Přejít na obsah

stranom

Uživatel
  • Počet příspěvků

    71
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 508
  • Rok výroby
    2011

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Nové Mesto nad Váhom
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

stranom's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

-3

Popularita

  1. Aj mne sa to stalo a bol to spojkovy valec. NIc tragicke a ani drahe.
  2. stranom

    Hlášení na displeji

    Ok diky moc za vsetko.
  3. stranom

    Hlášení na displeji

    Tak bol som dnes v servise, hadze mi to chybu na vstreku, ze podla toho neprebieha regenracia spravne, ze daju vycistit a premerat vstreky. FAP , ze je na hranici. Chcem dat zaroven vymenit aj rozvody, tak by ma zaujimala informacvia, kolko hodin tak rozvody trvaju menit na 1,6 HDi 82 kw Peugeot 508, cena za rozvody je v primere do 100 euro ajs vodnou pumpou. ale cenu si povedali 280 euro s materialom a robotou. Zda sa mi to privela 180 euro za pracu , ked si uctuju za robotu 15 euro, tak podla toho by rozvody menili 12 hodin.
  4. stranom

    Hlášení na displeji

    Ok, zajtra som objednany do servisu kde cistia DPF, spytam sa ci vycistit alebo vymenit, len viem ze original je zasa dost drahy. a nejaku druhovyrobu, tam veru davat nechcem......uvidim aku cenu mi daju za original. Diky
  5. stranom

    Hlášení na displeji

    myslis ze ho treba vymontovat a dat vycisit alebo sa to da nejako zregenerovat?
  6. stranom

    Hlášení na displeji

    Dakujem ze si sa mi ozval. Pise mi tuto chybu, skoda ze som nevyfotil cislo zavady. Ale dnes mi ju hlasilo znova, tak bude znova cez diagnostiku zaznamena, mam len tieto este dve foto, jedna je diagnotika otvorena zavada co to hlasi a druha je rovno z panela z auta. Uz sa to tu riesilo viac krat, ale nikto to nejako nenapisall ako nakoniec to spravil. vcera som pozeral nadrzku s aditivom, ci nieje nahodou vytecena, ale nadrzka vypadala pekne ,ani nebola spinava, tak predpokladam ze tam aditivum je, pokial mi ho tam nalial mechanik, ale verim ze nalial. prilozil som aj nejaku hodnotu diferencianeho tlaku. ale je to udaj co som fotil pri vyputom motore, takze neviem v akych otackach je ten udaj.
  7. stranom

    Hlášení na displeji

    Mne tiez zacalo hlasit Risk of particle filter clogging see handbook. A svieti servis.Filter bol cisteny pred 20 tisic km aj aditivum doplnene.Dal som to na diagnostiku a tu prikladam foto.Pritom ako vidim Filter je zaplneny na 12 percent ako som pochopil. za kvalitu obrazkov sa omluvam...fotil som to z notebooku. vie niekto vycitat nieco z udajov? Ta hlaska sa mi stale zobrazuje pocas jazdy. niekedy kazdych 10 km a niekedy po 50 km.
  8. stranom

    LED pro osvetleni interieru

    ja som to spravil presne tak isto, napichol som to na pin 10 a prepojil s kostrou pri poistkovek skriny, kde som uchytil aj minus pre autokameru. Vsetko slape ako ma. Stve ma este nefunkny HEAD UP Displej, musim ho cez Diagbox elektronicky otvorit, len to tam nemozem najst. No musim asi lepsie hladat
  9. stranom

    Head-up sa neotvára

    Kupil som Asi pred stvrt rokom Lexiu Full chip, cize Diagbox, len som to tam nenasiel kde je HUD , nevies poradit?
  10. stranom

    Aktualizace map

    Cvrlo prosim posli aj mne SZ . Dakujem
  11. stranom

    Head-up sa neotvára

    Mna by zaujimalo ci ma niekde poistku, ktora sa da skontrolovat. Alebo ci nieje len zblbnuta BSI jednotka pre ovladanie HUP displeja. Diagnostika nic nehlasi. Proste sa prestal vysuvat, ani som to nepostrehol.
  12. stranom

    LED pro osvetleni interieru

    Áno aj tie nabehli...myslel.som že nepôjdu, keď majú kostru z BSI zvlast, ale idú.
  13. stranom

    LED pro osvetleni interieru

    Tak prepojil som to trvalo s kostrou a všetko svieti. Len ma napadlo že musím odpojiť ešte pôvodne minus ktoré ide z BSI jednotky, lebo trvalo teraz ide aj tam. Mám v konektora na mínus napojené aj pôvodné mínus aj to trvale mínus čo som dorobil.
  14. stranom

    LED pro osvetleni interieru

    Ano tiez si to myslim, planujem ju z resetovat, cez postup na resetovanie BSi, len som sa to neodvazil spravit, aby mi auto potom neblblo este viac. Ale malo by to ist a jednotka by mala potom zacat fungovat. diky za tu schemu. Skusim to najprv prepojit na kostru ci to vobec bude svietit, lebo tiez mi ani zadne nefunguju, takze to bude BSI chybne riadit. Dokonca Headup displej mi prestal sa vysuvat asi pred mesiacom, tiez neviem ci to nieje BSI.
×
×
  • Vytvořit...