Přejít na obsah

gaj1182

Uživatel
  • Počet příspěvků

    77
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 5008
  • Rok výroby
    2012

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Titul
    Ing.
  • Město
    Kosice
  • Stát
    Slovenská republika

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    gajdosj@pobox.sk

Návštěvy profilu

1 394 zobrazení profilu

gaj1182's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

5

Popularita

  1. Ahoj mne sa stalo to iste tiez na lavom kolese. Po vymene kotucov a dosticiek som ocistil strmen a cele to poskladal. Pri kratkych cestach som si to nevsimol, ale po dialnici zacali brzdy piskat a boli uplne zerave. Uder kladivom to vyriesil do najblizsieho zabrzdenia. Problem bol v dostickach. Dosticka je nastriekana farbou a na vodiacich packach bolo tej farby trochu viac. Obrusil som to jemne pilnikom, potom uz v strmeni chodila volne. Foto (len ilustracne) je z prednej dosticky, zadnu nemam odfotenu. od vtedy mam pokoj, vsetko v poriadku
  2. Pekne. Prave mam tiez rozobrate zadne dvere a tlmim. Dobry napad s tou paskou na zadnych dverach. Rozmyslal som, ako tie velke otvory uzavriem. STP na takej ploche by sa prehlo a mozno pretrhlo. Takto to bude pekne drzat. Repro som vymenil za HERZ a tiez super zvuk. Po vytlmeni sa mi paci zvuk zatvorenia dveri. Ziadne drncanie, iba take tupe tuc.
  3. gaj1182

    poruchy 5008

    Zistena chyba klimatizacie, bola uplne prazdna. Dovod - predrata hadica vysokeho tlaku. Pricina - pred polrokom som mal tukes na predok, na prvy pohlad nic poskodene. Posunuli sa mi hadice a trubky, remenica drala hadicu, drala a drala az predrala. Autorizak - vymena trubiek, naplnenie a uz to ide. Len neviem, preco frantici robia tie trubky ako sadu a nie po jednej, ked kazda ide vo vlatnom drziaku.
  4. gaj1182

    zvuk u tv v opěrkách

    Ahoj Video pustam na externom DVD prehravaci. Video signal z prehravaca mam zapojeny do video vstupu vzadu. Zvuk som ale tahal kablikom do priehradky medzi sedadlami, tam mam USB a vstup na audio IN (3,5mm jack) , na radiu zvolim tento vstup a uz to ide. Deti pozeraju rozpravky. Manzelka si drzi prehravac na kolenach a tiez pozera, iba ja cumim na cestu.
  5. gaj1182

    poruchy 5008

    No co uz, buduci tyzden sa objednavam na naplnenie, nech skontroluju testnost a naplnia. Potom sa uvidi. Len nech tam nie je diera (za vrtulou) .
  6. gaj1182

    poruchy 5008

    Spojku kompresora som testoval pri zastavenom motore, pekne zvaka a zapina (ovladana cez diagbox) Pri nastartovanom motore mi nedovoli test. Pri nastartovanom motore zapnem klimu (AC), teplotu nastavim az na LO, nic sa nedeje, spojka nezapne kompresor. Myslim, ze je to preto, lebo riadiaca jednotka dostava signal, ze fuka -40 stupnovy vzduch do kabiny. Je mi jasne, ze keby zapla a nechadila, problem je v chladive.
  7. gaj1182

    poruchy 5008

    Ahojte peugeotaci Chcel by som vas poprosit o radu. Zradila ma klimatizacia v mojom tatosovi. Prestala fungovat. Moja prva chyba na uzasnom aute. Aktualny stav je : vsetky poistky OK, aj v kabine pod volantom, aj v motorovom priestore Diagnostika nehlasi ziadnu chybu Test akcnych clenov a snimacov - ventilator chladica nizka a vysoka rychlost OK - toci - elektromagneticka spojka kompresora OK - zapina - ovladacie prvky klimatizacie OK - signaly sa v riadiacej jednotke menia - teplota na vyparniku v klude 26°C - teplota okolia - teplota okolia 26°C - teplota motora okolo 80°C - teplota na strane vodica -40°C (minus 40) toto je asi problem - teplota na strane spolujazdca -40°C (minus 40) toto je asi problem Snimace teploty na strane vodica a spolujazdca som mal von, premerane, odpor okolo 2,4Kohm. Konektory precistene. Co este pozriet, co by mohol byt problem?
  8. ked mas kratku predlzovacku.avi
  9. To som tam nepisal, ale naraznik bol dole, inak to fakt nejde
  10. Skus mrknut http://www.peugeot-club.com/topic/89040-predni-svetlo/
  11. gaj1182

