Přejít na obsah

jirkapl

Uživatel
  • Počet příspěvků

    34
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 106

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Plzeň
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

jirkapl's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

2

Popularita

  1. Porucha emisního systému mě potkala cca.90000km auto rv.2018. Naštěstí zaplacena záruka 5 let. Výměna nádrže s močovinou, jen měsíc čekání ,protože nebyla .
  2. U mne po výměně baterie zatím ok. Stará měla kapacitu měřeno znovu po nabití 64-68 procent. I nabíječka to potvrdila za 5 minut baterie plný stav . Lanovody mě nezamrzají , mám nové výměna v listopadu , původní zamrzaly již loni, ale servis samozřejmě nic špatného nenašel. Nakonec letos znovu zamrznuly. Chtěli měnit na prodlouženou záruku jen na jednom kole ,ale po domluvě naštěstí dali obě strany nové. Na lanovody ruční brzdy trpěla i 807 , asi soudruzi udělali někde chybu... Tak snad bude chvilku pokoj.
  3. Dva dny po sobě, teplota -6 a -3 první ranní start pokaždé závada brzdový asistent. Proměření kapacity bat. 2* rozdílné měřáky a kapacita 70 - 75 procent. Na nabíječce baterie dobitá doplna za ani ne 5 min. Má velký vnitřní odpor. Další starty OK, nabíjení měřeno také OK 14,5 V. Zítra dávám novou baterii.
  4. Stalo se mi to již 2* a vždy byl uvnitř vrtule ventilátoru nějaký lupen ze stromu. Bohužel je filtr až za ventilátorem
  5. Ahoj, lepší je vysadit plast co je okolo mlhovky v nárazníku. Lepší je když je plast ohřátý, pružnější. 1 strana cca.10 min vč. výměny žárovky. Dal jsem tam LED H11 , krásně bílé světlo jako denní svícení Nákup fa. stualarm
  6. jirkapl

    Loketni opěrka demontaz

    Ahoj , asi už to není aktuální ,ale loket. opěrka jde vysadit. Je nutné nasadit do zipu v zadní části opěradla běžce a rozepnout zip až k hlavové opěrce . Běžce jsem pořídil v opravně kabelek, spacáky aj. , tam kde mění zipy cena cca. 100,- Pak u loketní opěrky najít v opěradle mechanizmus sklápění kde je drátová pojistka opěrky. Ta je zajištěná plastovým binderem. Ten přeštípnout a pojistku vyndat. A opěrka je odjištěna, půjde vysadit.
  7. Ahoj mám dotaz, funguje současně ovládání rádia původním ovládáním pod páčkou stěračů a i ovládání na volantu. Já bych si přidal ovladač pod páčku stěračů
  8. Ano mám CANM8-EDD-OFF CAN Bus
  9. Ahoj , mám to namontované a funguje 100pro. Vždy po startu start stop automaticky samo vypne , v menu auta si to můžeš samozřejmě do příštího startu deaktivovat.
  10. Ahoj , namontoval jsem do Spacetourer a vše OK
  11. Tady jsou vin na 2 Berlinga , půjde tam tempomat nebo ne . Může mě jr někdo zkontrolovat. a-VF7GJ9HXC93361232 b-VF7GJ9HXC93299508 Děkuji Jirka.
  12. mám berlingo 1.6.Hdi r.v.2006 dostalo se mi info že prý tempomat nejde jen tak dodělat , prý by se musela nahrát nová náplň do motorovky počítače. je to blbost ..... díky za odpověď Jirka.
  13. jirkapl

    stírací lišty....807(C8)

    Já Aero používám a paráda , konečně nic nemlátí a stírají 100%
  14. jirkapl

    Oprava/odstranění FAP

    Tak už i nášemu došlo aditivum , najeto cca 220 tis. dle diagnostitky a zápisům o servise méme druhý filtr . Je moc pěkné že se za autem ani nezakouří , ale to tady nikdo neocení ani jinde nasleví . narazil jsem na - http://www.odstranenidpf.cz/ http://www.odstranenidpf.cz/servis má někdo nějakou zkušenost , na vílet na moravu se mi moc nechce , poraďte Díky Jirka.
  15. Taky mě to trápilo , rok jsem se tím potýkal , zvláštní bylo že když se jela pila vše OK a když piánko tak nouzák -tlak turba vysoký , vždy cca 2000 ot. Měnili jsme ventilky , nechali zkontrolovat turbo s demontáží aj. Nakonec 1mm dírka v membráně swirl nebo jak se to jmenuje , Snadno lze otestovat , odpojit konektor na ventilu pro tuto membránu a jezdit a testovat . Cena cca 700,- půl hodiny práce a konečně pohoda.
×
×
  • Vytvořit...