vypínači bliká a pak zůstane svítit. Dnes při oteplení S&S fungoval normálně.
  13. rodito

    Parkuju, Parkujes, Parkujeme ....

    Ale že ostatní pak musí tahat nákup nebo děti v autosedačce x desítek metrů dál to je jedno. Hlavně že tihle debilci zaparkovali. Tohle je o debilitě a sobeckosti některých řidičů a ne o tom aby mu to někdo poškrábal. Ty panely jsou dostatečně široké aby člověk v pohodě nastoupil a nebo dalděti do autosedačky a ještě je i zapásal. Nehledě že stojí ještě o metr vepředu.
  14. rodito

    Parkuju, Parkujes, Parkujeme ....

    Taky přidám jeden úlovek
  15. rodito

    Čerpadlo a průtok vody

    Tak ať slouží
×
×
  • Vytvořit...