    Přední světlo

    Ahoj Riesil som tiez problem so svetlami, svietili ako cajove sviecky. Parabola zadymena a sosovka podobne - z predu biela. Rozhodol som sa pre uplnu demontaz svetiel z auta a vycistenie. Stretavacky maju parabolu a sosovku zaskrutkovanu troma skrutkami. Potom sa da volne otacat vo svetle. Von to nejde ale uz si to vies otocit ako chces. Pozor na nejake gumene podlozky, co su medzi parabolou a ramcekom, kde je to cele nakrutene. Mne spadli do vnutra, zabil som pol hodiny, kym som to dostal von. Cez ten otvor v parabole som vycistil parabolu a sosovku z vnutornej strany. Potom som cistil vonkajsiu sosovku - uzky 30cm pasik handry, nejakym zazracnym sposobom som to doslat pred sosovku a potahovanim som to vycistil. Sosovku som cistil cleanom na okna, parabolu len na sucho handrickou z mikrovlakna. cistil som to handrickou natocenou na tvrdom drote. Po vycisteni som este vycistil vonkajsi plast svetla supravou C.... (nejdem robit reklamu). Fotil som svietivost pred vycistenim a po kazdom kroku cistenia, teraj je to balada ist v noci, ako s novymi svetlami. Kedze som to chcel mat potvrdene, ze to lepsie svieti, tak som to fotil na rovnakom mieste na rovnakom manualnom nastaveni fotaku. Histogram fotiek sa po vycisteni viditelne posunul ku vyzsej svietivosti. Co sa tyka svetla z vnutornej strany, to som mal ciste, takze som to nemusil cistit. Tu naozaj pomoze iba vyplach, alebo rozobrat (nemam predstavu ako, mozno fakt ten strom )
  12. gaj1182

    Drzaky? Na zadnich sedadlech

    Ja som tam dal hasiaci a druhy drziak som dal prec
  13. Som za. Toho 5.4 by som mal byt v BJ. Podla toho,ako mi svokra naplanuje pracu na zahrade.
  14. gaj1182

    pretrhnute lanko na zadnom okne

    Zdravim Mal som ten isty problem na prednych dverach, tiez som to nahradil lankom na bicykel, skusal som brzdove, to je ale hrube, neda sa natocit na to plastove kolecko, tak som zobral lanko na prehadzovacku, je o trochu tensie ale pasuje. Zobral som to najdlhsie, myslim 2 m a zvysilo sa mi 15cm. Povodne lanko som si vyrovnal a podla neho vyrobil nove, cca pridal som asi 3 cm, lebo to stare bolo dost na tesno. Jeden koniec ma lanko lisovany klobucik, kde som dal podlozku a vlozil do plastoveho kolecka a natocil dva zavity. Povodne lanko ma v strede nalisovany valcek, ktory je chyteny do bezca, ten sa neda rozobrat. Nahradil som ho valcekom s rovnakym rozmerom, cez ktore som urobil slucku. Najprv to ale prevlec cez bovden. Potom ten valcek zasadit do bezca, prevliect cez druhy bovden. Na druhy koniec som dal 4mm maticku (je to rozmer povodneho ukoncenia lanka) a dva krat prevliekol lanko. Cvakol a zasadil do kolecka, natocil dva zavity. Potom cele toto zalozil do tej plastovej srandy, kde sa toci koliesko. Nakoniec som lanko natahoval na tie plastove kolieska na kolajnicke. Tie kolieska maju aj taku drazku na navlecenie lanka. Praca cca na pol hodiny. Cely mechanizmus som spat skrutkoval a dal som samopoistne matice. Zatial to drzi a krasne funguje (uz pol roka).
×
×
  • Vytvořit...