Přejít na obsah

BassF

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 405
  • Rok výroby
    1990

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Brno
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

BassF's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. BassF

    Vyplne zadnich dveri 405

    Odiie: Myslel jsem si to :) Dekuji za potvrzeni a rychlou odpoved
  2. Zdravicko, dokazal by me nekdo s jistotou rict, zda jsou tapeci zadnich dveri stejne u sedanu a kombiku, pripadne jaky je tam rozdil? Kdyz jsem to porovnaval podle obrazku, videl jsem ze tvar horni casti dveri je trochu jiny, ale tapeci me pripadaji stejne. Jde o novejsi model. Dekuji.
  3. Zdravim. Chci se zeptat, zda je mozna zamena vstrik. cerpadla bosch 0 460 494 278; VE R 445; XUD 203; vstrikovace oteviraji pri 175 barech (Peugeot 405 1.9 TD 66Kw 1993 D8A) za cerpadlo bosch 0 460 484 038; VE R 403; XUD 200; vstrikovace oteviraji pri 150 barech (Dle dostupnych informaci: Peugeot 405 1.8 TD 66Kw 1992 7TE) Obe cerpadla se zdaji byt bez rozdilu, to ovsem neznamena ze rozdilne nejsou. Jde mi predevsim o hodnoty, ktere pouhym okem nemohu videt Predem dekuji za reakce.
  4. BassF

    Kožené sedačky

    michal4051: Super děkuji, to jsem nečekal, že se ještě nějaké zachovaly Ještě bych se chtěl zeptat, zda jsou nějaké tvarové rozdíly u různých modelů, nebo jsou všechny stejné? A pokud jsou v elektrice, znamená to jen vyhřívání nebo i náklon a posun(teda pokud se u 405ky dělal)?
  5. Zdravíčko, je možné ještě sehnat komplet sedačky v kůži černé(šedé) barvy ze 405ky ve slušném stavu za rozumnou cenu? Nebo už jich je tak málo, že mám na ně radši zapomenout?
  6. BassF

    Motor 2.5 TD z 605ky do 405ky

    P607Olda: Papirove to auto nepasuje uz ted,prodavat ho nebudu,to az odejde,tak ho hodim ze skaly a STK neresim:) A benzin nechci,fuj,ten hnusne smrdi,nafta voni lip:aut Jde me hlavne o to,jestli me budou sedet polosy,tahla na razeni,elektrika a jestli tam vubec ten motor rozmerove nacpu. Zbytek uz se doladi snadno... Treba kdyby mel nekdo nejaky fotky motoru,obrazky a schematka a podobny veci,co by me usnadnili rozhodovani:)
  7. BassF

    Motor 2.5 TD z 605ky do 405ky

    Asi tak,ono v prvni rade zalezi na tom,jak se clovek k tomu motoru a obecne k celemu autu chova a stara. Kdyz nekoho nenapadne po 300tisicich km vymenit olej,tak se nemuze divit. A i takovy exoty jsem videl:) Kazdopadne jak rikas,bylo by to hodne zajimave mit v o pul tuny lehci 405ce oproti 605ce 2.5td. To by mohlo trhat asfalt:mrk
  8. BassF

    Motor 2.5 TD z 605ky do 405ky

    mezi 1.9td a 2.1td uz neni zase takovej rozdil ve vykonu. To uz by me ta prace s tim asi ani nestala za to:)
  9. BassF

    Motor 2.5 TD z 605ky do 405ky

    spis by me zajimalo proc si myslis,ze je to utopie...
  10. Zdravicko. Nevim kam tento dotaz hodit,tak to zkusim tady:) Je realna sance nacpat a zapojit motor z 605ky 2.5TD do 405ky 1.9TD? Slo by to nebo je to utopie? Jde me hlavne o to,jestli neni rozmerove moc velky atd....
  11. BassF

    ventil na čerpadle TD

    Mam asi stejnej dotaz:) Taky to mam nezapojeny a taky netusim co ta kouzelna vec muze delat
  12. BassF

    voda:-(

    Mel jsem to stejny. Staci oddelat par plastu u plynoveho pedalu a hezky se dostanes k trubkam,co vedou do topeni. Trubky staci jen odpojit z topeni a vyenit O-krouzky. Ja mel ty krouzky uplne stvrdle a popraskane,takze netesnily. Jestli ta voda,co ti tece,je z topeni a ne ze ti proteka nejake okno poznas tak,ze mas v po zimne v chladici urcite jeste nemrznouci smes a ta ma nasladlou chut. Staci oliznout koberec u ridice a mas jistotu:D(Taky jsem to tak delal)
  13. BassF

    Serizeni vule ventilu

    Jen teda abych upresnil,proc to vlastne delam PS: Zase takova lamka nejsem,ventily jsem uz delal na starym benzinovym BMWcku,tady je to trochu jinak,tak radsi zjistuji detajly:) A zatim nebylo nic,co bych si na svym lvikovi neopravil:)
  14. BassF

    Serizeni vule ventilu

    V jakem poradi jsou ventily? Je to vyfuk-sani-sani-vyfuk-vyfuk-sani-sani-vyfuk? Nebo je to jinak? Motor me normalne fungoval,ale co jsem nameril za vule,tak se celkem divim,ze to ten motor uz davno nezabalil:D Takze jedina moznost co me napada je,ze jsem musel to poradi nejak prehodit:roll
  15. BassF

    Serizeni vule ventilu

    Jeste drobnej dotaz. Jsou ty vule 0,15 sani a 0.3 vyfuk i u turbo diesla? Sundal jsem viko hlavy,zacal merit a u prvniho saciho ventilu jsem nameril az 0.35. Tak jsem se leknul a dal uz radsi ani nemeril:D
×
×
  • Vytvořit...