Přejít na obsah

Smeták

Uživatel
  • Počet příspěvků

    75
  • Registrace

O uživateli Smeták

  • Datum narození 12.10.1976

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Velká Bystřice
  • Stát
    Česká republika

Smeták's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Smeták

    Motorek zadního stěrače

    Já jsem tam dal ze 406. Je stejný, akorát nevede středem ostřikování skla. To jsem řešit přetažením hadičky a novým otvorem nad horní stranu skla. Ostřikovač ze Š 120.
  2. Smeták

    fotky 306-tkarov

    Moje maličkost při mé oblíbené zábavě!
  3. Smeták

    Řízení Peugeot 306

    Taky by mě zajímalo, co se s tím dá dělat. Mám podobný problém, nicméně tak moc to zatím nebolí. Vůle tam trochu je, ale žádné drama.
  4. Podle mě je to dobrá cena!Jinak to sem stejně asi nedostaneš. To se celkem i divím,že za to nechtějí víc!!
  5. Smeták

    Kryt na motor

    Neznáš zakulisí.Máme jistou dohodu a podle toho se řídíme. Tady šlo o kryt na motor ,ne o to s kým co já mám.To je snad moje věc ne?
  6. Smeták

    Kryt na motor

    Tak to mas moj obdiv ze sa pustas do kupy takeho auta... Je to risk jak svina. Ale ked ide, tak je to ok. Dobra volba, na kryt kasli, neni ho treba. Risk nerisk.Toho chlapíka mám po ruce a kdykoliv mám problém,volám mu a on mi celkem vychází vstříc....Není co řešit...
  7. Smeták

    Kryt na motor

    Tohle auto bylo dotažené z Německa v r.2003 s nějakou vadou motoru a celý ho tam měnili za druhy.Aspoň tohle mi řekl.Nevypadá,že by bylo někde bourané.Může být a nemusí.Tohle celkem neřeším.Jede normálně a to stačí!Dekl řešit nebudu!:papa:super:super
  8. No nevím.Ty jsem zkoušel taky a byly uplně na prd!Neplnilo to požadovaný účel.Z těchto to nestříkalo tak jak mělo a při vyšších rychlostech to vítr jednoduše sfoukl a na sklo toho pak přišlo málo!!!
  9. Smeták

    Kryt na motor

    Tak to je možná lepší se na to vy***t a nechat to být.Místo krytu radši použiju peníze na něco jiného! :D:D
  10. Smeták

    spotreba 306Hdi,66kW

    Moje průmerná spotřeba je cca 6,2.Jezdím dlouhé i krátké tratě a občas to proženu pořádně po dálnici-150-160.Naftu beru převážně na Shell občas u Jet.Mám auto v kombajnu a občas jezdím i dost naložený a spotřeba je +- stejná!!!Aditivum zatím nedávám.Občas jen něco na čištění palivové soustavy!
  11. Smeták

    306tka HDI

    Mám ji rok a spokojenost!Má to super motor a dobrou spotřebu.Sice jsem ji po původním majiteli dostal se spoustou maličkostí,které postupně opravuju,ale jsem s ní moc spokojený.Pokud se o auto člověk stará a to platí obecně,tak ti auto pak dělá jen radost!Jak se říká,jaký pán,takový krám!!!:super
  12. Smeták

    Ruční brzda- jen jendo kolo

    Podobné je to u kotoučů.Tam rády zatuhnou symostavy na třmenech a pak to nefunguje!Je potřeba sundat třmen a rozhýbat.
  13. \\Taky mě to štvalo,ale už jsem to vyřešil.Mám ještě 405SRi a na té jsou přímo na stěračích lišty,které stříkají přímo pod stěrač.Dal jsem si tady na foru dotaz a jeden nejmenovaný kolega mi je poslal.Už to mám namontované a funguje to naprosto skvěle.Stačilo přetáhnout hadičky a bylo to!Podle mě je to nejjednodušší způsob jak to vyřešit.Myslím,že se ty lišty dají sehnat na nějakém vrakáči nebo tady na P-C.
  14. Smeták

    Kryt na motor

    Do Kladna to mám celkem z ruky!Ale ta cena je zajímavá!Tady v Bystročicích za ten dekl chtějí 1500!!!Což se mi zdá trochu moc!
  15. Smeták

    Kryt na motor

    To ja právě ne!:D:D
×
×
  • Vytvořit...