Přejít na obsah

furik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

furik's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. furik

    poradite stranku na kola?

    crack:Nemusia to byt len O.Z. Speedline,mozu to byt aj ine kola,len aby boli podobne vzhladovo Superturismo WRC.A aby mi aj nieco vydrzali.No zda sa mi,ze take asi nezozeniem,takze asi budem musiet este dosporit a kupit nove O.Z.Ale aj tak vam dakujem za postrehy.Tu stranku velmi nepoznam,kuknem hlavne tie akcie.
  2. furik

    poradite stranku na kola?

    s tymi gumamy mas pravdu,no ale je to dost prachov,lebo ked to prepocitam na slovenske tak je to 24 000
  3. furik

    poradite stranku na kola?

    no tie som pozeral,len sa mi to zda vela,sice je pravdu ze su skoro nove,ale predsa za tie peniaze si pomali kupim O.Z. superturismo,no nie??
  4. Zdravim.Poradite mi nejaky link na pouzite alebo najlacnejsie nove kola??Zhanam kola typu ako napriklad O.Z. racing Superturismo WRC,Speedline Corse Evo a podobne.Dik za linky a postrehy.
  5. ondra306: Mas remus konkretne na tvoj typ motora alebo mas uni remus?Ale predpokladam ze mas asi sity na mieru presne pre 306.
  6. ono ja jazdim aj dost po dialniciach,takze pri takom Lityngu by som asi utrpel rychlo ujmu na zdravi:) Takze ked uni vyfuk tak ozaj len tak ako Vvitty spomenul radsej remus,alebo mozno supersprint
  7. VDO to malo byt diky,neviem preco mi tam hodilo smajlika
  8. VDO:Diky.mailnut mu mozem,len ide o to,ze ci to vie zohnat lacnejsie.Tebe tie vecy zohnal za lepsie ceny ako si to bol schopny kupit v cechach?
  9. Velmi pekne Vam dakujem za rady.Moja volba bude remus alebo supersprint,hlavne kvoli zvuku a kvoli tomu ze nan od kazdeho pocuvam len same chvaly.Este raz dik.Dam vediet ako potom ten vyfuk spieva.
  10. mas pravdu,nieco tam musi byt,ale proste je toho asi minimum,aby to nebranilo vyfukovým plynom v ceste,tym padom je to mozno aj citit malicko na vykone.Ale proste ako hovoris je dost hlucny,cize nic pre mna
  11. pruletak,to si myslel asi tak,ze vo vnutri je prazdny,no to by som kludne mohol jazdit aj bez tlmica.ha.Ja viem,to je pripad aj lityng.Preto lityng neprichadza do uvahy.Takze najvacsi tlmic,zase som o nieco mudrejsi.Dik za radu VDO
  12. no o vyfukoch laityng viem tiez svoje,kamos ho mal a bolo to dost fakt hlučné,al majú výhodu,že sú za dobrú cenu a vcelku fajn koncovky.Pi akych otackach je to u teba najhorsie?
  13. Poraďte aký koncový športový tlmič výfuku,chcem zvuk len pri vyšších otáčkach,alebo proste aby to nehrmelo na volnobehu.Budem vdačný za vaše názory a skúsenosti s určitými značkami a ich zvukom.Nejaký nazor na Supersprint?Remus?Diky A aby ste boli viac v obraze tak sa jedna o 106 GTI
  14. no verte ze ani ja z toho nemam najlepsi pocit,ze budem mat zvaranu strechu na GTI,no co uz.Klampiar mi vysvetlil ako sa to bude robit a ja mu verim.Ono vystuhy strechy su v poriadku,jedna sa len o vodicov stlpik,aj ten sa bude robit nejak tak,ze sa naboduje na vnutornu stenu povodneho stlpika,cize bude zosileny.No uvidime,keby som mal na cely druhy skelet prachy,tak nevaham.
  15. dakujem vam za radu,pomohli ste mi velmi
×
×
  • Vytvořit...