Přejít na obsah

oni

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6 460
  • Registrace

O uživateli oni

  • Datum narození 30.9.1985

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2000

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Mladá Boleslav
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • ICQ
    301643930

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

oni's Achievements

Inventář Peugeot-clubu

Inventář Peugeot-clubu (6/6)

1

Popularita

  1. Zkusím to zde, snad pomůžete. Kolegyně má P208 (VF3CA9HP0DT125402) , má tam rádio z navigaci. jednoho dne nastartovala, začalo sviti pouze logo peugeotu a tím to konci. Mela to 2x v Peugetu, 2x v Citroenu a 1x u nějakého mechanika. Ve finále ji nikdo nic neřekl, jen ze koupit novy rádio za 50. Uměl by někdo poradit nebo ve finále by stačilo obyč rádio, jen aby tam něco hrálo. V Peugeotu ji snad k tomu dali DVD se softem, ale to nepomohlo. Děkuji
  2. oni

    Diagnostika lexia

    Ted si me dostal. Ja mam stazenej .rar ten je rozbalenej a v nem spoustim jakoze diagbox.exe jako instalacku. Pokud musim jako iso, tak to urcite zkusim. Ale nejsem si jistet, zda ten rar soubor neni iso. To se budu muset podivat.
  3. oni

    Diagnostika lexia

    Aha. Dekuji za info. Zkusim to.
  4. oni

    Diagnostika lexia

    NetFramework momentalne netusim. Jaky by melo byt? Servisepack je taky nejaky potreba nebo je jedno jaka verze? jakoze pri instalaci a zadavani hesla scary01 muzu byt online? Normalne byt pripojenej k netu?
  5. oni

    Diagnostika lexia

    Tvuj diagbox 7.02. Wifi zapnuta odpojena od internetu. Heslo zadavam scary01. Uplne stejny postup jsem delal na notasu Asus W7 home 64 bit a krasne to slape.
  6. oni

    Diagnostika lexia

    Notas sony. W7 ultimate 32bit. Uplne cista instalace woken. A stale pri zadani hesla u instalace mi to hlasi: Chyba pri instalaci Lexia. Pro opetovne spusteni instalace je nutne provest novou aktivaci. Potom se to vypne a nic. Nenapada Vas cim to muze byt? Muze to byt i ze HW je ten noras slabsi? Ale minimum splnuje s prehledem.
  7. oni

    Diagnostika lexia

    Asi blbost, ale nebude jen vytlucena baterka?
  8. oni

    Diagnostika lexia

    Tak panove jelikoz jsem si napr nastavil nastaveni radia RD45 co poslal cinan, tak muzu rici ze mam Ceckovej kabel? A dalsi vec, ze to funguje na w7 64 bit. Nic jsem nikde nedelal, jen naistaloval verzi 7.02 od ferinka. Diagbox krasne nacetl vinko a nikde zatim jsem nenasel chybu.
  9. oni

    Diagnostika lexia

    Ano, internet mam vypnuty, adapter je zapnuty. Spis vidim problem, ze instalace diagboxu kdysi na nem uz probehla. Ten DBunistaler nefunguje. jen ze zvedavosti jsem zkusil nainstalovat diagbox na w7-64bit. Instalace probehla, po spusteni diagboxu jsem pripojil interface, naslo to nejaky ovladace, ktery se naistalovali, krabicka na kabelu zacla svitit. Bohuzel moje auto mam ted v praci, takze nemohu vyzkouset zda se to spoji s autem ci nikoli.
  10. oni

    Diagnostika lexia

    doufam, ze me nezabijete,ale hledat jsem se snazil. Mam stazenou verzi od Ferinka 7.02, i kdyz v info o programu je 7.01, tak nevim. Kabel byl mel byt verze C, instalace probiha na W7 32bit. instalace skonci viz foto a dal se nehnu. Dekuji..
  11. to by melo stacit? to by pro me nemusel bejt vubec zadnej problem.. zitra bych zkusil se dostat k mikrofonu a nejak jen provizrone to zkusit propojit, zda to bude fungovat. a ty kdyz das nastaveni radia, tak prvni funcke z leva ( nastaveni radia ) je pristupna nebo jakoze pristupna? ja ji mam rozmazanou a ani na ni nenajdu vyberem.
  12. Hm, tak to bude asi problem, protoze do BT modulu vedou dva svazky, jeden ten hlavni sem odpojil, tudiz uz to s radiem nekomunikuje, jenze kterej co kabel kam asi tezko zjistim, navic tam je strasnej pristup az nemoznej.
  13. Tak malinkej posun. BT modul nalezen, pristup ale strasnej. Jestli to teda dobre chapu, tak mikrofon vede do toho BT modulu a z nej do radia? Take kdyz jsem odpojil ten hlavni modul z BT modulu, tak mi prepinovani pomuze nebo to bude k nicemu a budu uset u conga objednat dalsi mikrofon? A posledni me trosku stve to nastaveni radia. nezapnu RDS a radio text.
  14. Ja to resim na Citroen C5 x7 a za radiem nic neni prave. a pin myslim na radiu nebo na kabelazi?
  15. Diky, to me nenapadlo, to byla ta chyba.. tak ted zjistim kde se nachazi BT modul a proc neni pristupne nastaveni radia jako takovyho, RDS a radio text. A s tim microfonem, kazdy radio ma jinak piny v oblasti, kde by mel byt umisten mikrofon.
×
×
  • Vytvořit...