Přejít na obsah

Usiak;

Uživatel
  • Počet příspěvků

    90
  • Registrace

O uživateli Usiak;

  • Datum narození 6.7.1979

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Hrinova
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Usiak;'s Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

13

Popularita

  1. Usiak;

    Klady a zápory Peugeotu 2008

    Olgojc, presne ako ja na Capture.
  2. HonzaRez - bola to myslím GreenPeaceasačka a povedala, že ona k životu elektrinu nepotrebuje a televízor si pozrie aj pri sviečkach.
  3. Usiak;

    Čistící sprej na egr ventil.

    Parada...akej znacky je sprej a co je s EGR ventilom?
  4. Usiak;

    Citröen C4 - zámek zadních dveří

    Otcovi to spravilo na starej C4 tiez. Modelarske silikonove kable a sikovny elektrikar...Ak tu niekto napisal, ze tvrde francuzske kable - tak na tom moze byt francuzska jedine nalepka, inac kable cinske.
  5. Usiak;

    Evík 2.0 HDi RHZ

    JJEENNDDAA: Zeby odidena zhaviaca sviecka?
  6. Usiak;

    Start-Stop systém

    chuck11: My to mame na C4 , kupenej 05/2017, v lete ked boli horucavy nad 32, tak sa S&S deaktivoval sam, dufam, ze v mrazoch to tiez dostane rozum a vypne sa same. Najradsej by som to vypol uplne natrvalo v RJ aj s kontrolou tlaku v pneu.
  7. Usiak;

    Chladiaca kvapalina

    Hlinik zvykne oxidovat. Alebo sa odstahovat do Humpolce...
  8. Usiak;

    problém bios

    Skor to vyzera na vybitu zaloznu bateriu, ktora drzi nastavenia BIOS a hodiny. Skus ci sa ti to nechyti s niektorym z tychto hesiel (pod stlpcekom AMI BIOS): https://www.computerhope.com/issues/ch000451.htm
  9. My mame relativne novu C4, 1.6 BlueHDi, 120k. A ked som do toho sadol v 36 stupnovej horucave, ECO tlacidlo automaticky svietilo ako S&S deaktivovane a na displeji bola hlaska- Eco rezim deaktivovany - nevhodna teplota. Ked vonku ochladilo, funguje to ako predtym. Normalne.
  10. TomasARN, naco chces menit nieco co funguje? To je ta zakladna chyba pri vsetkom. Na Corolle po mesiaci mi zacali vrzgat vsetky. Na P206 mam teraz Championy, uz asi rok, stieraju nanic, ale nevrzgaju aspon...Z tych znaciek, co si menoval, Maxgear, Kamoka asi nic nevyrabaju, len prekupuju.
  11. Usiak;

    nakupování na allegro

    ChouLu, aj ked to vacsinou pisu, je to len formalita. Kohokolvek som sa v PL spytal, kazdy poslal postou na Slovensko, ked uvidel peniaze na svojom ucte. SEPA platba z mBANK presla do 2 dni, a celkovo do tyzdna som mal balik doma.
  12. Usiak;

    Brzdové destičky výměna

    Caligula, mnohe z tychto znaciek uz sekaju na tej istej linke...tak velmi nenavyberas. Aktualne mam na 206 2.0HDi, 66kW Ate kotuce aj platnicky a subjektivne super. Brzdia dobre, nepiskaju.
  13. Mne to tak dodzubali miestni akoze fachmani s logom BOSCH service na Xsare 2.0HDi, 66kW este v r.2005. Dvakrat za sebou...
  14. BFG: Na Corolle mam Textar komplet. Na 206 Ate. Obidvoje dobre. Predtym som mal na Corolle TRW a tiez dobre, ale dosticky boli ako kamen a zdreli kotuce odnova. Takze TRW kotuce vydrzali jedny dosticky a bolo po nich. Textar platnicky su maksie (zas privelmi prasia ak mas elektrony), kotuce Textar vydrzali dvoje platniciek Textar. Nepiskaju, ani Ate nepiskaju. Styl jazdy - predpisovo, skor defenzivne. Na sluzobnej Fabii 1.2HTP kotuce aj platnicky Bosch a zle...Piskaju, a hrdzaveju.
  15. http://www.concordia.sk/vetko?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=1489&category_id=6 Manželka zháňa niečo takéto, aby to malo možnosť napúšťania vody aj do fľaše (láhve) aj klasické pitie ako poznáme z námestí. Jedná sa o interiérovú verziu. Samozrejme hľadáme lepšiu cenu ako je na tomto linku - začínajúca prevádzka, niet prostriedkov nazvyš. Ak niekto s takýmto niečím robíte, dajte prosím vedieť. Ďakujem.
×
×
  • Vytvořit...