Přejít na obsah

lubor

Uživatel
  • Počet příspěvků

    131
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 806

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Pardubbice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

lubor's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. V autě mám typ převodovky 20hm25, podle Vinu měl být 20hm23. Nevíte prosím někdo, zda je u těchto dvou převodovek rozdíl jen ve vnitřku a obě pasují na 1.9 dhx nebo musím shánět jen 20hm25? Na netu jsem našel i 20hm26, 20hm27, 20hm28, šlo by použít příp. i tyto?
  2. lubor

    převodovka repase

    Ahoj, nevíte někdo o převodovce pro 806, 1.9td, dhx? Ještě doplním typ 20hm25, podle Vinu měl být 20hm23. Nevíte někdo, zda je u těchto dvou převodovek rozdíl jen ve vnitřku a obě pasují na 1.9 dhx nebo musím shánět jen 20hm25? Na netu jsem našel i 20hm26, 20hm27, 20hm28, šlo by použít i tyto? Jinak díly na tuhle převodovku už se nadají koupit ani v Peugeotu.
  3. opraveno s komickým rozuzlením - rozebral jsem bílé relé, našel jsem studeňák u kondíku. Dal jsem ho tam zpět, fungovalo. Druhý den nic. Vyrobil jsem tedy vlastní pípak, dal ho tam, fungoval, další den nic. Už jsem byl psychicky připravený na rozborku palubky a hledání nalomeného kabelu, ale ještě jsem s tím dneska harašil, poklepával při rozsvícených světlech a nic, pak jsem otevřel dveře, že si skočím pro měřák a bylo jasno. Napětí od vypnutého klíčku poklesne a pípák sepne až když se otevřou dveře. No a oba pípaky fungovali při otevřených dveřích, když jsem je tam vleže instaloval a testoval, když jsem je pak testoval po jízdě se zavřenými dveřmi, tak už ne
  4. lubor

    autoradio P806 - demontaz

    Protože byl prasklý i úchyt prutu antény, koupil jsem nakonec nový origo díl (cca 240kč), kolem těch dvou kolíků je miskovité osazení (těsnění). Díky za všechny info.
  5. lubor

    autoradio P806 - demontaz

    Ahoj, zatéká mně kolem antény. Nevíte někdo zda kovová krytka zespoda uchycení antény (viz foto) je matice nebo je to jen slisované spojení. Potřeboval bych to uchycení antény ke střeše rozebrat/přitáhnout a bojím se abych to neutrhnul.
  6. díky, už jsem našel, že se řešilo pod heslem \"pípátko\"
  7. Ahoj nevíte někdo, jestli je při vypnutém zapalování a rozsvícených světech zvuková indikace? Já mám za to, že asi byla, ale už nefunguje. Můžete to někdo zkusit a napsat jestli je a pokud ano, odkud zvuk jde. Díky
  8. lubor

    Rameno s čepem

    nakonec jsem sehnal LMI za rozumnou cenu
  9. lubor

    Rameno s čepem

    prolezl jsem forum a zařadil k Moog a Lemforder ještě Meyle.
  10. lubor

    Rameno s čepem

    Ahoj, co koupit: Moog (litina) nebo Lemforder (ocel)? Máte někdo osobní zkušenost?
  11. lubor

    Hlavice řadící páky

    jednu mam,proc ji chces menit? Do prčic, nevydržel jsem a minulý týden ji objednal origo v Peugeotu. Původní začala podélně praskat na několika místech a viklat se. Stáhnul jsem ji provizorně smršťovačkou, ale už se zase začala viklat.
  12. lubor

    Hlavice řadící páky

    Ahoj nezbyla někomu např. z bouračky hlavice?
  13. Peugeot uz ji neprodava, nahodou jsem ji sehnal na vrakovisti, pry se vetsinou prodava s \"torpedem\" nebo se vyhodi.
  14. Ahoj, můžete prosím někdo mrknout, kam vede/kam ústí spodní konec hadice pro odvod vody z čelního skla na straně spolujezdce. Zjistil jsem, že jsem někde kus hadice ztratil - současný konec hadice je v modrém kruhu. Díky.
  15. lubor

    rada pri koupi 806

    Mam 1.9 a na jezdeni v okoli Pardubic nebo na dalnice jsem naprosto spokojeny. Spolehlivy motor, mala spotreba. Pokud bych ale bydlel nekde v kopcich, urcite bych zvolil silnejsi motor.
×
×
  • Vytvořit...