Přejít na obsah

parlament

Uživatel
  • Počet příspěvků

    376
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot Partner
  • Rok výroby
    2004

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Martin
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

parlament's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

1

Popularita

  1. Ja som mal údajne 5002 RW 2x fialový +1x oranžový pásik.
  2. Pôvodná Peugeot?Tak to Ti bohužiaľ nepoviem.Už dávno je niekde v kovošrote.Ja len dúfam,že to s novými dobre dopadne.Človek sa učí stále.Predtým by ma nenapadlo,že struny v druhovýrobe robia rovnaké od 1.1i až do 1.9D.Už sa nedivím,že mnohí radšej kúpia jazdenú originál z vrakoviska.
  3. Mám pred sebou 4 rôzne druhy a moc múdrejší nie som Vyberiem najmäkkšiu Lesjöfors a hotovo. A ak by to niekoho zaujímalo,tak CS Germany 14.874.321 má r drôtu 13,3mm,CS 14.875.801 rovnako a Lesjöfors 4066789 má r 12,8mm a Lesjöfors 4015653 má r 12,7mm všetky majú rovnakú dĺžku cca 380mm.CS majú o 1 závit viac a sú o 700g ťažšie. Rozhodne neodporúčam KYB (RA 1765) r 13,8 mm(358mm,po roku prevádzky klesli na 350mm),ak nemáte po ruke predĺžené poloosi.Aspoň na mojom aute nefungujú.
  4. Díky.S tým že to bude tvrdšie som zmierený,ale výška by mohla sedieť aspoň +-2-3cm.Ale uznaj,cca 14cm medzera medzi lemom blatníku a pneu je už slušný offroad.Trpí poloos,tlmiče.
  5. Ahoj, vedeli by ste mi poradiť,ako vybrať správne pružiny?Po tom,ako mi praskla pôvodná som podľa VIN objednal a dal namontovať KYB a nie je to vôbec dobré.Tvrdé,moc zdvihnuté.Až tak,že ničí už tak dosť chatrnú poloos.Zajtra mi dovezú 4 sady.2x CS Germany a 2x Lesjöfors.Jednu sadu musím zvoliť a 3 nepoužité vrátiť.Nemôžem to pokusne montovať na auto.Ako vybrať správnu? Všetko vždy objednané podľa VIN a OE čísla.Pôvodné Peugeot struny dávno nemám.
  6. Nie úplne,ak myslíš č.5. s BSM.Len natoľko,aby som nahliadol do skrinky a zistil,že je pod ňou prázdno.Zospodu dosky pripevnený modul s maxipoistkami.Musím to skúsiť vybrať von.Ty vieš kde máš umiestnené relé na svojom aute?
  7. Nikto nič?Určite len zle hľadám,skúste ma prosím naviesť.Čo som pozeral v serviceboxe,tak asi všetky modely a motorizácie majú rovnaké relé.
  8. Prosím Vás,kde nájdem relé palivového čerpadla(4549 35)? Už som bezradný.V serviceboxe je vyobrazené ako č.20 spolu s poistkovou skrinkou v motorovom priestore a BSM.Ale tam som nič nenašiel.Mala by tam byť aj nejaká skrinka č.3 s relé,ale ani tú som neobjavil. edit: priložený obrázok.
  9. parlament

    Spojkový pedál

    OK.Vďaka za radu.Zlú montáž by som vylúčil.Je to triviálna záležitosť.3 úchytné body,bez náradia.Tak to vyzerá asi na nákup originál dielu.Ach jaj. Edit: Práve na to pozerám.Za TRW som dal 23€.Originál stojí 45,50€ [upravil dne 28/8/14 22:09 od parlament]
  10. parlament

    Spojkový pedál

    Áno objednával som podľa VIN.Ak to chápem správne,tak to staré lanko sa už nevráti do použiteľného stavu?Sorry za dohady.
  11. parlament

    Spojkový pedál

    Ahoj chalani, Dnes sa mi stala mrzutá vec a neviem s tým zatiaľ hnúť.Už asi mesiac vozím v aute nové spojkové lanko.Staré zatiaľ neprasklo,ale horšie sa radili niektoré rýchlosti a trochu v ňom začalo praskať.Dnes som mal čas a pokúsil som sa ho vymeniť.Lanko TRW(GCC1729) so samostavom.Čakal som problémy s výmenou pri pedále.Žiaden prístup,tak na 2 prsty.Staré som zhodil a nové nahodil po chirurgickej práci.Bolo dlhé a voľné.Až potom som odstránil aretáciu lanka.Čakal som,že sa stiahne.Hej,naplo sa,ale málo.Tak našľapem a nastaví sa.Omyl.Bolo tak voľné,že neustále padalo na strane pedála.Po stlačení sa naplo a pedál ostal na podlahe.Venoval som tomu dostatočný čas,ale bez zmeny.Vybral,pootáčaním samostavu(neviem či sa to tak má) mierne skrátil,vrátil naspäť a to isté.Keďže som musel autom odísť,išiel som nahodiť staré lanko.No pochopiteľne,to sa naopak mimo auto samo stiahlo prekrásne.Ani za boha nahodiť.V úplnej zlosti som zobral pajser,zapáčil vypínaciu páku na prevodovke a nejako ho tam narval.Nahodil aku a ostatné. A nový problém,nedala sa zaradiť žiadna rýchlosť.Nič! Stláčal som spojku asi 5minút,kým sa to umúdrilo a odišiel. Radiť sa dalo,ale spojka zaberala až úplne hore a to tak,že extrémne hore.Na každej rýchlosti po pridaní plynu preklzovala.Opatrne som prešiel cez mesto a na každom semafóre som posiloval ľavú nohu.Zdá sa,že už nepreklzuje,alebo len málo.Obávam sa,že samostav sa vie dostatočne stiahnuť,ale roztiahnuť asi len ťažko.Zaberá stále až navrchu dráhy pedála.Nové lanko sa spokojne vyváža ďalej v aute a smeje sa mi. Prosím.Vie mi niekto poradiť? Rád by som cez tento dlhý víkend do Tatier,nech ma to niekde nenechá ..inak spojka je relatívne nová.Asi 1 a pol roka.Bola menená ako komplet sada.
  12. Krabici daj šnorchel a sebe gumáky.Vidím,že to myslíš s brodením vážne
  13. Šalda,keď je v motore voda,nesnaž sa to štartovať zavreté so žhavičmi.Ale možno to je už jedno
×
×
  • Vytvořit...