Přejít na obsah

misan60

Uživatel
  • Počet příspěvků

    72
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2007

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Jaroměřice nad Rokytnou
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

misan60's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. Pro ty, kterým to uniklo: na GPSundergroud se objevily odkazy na nové mapy pro RT4, postahoval jsem to a nainstaloval, je to OK. V balíku je kromě map ještě SW verze 8.31 a radary z 8/2016.
  2. misan60

    re-instalace FAP

    Tak jsem dnes absolvoval s FAP-off STK, žádná závada, dovolená hodnota kouřivosti 0,51, naměřená 0,09, rozpětí kouřivosti ze čtyř měření dovolené 0,25, naměřené 0,01 - do čmoudící obludy zamořující životní prostředí to má myslím daleko A já už nemám žádný problém s hláškou "depolution system faulty"
  3. misan60

    Kabel k brzdovým destičkám

    Mám dojem, že je celkem k ničemu udržovat čistý konektor, ze kterýho mám utržený přívodní kabel, pokud ho nepůjde vyměnit nebo znovu připojit, tak to už nikdy fungovat nebude Nemám utržený kablík k destičce, ale ten od konektoru upevněnýho na nápravě.
  4. Tento týden mě zaskočila hláška "opotřebované brzdové destičky", která po dvou dnech zhasla. Při kontrole brzd jsem zjistil, že mám na pravé straně utržený přívodní kablík k tomu konektoru, co se do něj připojují kablíky z destiček. Je vyrvaný tak, že to nepůjde znovu spojit. Nevíte někdo, jestli je tato část samostatně vyměnitelná, nebo je to pevná součást většího kabelového svazku? V tom druhém případě by asi bylo lepší sehnat z vrakáče ten konektor s kusem kabelu a někde v motorovém prostoru to napojit.
  5. misan60

    Mapy RT4 edice 2015/16

    Dík všem, kteří mi posílali odkazy ke stažení, našel jsem si sám odkazy na gpsunderground, ale nechtěl jsem to odtroubit, dokud to nevyzkouším nainstalovat, k čemuž jsem se dostal až o vánocích: takže všechno nainstalováno, vyzkoušeno, funkční, další odkazy nejsou třeba.
  6. misan60

    Mapy RT4 edice 2015/16

    Ano, správně, toto jsem nechtěl slyšet. Nemyslím si, že přidaná hodnota aktualizace odpovídá 145euro, obzvlášť, když samostatnou mapu našeho regionu neprodávají a celá sada je pro většinu nevyužitelná. Kdyby bylo samostatně prodejný CD č.10, tak bych ho za 1/12 ceny tj. 12euro koupil, ale takhle raději budu sledovat GPS fora, až se nové mapy někde objeví. A ona se určitě časem někde objeví, už jsem aktualizoval 3x, vždycky jsem je někde našel. Nemusím je mít hned první týden, když už jsou dneska stejně víc než rok staré.
  7. Na stránkách peugeot-navigation už se objevily v nabídce nové mapy pro RT4 edice 2015/2016 (mapové podklady 4Q/2014). Asi je na tuto novinku ještě brzo, ale nenarazil na ně náhodou někdo?
  8. misan60

    klepani zadni napravy

    Taky už nějakou dobu neúspěšně hledám zdroj hluku ze zadní nápravy, možná jsem teď objevil jednu možnou příčinu, o které jsem zatím tady neviděl zmínku: při přezouvání na zimu jsem si všimnul, že dorazy nápravy (takové ty gumové bloky) jsou v karosérii volné, takže při kolébání auta můžou pěkně bimbat a vydávát dosti slyšitelné zvuky. Jsou tam asi jenom zaklapnuté a nejdou dotáhnout, tak jsem je podmazal silikonem a bylo to znatelně lepší.
  9. misan60

    Mapy RT4/5 2012/2013

    Upozorňuji zájemce o mapy 2012/13 pro systém RT4, kterým to zatím uniklo, že na fóru gpsunder........ se objevil odkaz na poslední 2 mapy do sbírky (dosud jsem na ně nikde nenarazil), a to východní Evropa - (Eastern Europe NE) a jižní Evropa (Eastern Europe S), pobaltí je pro většinu celkem k ničemu, ale ta jižní Evropa se na cestě k moři hodí Obě jsem bez problému nainstaloval:super
  10. misan60

    Manžeta ruční brzdy

    Zrovna levný to není, manžetu na řadící páku jsem koupil za 400,- a to byla z pravé kůže, ten orginální materiál není nic moc, nějaká imitace, která popraská. A jak to sundat? U řadící páky stačilo servat hlavičku a uvolnit rámeček, tady je to asi jinak - dá se to vůbec udělat bez nějaké větší rozborky - sborky?
  11. Nedávno jsem měnil manžetu na řadící páce. Teď koukám, že na ruční brzdě to taky volá po výměně, ale na rozdíl od manžet na řadící páku jsem tu na ruční brzdu nikde neviděl, ani jsem nepřišel na to, jak by se to dalo udělat. Nemáte s tím někdo zkušenost? Dík za radu.
  12. misan60

    Čeština pro RT 4

    A jak jsi to vlastně vypálil? Jestli jsi vypálil ten zazipovaný soubor od Raisera, tak to nemůže nic udělat, musí to mít strukturu instalačního CD pro RT4. To je třeba rozbalit a vypálit jenom obsah toho adresáře CD_EN_CZ_Raiser - to znamená adresáře [CMD] [EN] a soubory BUILTINS.OUT BUILTINS.OUT.inf CD_VER.NAV INSTALL.CMD NAV_UPGRADE.CMD
  13. misan60

    všetko RT4

    Tak už jsem to sehnal, zaregistroval jsem se na stránkách NAVTEQ store a objednal si to (odinstalátor je zadarmo), obratem přišel odkaz ke stažení
  14. misan60

    všetko RT4

    Nemáte někdo odinstalátor radarů pro RT4 (Alert Zone – Complete removal)? Zkoušel jsem to na vláknu o nových mapách - zatím bez reakce. S novými mapami jsem si stáhl i novější radary, ale nechci to instalovat, pokud ty staré nesmažu. Jednou už jsem nahrával novější verzi radarů a mám teď dojem, že mi to v některých místech hlásí 2x.
  15. misan60

    Mapy RT4/5 2012/2013

    Nemáte někdo odinstalátor Alert zone? Spolu s novými mapami jsem si stáhl i nové radary z 5/12/2012, ale rád bych předtím ty staré smazal. Ten Alert zone removal jsem měl, ale omylem jsem to smazal a teď to nikde nemůžu najít.
×
×
  • Vytvořit...