Přejít na obsah

jarda007

Uživatel
  • Počet příspěvků

    238
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Škoda
  • Rok výroby
    2013

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Milovice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

jarda007's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

1

Popularita

  1. Moc děkuji za informaci a potvrzení!
  2. Nejen že děkuji, ale dotaz, jsem na to laik, u GT verze je automaticky head UP displej a full LED světlomety a před faceliftem xenony? Nebo to poznám nějak z té výbavy, stejně jako to, zda automatické přepínání světel znamená z denních na klasiku nebo že to umí dálkové/klasické samo? Díky a omlouvám se.
  3. Je pardon, díky za upozornění, tady snad už správně VF38EAHWTFL038096
  4. Zdravím, mohu poprosit o zjištění výbavý tohoto vozu? Děkuji. VF38EAHETFL038096
  5. Aaa takto to je! Moc moc díky za veškeré a přesné info Jsem hledal testy, rozdíly a nikde pořádně nenašel... Takže prostě více věcí, které ´znepříjemňují´ život, aby byla splněna vyšší norma... Jinak asi extrémní rozdíl ve výkonu nebude, že? Koukal jsem tedy nějakých 50Nm točivý moment... Ideálně vyzkoušet, ale není jednoduché sehnat a ještě aby to stálo za to a nebylo v každém jiném koutu republiky
  6. Zdravím, poohlížím se po novém autě, zaujala mě 508 SW GT, je docela obtížné sehnat něco zajímavého, aby to nemělo 200 tisíc km nalítáno, cenově 400 a více, spíše mě ale zajímá, jaký je rozdíl mezi GT 2.2HDI 150kW a 2.0HDI 133kW, kromě tedy výkonu a trochu jiného motoru? Já si původně myslel, že GT mělo těch 150kW, ale hlavně v Německu jsem narazil na ty slabší motory a abych byl přesný, jedná se mi o původní 508 po faceliftu. A umí displej u 508 nějakým způsobem mirror link? Android auto předpokládám nepůjde a displej měnit nechci, tak jen možnosti, jak třeba použít Waze navigaci. Díky předem.
  7. Zdravím, omlouvám se ještě za jedno téma, ale... Vy mi dokážete poradit, zkoušel jsem dohledat i tady a jestli chápu správně, tak RXH po faceliftu už je s motorem 133 kW bez hybridního pohonu? Jaký je zásadní rozdíl kromě RXH oplastování a GT ve výbavě? Jak je to třeba s automatickou převodovkou či spotřebou, budu rád za jakékoli dojmy a rady. Děkuji předem.
  8. Aaa děkuji moc, mrknu na to a omlouvám se, že jsem přidal do špatného tématu. Fajn večer.
  9. Zdravím, měl bych dotaz, dá se kromě výbavy i zjistit dle VIN, jestli km skutečně odpovídají před koupí vozu? Když jsem naťuknul stránky CEBIA, vypadá to, že na konci záruky dotyčný přestal jezdit do ofiko autorizovaného servise se svojí 508 SW. VIN vozidla je VF38E4HLAFL011182 Díky předem a omlouvám se, původně jsem hodil info s VIN do špatného vlákna.
  10. Zdravím, po pár letech, kdy jsem měl Peugeot 407, se mi naskytl zajímavý kousek 508 SW GT. Zítra se mám jet podívat, prodejce je sport-cars.cz, má to být auto po 1.majiteli z Německa se zárukou původu a najetých km, ale... Prodejce vůbec neznám, i když nabízí kousky, dle kterého je mnou vybraný asi ten pro nejchudší A druhá věc, která mě trochu zarazila je to, že když jsem zadal VIN ze servisní knihy a zkusil CEBIA, ještě než jsem dal zpoplatnit, tak mi to ukazuje záznam o najetých km pouze do 05/2017, tzn, že auto nejezdilo do autorizovaného servisu a skutečné km se již nikdy nedozvím, je to tak, že? VIN má tento VF38E4HLAFL011182 A případně budu rád za jakékoli rady/dojmy/zkušenosti majitelů. Díky předem a fajn večer. Jarda
  11. jarda007

    ako ziskat mapy rt3

    Zdravím, něco nového ohledně map RT3? Máte někdo vyzkoušený když tak odkaz na poslední funkční? Jinak mrknu. Díky Jarda
  12. Jo to chápu, čas není no Tak díky moc, v AXE jsem kdysi chtěl měnit olej, atd, byli v pohodě, ale ta darda
  13. No jo, zdravím sousede Tak pod nadjezdem jsem ještě nebyl, v lysé mám zkušenosti jen kousek od těch stavebnin, ale tam byl docela problém s výměnou jedné jednotky u VW asi na 3x a nezadařilo se, ale to jen mezi řečí... Každopádně díky za info, jak jsem psal, Straki je super, když bych to poladil s ním, klidně se svezu, ale ten čas mě v poslední době trápí.
  14. Zdravím, měl bych prosbu, máte nějaké doporučení na někoho ohledně výměny rozvodů a mrknutí na roletu pod panorama střecho ve Středočeském kraji? Byl jsem párkrát za Strakim v Chomutově, vše super, ale díky nové práci se budu za ním dostávat těžko, já jsem z okolí Mladá Boleslav/Nymburk, případně jezdím každý den do Prahy. Díky moc.
  15. Zdravím, mám dotaz. Po letech uvažuji o obměně vozu, jaké máte zkušenosti s modelem GT 2.2HDi v automatu? Předpokládám, že to jede, co spotřeba a jestli se někomu něco zásadně vysypalo? Převodovka v pohodě? Chtěl bych koupit s nájezdem kolem 100 tisíc, tak abych měl představu. Díky moc. Jarda
×
×
  • Vytvořit...